Şimdi Ara

Rallici Burcu Çetinkaya, 'Gücüm Yetmedi' Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rallici Burcu Çetinkaya, "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Duyurdu

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir karar alarak başörtüsünü çıkardığını duyurdu.

2013 yılında tesettüre giren ralli pilotu Burcu Çetinkaya, "Bu kadar yapabildim" diyerek, başını açtığına dair yeni kararını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Çetinkaya, bu kararını başı açık şekilde ata bindiği videosuyla duyurdu.

"BU KADAR YAPABİLDİM, GÜCÜM YETMEDİ"
    Instagram hesabından ata binerken videosunu yayımlayan Burcu Çetinkaya, şu açıklamayı paylaştı:

"Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür.

"KENDİMİ DİNLEMEYE İHTİYACIM VAR"
    Her hareketimi 6 yıldır siyasi zannedenler vardı. Belediye başkanı, siyasetçi adayı her şey yaptılar. Onlarca iftira attılar. Hayatımda hiç bir siyasi partiye üye olmadım ben. Hatta siyasi tekliflere hayır diyerek sporumu yapmaya devam etmeyi seçtim. Şimdi de kendi halimde işime gücüme bakarak hayatıma devam edeceğim inşAllah. Sadece azıcık kendimi dinlemeye ihtiyacım var.... Bu geçen süreçte alkışları hiç kabul etmedim. Hakaret edenlere de kırılmamaya çalıştım. Sadece hakkımda konuşulduğunda cevap hakkımı kullandım. Şimdi de bakış açım aynı.... Kimseye hakaret etmeden hayatı yaşamaya devam etmeye çalışacağım...."

Rallici Burcu Çetinkaya, "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Duyurdu

https://www.haberler.com/rallici-burcu-cetinkaya-gucum-yetmedi-diyerek-11930965-haberi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gücüm yetmedi derken
    Mağdur mu olmuş.

• Ülke ve dünya gündemi olmamalı bizene milletin örtüsünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Ülke ve dünya gündemi olmamalı bizene milletin örtüsünden
    Tanınmış ve ülkemizi çeşitli kulvarlarda temsil etmiş bir hanımefendi.

''Açıklaması paylaşılmış Kimsenin inancına laf söyleyen yok haberde'' boşa kasmayın örtü diyerekte geçmeyin çok duyarlısınız ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 11 Nisan 2019; 3:7:7 >
  • vay vay vay rant bitiyor baş örtüleri çıkıyor öyle mi ? Acaba İBB sponsorları arasında mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

vay vay vay rant bitiyor baş örtüleri çıkıyor öyle mi ? Acaba İBB sponsorları arasında mıydı ?
    herşeyi bilip bilmeden ranta bağlamayın arkadaş ya kocası CHP li kadının bundan ne rantı olacak.
    Biraz insanlara hoşgörünüz olsun...

• Para bitince boyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başörtülü resimdeki gülüş samimi değil. Ağız gülüyor ama gözler donuk bakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Külliyen yalan. Bu hanım kızımız kafasını örtünce buna Türkiye gazetesinde bir köşe verdiler. Sonra kocası bunun CHP'den aday oldu son seçimde. Sen misin CHP'den aday olan diyip hanımı da gazeteden kovdular. Sonra çıkardı kafasındakini.
  • Ya kardesim sov yapmayin be.
    Sen kimsin bir kere?
    Bize ne senin ortunden kapanmandan acilmandan.
    Bu ulkede artik namaz kilmak da, oruc tutmak da, basini ortmek de , hatta acmak da gostermelik olmus.
    Kimse samimi degil. Samimi adam ibadetini milletin gozune sokmaz zaten. (Basortusunden ayri soyluyorum)
    Herkes birilerine bir sey ispatlamak derdinde.
    Muthis bir yozlasma var.
    İktidarin ulkeyi getirdigi nokta bu iste.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .d

• Hakan şükürle karısına bakın aynı muhabbet.

• Siz bilmezsiniz...Hakikaten "gücü yetmedi"

Ne hakaretler, ne küfürler!

Dışarı ciktiginda kafasina Muz kabuğu- Domates mi yemedi, Bir ortamdayken "Yallah Arabistan'a" deyip arkadaslarinin onunde kucuk mü dusmedi...neler neler!

Bu tur isleri Magazinlestiren tiplerden nefret ediyorum...

Nereni ortup, açtığından bize ne!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 11 Nisan 2019; 11:27:31 >
  • Türban olayına Almanya da kimse karışmıyor, ancak markette kasiyer, hastande doktor, serviste çalışan türbanlı sayısı arttığı için düşüncelerini sosyal medyada açıklıyorlar. Altta bir örnek.
    Rallici Burcu Çetinkaya, "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Duyurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Türban olayına Almanya da kimse karışmıyor, ancak markette kasiyer, hastande doktor, serviste çalışan türbanlı sayısı arttığı için düşüncelerini sosyal medyada açıklıyorlar. Altta bir örnek.
    ordaki insanı yargılayamazsın. o sevmiyrdur sevmiyorum istemiyorum der.

mesela sultanahmette alman kadınlar üstsüz güneşlenmek istese sen de onu istemeyebilirsin. ama bu onların kültüründe gayet normal.
    istemiyorum sizi diyebilirsin. ülkenize dönün de diyebilirsin.
    almanlar da diyebilir.

velhasılı herkes kendi görüşlerine uygun ülkelerde yaşasa sorun kalmayacak bence.

• Supercar blondieyi tek gecerim

• Ağır gelmiş!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.