Bildirim
ram açılışta neden fazladır sizce .... arkadaşlar yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgisayarında çok fazla program yüklü ise normaldir,bilgisayar açıldığında kaç tane program çıkıyo windows çubuğuna?
ayrıca ramler şu sıralar çok ucuzladı 1gb daha takviye yapmanı öneririm_____________________________ -
açılışta daemon tools, ati , messenger , nod32 var....acaba temadan olabilir mi ...vista transformation pack yükledim de ... _____________________________ -
temadandır ozaman , temayı tekrar defult xp temasına çevirin, yada vista transformation pack i kaldırın, ondan sonra ram kullanımının azalması lazım. _____________________________ -
hemen kaldır , öle dandirik şeylerle yorma pcyi , açlştada sadece atiyle nod32 gelsin _____________________________ Bilgisayarcı -
bende açılışta 700mb fln harcıyor. bi sıkıntısını görmedim simdiye kadar. _____________________________ -
ben de bi sıkıntısını görmedim de gta 4 oynuyorum arada kasmalar oluyor... 1gb ram daha attırmam lazım en kısa zamanda... _____________________________ -
gta 4 için minimum 2 gb tavsiye ederim ama anakartının desteklediğinden emin ol
_____________________________ Kaderi tenkit eden başını örse vurur,kırar. Rahmete itiraz eden rahmetten mahrum kalır.
DH SEVGİLİSİ OLMAYANLAR KULUBÜ
DH | Sistemi Fakirler Grubu -
2gb ramde o kadar harcıyorsa pek bi sıkıntı olmaz ama 1gb ramda harcasa olur. _____________________________ -
Daemon tools ve messenger i kapatmalısın (hız önemlidir )
_____________________________ -
Kesinlikle vista pack ten.Yazık gerçekten bilgisayara.Hemen kaldırmanız tavsiye olunur.Birde PC açıldığında açılan uygulamalardan da olabilir.(MSN,daemen tools,flashget,utorrent)
Bunları istersen kaldırabilirsin.Yani PC açıldığında otomatik açılmazlar.
çalıştır a gel vew msconfig yaz
Orda startup ve ya başlangıçı seç
istediğin programlara tik at...._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X