Şimdi Ara

Raks Battı ve Borsa'dan Çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Duymayan var mı bilmiyorum ama tekrar hatırlatmak isterim. Mayıs ayında sanırım geçtiğimiz ay yani iflas bayrağını resmen çekti ve borsadan da çıkarıldı Raks.

Hatta firma sahibi Türk Japon iş konseyindeydi ordaki görevini de Tuncay Özilhan'a bıraktı.

Sadece kamu bankalarına 210 milyon $$borç takmış Raks. Batma sebebi yanlış yönetim deniyor ama bilmiyorum tabi..

• quote:

Orjinalden alıntı: ufo

Selam,

Duymayan var mı bilmiyorum ama tekrar hatırlatmak isterim. Mayıs ayında sanırım geçtiğimiz ay yani iflas bayrağını resmen çekti ve borsadan da çıkarıldı Raks.

Hatta firma sahibi Türk Japon iş konseyindeydi ordaki görevini de Tuncay Özilhan'a bıraktı.

Sadece kamu bankalarına 210 milyon $$borç takmış Raks. Batma sebebi yanlış yönetim deniyor ama bilmiyorum tabi..

Çok eski bir konu
    Bizim buradaki raks konusu raks mobile aslan önelin firması değil, bu Af, apr grubunun Raksıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtum

quote:

Selam,

Çok eski bir konu
    Bizim buradaki raks konusu raks mobile aslan önelin firması değil, bu Af, apr grubunun Raksıdır
    battığını pek sanmıyom normal raks battı ancak telefon bölümü intermobile'a devredildi.6. veya 7. aydada yeni telefonlar gelecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

battığını pek sanmıyom normal raks battı ancak telefon bölümü intermobile'a devredildi.6. veya 7. aydada yeni telefonlar gelecekmiş.

Alıntıları Göster
    http://www.tumgazeteler.com/haberleri/raks/

Raks'la alakalı tüm haberler linkte. Sanmıyorum, olmuştur vs değil. Ayan beyan ortada herşey. Tahtası kapandı.

Yalnız şöyle de bir durum var:

Batan şirket Raks Elektronik Sanayi Ticaret A.Ş. ile Raks Elektrikli Ev Aletleri Sanayi Ticaret A.Ş.

Raks adını alan veya bir şekilde kullanıp ithalat yapan varsa durum farklı. Burası Türkiye olur olur. Yok öyle değilse bugüne kadar satılan ürünlerin garantileri ne olacak merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

Raks'la alakalı tüm haberler linkte. Sanmıyorum, olmuştur vs değil. Ayan beyan ortada herşey. Tahtası kapandı.

Batan şirket Raks Elektronik Sanayi Ticaret A.Ş. ile Raks Elektrikli Ev Aletleri Sanayi Ticaret A.Ş.

Raks adını alan veya bir şekilde kullanıp ithalat yapan varsa durum farklı. Burası Türkiye olur olur. Yok öyle değilse bugüne kadar satılan ürünlerin garantileri ne olacak merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    evet raks battı ancak telefon üretmeye devam edecek raks intermobile tarafından satın alındı.Ancak daha ev aletleri vs üreteceğini sanmıyorum.

• quote:

evet raks battı ancak telefon üretmeye devam edecek raks intermobile tarafından satın alındı.Ancak daha ev aletleri vs üreteceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

Hepsi Çin'den ithal hangi üretim bu dediğiniz üretim?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

Hepsi Çin'den ithal hangi üretim bu dediğiniz üretim?

Alıntıları Göster
    ev aletleri.Zaten türkiyede fabrika açmak çok zor.Yüksek vergiler + işçi maliyeti çıkınca firmalar doğal olarak çinde üretim yapıyor.Türkiyede 500 dolardan aşşağı işçi bulunamazken çinde sadece 50 dolara işçi çalıştırılabiliyor.Bence firmaların çin malı satması gayet doğal.Ama bütün çin mallarıda kalitesiz olyuo diye bişey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ev aletleri.Zaten türkiyede fabrika açmak çok zor.Yüksek vergiler + işçi maliyeti çıkınca firmalar doğal olarak çinde üretim yapıyor.Türkiyede 500 dolardan aşşağı işçi bulunamazken çinde sadece 50 dolara işçi çalıştırılabiliyor.Bence firmaların çin malı satması gayet doğal.Ama bütün çin mallarıda kalitesiz olyuo diye bişey yok.

