Şimdi Ara

Ram 8 gb ama 1 gb kullanılabilir diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı geçen sene aldım bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat dün bilgisayar ağırlaşınca format attım bi baktım gene ağır bilgisayar sonra dedim kasayı temizleyeyim. İçini bi açtım acaip pisti. Temizledikten sonra birazcık hızlanma oldu neyse az önce pes 13'ü yükledim bi baktım oyun açılmıyor. açmak için en az 1gb ram olması lazım diyor. Bilgisayar 8 gb (apu olduğu için 2 gbyi e.kartına ayırdım 6 gb kalıyor) Baktım bilgisayar 996 mb ram kullanıyo. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Buda resmi :
     Ram 8 gb ama 1 gb kullanılabilir diyor

Aaa galiba 64 bit yerine yanlışlıkla 32 bit yükledim. 32 bit sistemler 4 ten fazla desteklemiyor diye bi şey dumuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovis -- 18 Nisan 2014; 19:21:14 >

• 1. Hatan 32 bit windows kullanıyorsun windows 32 bitte sadece 3.25 gb kadar destek verir.
    2. Hatan ise Apu sistem kullanıyorsun ekran kartın bellek için raminden yer yani sistemde 3.25 gb ram olunca ekran kartı yaklaşık 2 gblık kısmı kendisi için ayırmamış sömürmüş 996 mb ne :D
    Çözüm.
    64 bit windows kurman.
  • tamam bende şimdi farkettim :) cevabını görmedim mesajı düzeltmiştim. :) bi format atayım düzelir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.