Şimdi Ara

Ram Aldım hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de ddr2 ram var dı 1 gb gıttım 1gb daha aldım takıyorum yenı aldıgım ramı bıostan biiiiiip bip bip diye ses gelıyor acılmıyor lütfen yardım...

• bios dan ayarları dafult a alarak açmayı deneyiniz ram çalışma şekli 1:1 ayarlanması ihtimaline karşın

dual olarak ayarlı değil ise sadece bozuk olduğuna inandığınız ram ile tüm ram slotlarını deneyerek start vermeyi deneyiniz pc ye bazen farklı marka model ram ler bir arada çalışmayı red edebilir

eğer pc açılırsa yine evvelce çlışan eski ram iniz ile slotları deneyerek ikisinin beraber açıldığı ve tam ram kapasitesinin göründüğü slotda bırakınız
  • Tek ram ıle denedım yıne aynısı :S
  • anakartınla aldıgın ram belkı uyumsuzdur genelde kıtapçıgında yazar hangı markaları desteklediği
  • Nasıl Beep Sesi Çıkarıyor 1uzun 3kısa 4uzun 1kısa gibi
  • yenı aldıgım ramı taktıgımda 1 uzun 2 kısa
  • 1 uzun 2 kısa ekran kartıyla veya dip switch ilgili bir sorun oldugunu gösteriyodu hatırladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopuq1 -- 13 Temmuz 2011; 17:33:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartından olmaz çünkü yenı aldıgım ramı takınca öyle ötüyor :S:S
  • dip switchleri kontrol ettinmi
  • nasıl edicem onları
  •  Ram Aldım hata veriyor

dip switch ler resimdeki gibidir anakartın üstünde olurlar sigorta gibi yani onların belirli bir ayarı olması lazım herhalde anakartın kitapcığında yazar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.