Alıntıları Göster
    Raks,geçen yıl iflası açıkladı(Bu haber eski)Basın:"BİR DÖNEMİN SEMBOLÜ RAKS İFLAS ETTİ" diye haberi duyurdu.Arkadasa yinede teşekkür.Sonuçta olan olmuş iflas etmiş.Tüm dünyada geçerli olan kural türkiye'de geçerli olmadı.Devlet el atıp durumu düzeltceğine iyice zora soktu.Sağlık olsun.Fakat ürünlere gelince özenle belirtirim telefon haricinde tüm ürünler %'de 100 türkmalı ve türk teknolojısıdır.Bundan herkes emin olsun.İntermobile devredildikten sonrada(2004) telefonlar çinden ithal şekilde getirilmektedir.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Zaten Raksın ürettiği veya ürettirdiği ürünlerin üzerinden 7 yıl geçti
    Bu zamana ne telefon ne garanti kalır dostum
    Diğerleri İnterin ürünü
    Nasılki grundig diye üretilen mallar aslında Beko ise
    İnterde Raks markasını almış
    İnterin ürettirdiği ürünlerin garantisi devam ediyor, servisleri gün geçtikçe çoğalıyor, yedek parçaları var

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtum

quote:

Zaten Raksın ürettiği veya ürettirdiği ürünlerin üzerinden 7 yıl geçti
    Bu zamana ne telefon ne garanti kalır dostum
    Diğerleri İnterin ürünü
    Nasılki grundig diye üretilen mallar aslında Beko ise
    İnterde Raks markasını almış
    İnterin ürettirdiği ürünlerin garantisi devam ediyor, servisleri gün geçtikçe çoğalıyor, yedek parçaları var

Alıntıları Göster
    raks konusuna son nokta o zamn

• quote:

Orijinalden alıntı: numerik

raks konusuna son nokta o zamn

Alıntıları Göster
    Yazık oldu. Milli bir marka daha tarihe gömüldü. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 12 Temmuz 2008; 19:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Yazık oldu. Milli bir marka daha tarihe gömüldü. .

Alıntıları Göster
    Topici okuyunca telefon bölümü de mi gitti sandım bir ara. Evet gerçekten yazık oldu. En azından yerli bir marka idi keşke Arçelik gibi yükselebilseydi. Arçelik demişken, bir ara arçelik telefonlar vardı onlara ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: join

Topici okuyunca telefon bölümü de mi gitti sandım bir ara. Evet gerçekten yazık oldu. En azından yerli bir marka idi keşke Arçelik gibi yükselebilseydi. Arçelik demişken, bir ara arçelik telefonlar vardı onlara ne oldu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: join

Çin'de biyerin elinde kalan telefonların üstüne Arçelik diye markasını bastırdı. Sattığını sattı. Bıraktı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: join

Çin'de biyerin elinde kalan telefonların üstüne Arçelik diye markasını bastırdı. Sattığını sattı. Bıraktı.

Alıntıları Göster
    Arçelik marka PDA bile vardı, Beko vardı Sonra Keysmart olarak bir marka çıkardılar ve geçen 2-3 ay önce 300YTL'den onları da sattılar ve kesin olarak bu işkolundan çekildiler

• raks grubu 227 milyon dolar ile battı ama bu batmadan sadece küçük yatırımcı zarar gördü....
    rakse ve raksev tahtasında 2 bine yakın yatırımcı büyük zararlar yazdı....
    ama insanın en çok yandığı şey o güzelim fabrikaların boş boş durması şu anda raksın elektronik bölümü ve ambalaj bölümü ev aletleri bölümü gentide telefon ve müzik yapım dağıtım bölümleri akademi gruptadır.aslında hepsi aynı kapıya çıkıyor telefon almak isteyenler rahat olsunlar raksta garanti ve teknik servis çalışıyor en kötü günlerdede çalıştı sorun ve sıkıntı olmadan raks ürünlerini alabilirsiniz.
    ben 2001den beri kullanıyorum ve emin olun bu marka ile üretim oldukçada kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaryıldırım

raks grubu 227 milyon dolar ile battı ama bu batmadan sadece küçük yatırımcı zarar gördü....
    rakse ve raksev tahtasında 2 bine yakın yatırımcı büyük zararlar yazdı....
    ama insanın en çok yandığı şey o güzelim fabrikaların boş boş durması şu anda raksın elektronik bölümü ve ambalaj bölümü ev aletleri bölümü gentide telefon ve müzik yapım dağıtım bölümleri akademi gruptadır.aslında hepsi aynı kapıya çıkıyor telefon almak isteyenler rahat olsunlar raksta garanti ve teknik servis çalışıyor en kötü günlerdede çalıştı sorun ve sıkıntı olmadan raks ürünlerini alabilirsiniz.
    ben 2001den beri kullanıyorum ve emin olun bu marka ile üretim oldukçada kullanacağım
    Nerelisin serdar y1ld1r1m. isin yabanc1 gelmedi de

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalyazar

Alıntıları Göster
    Raks üretilmeye devam ediyor merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalyazar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kartalyazar

BAŞKENT desem tanırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: geexer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

yerli malı bir markamız olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: power.

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

yerli malı bir markamız olsun .

Alıntıları Göster
    raks saç sekillendirici aldık bozuldu.teknik servislerini bilen varmı türkiye geneli eskişehir teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.