Şimdi Ara

RAM ALICAM YARDIMA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttps://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/ benim anakartım bu ben bu anakarta 800 mhz
    lik 4 gb ram almayı düşünüyorum uyumluluk sorunu yaşarmıyım ve şu anda bilgisayarımda 667 mhz lik 2 gb ram takılı onları çıkrtıp takcam bi sorun yaşarmıyımhttp://urun.n11.com/bellek-ram/2-adet-2-gb-ddr2-800-mhz-4gb-pc-ram-kutulu-P60767741 bu rami almayı düşünüyorum

• yaşamazsın anakartın drr2 800 mhz destekliyor anladığım kadarıyla alcağın ramlarinde o şekilde. Ayrıca ramlar drr2 800 mhz değilde drr2 1000 mhz olsaydı yine sorun yaşamazdın.Anakart desteklediği kadarını kullanıcak. Yani 1000 mhz ram alsan yine 800mhz kullancak sorun oluşturmaz hiç bi şekilde.
  • bylakoj1 B kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim
    peki sen kaç mhz ram almamı tavsiye edersin birde eski ram lerim 667 mhz eskiyle yeniyi yan yana taksam yine mi 800 mhz kullanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06furkan14

öncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim
    peki sen kaç mhz ram almamı tavsiye edersin birde eski ram lerim 667 mhz eskiyle yeniyi yan yana taksam yine mi 800 mhz kullanıcak

Eski ramin 667 mhz ise bunu da öyle alman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +800 geçtiğinde 800ü kullanır . -800de ise neyse onu kullanır.Yani 667 ise 667 kullanıcaksın. Ama drr2 destekliyor ona dikkat etmen gerekiyor. O gösterdiğin ramlarde gayet uygun drr2 yani alabilirsin.

Eğer oyun sistemi için alıyorsan rami 1.5-2bin para biriktirip sistemi biraz yenilemeni oneririm. o zaman anakart-ekran kartı-işlemci gibi oyun pc için onemli parçalara uygun fiyatlı tavsiyelerde bulabiliriz.
  • peki eski rami çıkartsam hiç takmasam yeniyi taksam olur mu
  • 06furkan14 0 kullanıcısına yanıt
    evet yeniyi takabilirsin bir sıkıntı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bylakoj1 B kullanıcısına yanıt
    tamamdır o zaman ram i alıyorum tavsiye için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.