Şimdi Ara

Rakip Takimlara Bu Kadar Yardimci Olan bir Baskanimiz Oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum tarihimizde rakip takimlara bu kadar yardim eden ve kendi takimina zarar veren bir baskanimiz olmus muydu?

- Galatasarayin yabanci kontenjaninda en sıkıntılı oldugu zamanlarinda gitti onlarin gondermek istedigi Dany'i aldi. Hem onlarin kontenjanini azaltti hem de fazlalik oyuncusunun maasini yarim sezon odedi.

- 22 yasindaki yetenekli Gokhan Toreyi aldi bir sene oynatti. Hem Turkiyeye alistirdi hem de yetistirdi. Simdi ise adeta Gokhan Tore'yi Galatasaraya altin tepside veriyor.

- Fenerbahce taraftari kufur etti ceza aldi. Gitti ceza kaldirilsin onlar sampiyon olcak gibi sacma sapan bir aciklama yapti. Kume dusmemek icin oynayan fenerin rakibi caykurize sporu hic dusunmedi.

Peki onlar bizim bu hareketlerimize karsilik ne yaptilar? Galatasaray bizimle stadini paylasmadi, Fenerbahce ilgilendigimiz futbolcu Diegoyla bir gecede anlasti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam haklı beyler.

• +1
  • Oldu kardeşim 7 senede Beşiktaş'ın anasını ağlatıp kulübün içine edip fb ve Gs'nin gerisine düşürüp milyonlarca borç içinde bırakan bi başkanımız oldu. Ve bu adamların hataları olsada beşiktaşı bu bataktan çıkarmaya çalışan insanlar. Ve evet destekliyorum ben bu adamı hataları var mı evet ama artıları da çok var biraz da bunları görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

Oldu kardeşim 7 senede Beşiktaş'ın anasını ağlatıp kulübün içine edip fb ve Gs'nin gerisine düşürüp milyonlarca borç içinde bırakan bi başkanımız oldu. Ve bu adamların hataları olsada beşiktaşı bu bataktan çıkarmaya çalışan insanlar. Ve evet destekliyorum ben bu adamı hataları var mı evet ama artıları da çok var biraz da bunları görün.

artilari, eksilerinin yaninda bir hic kalir. Zaten en kotu baskanimiz demedim niye hemen olayi demirorene kaydiriyosun. Klubu bataktan cikarmak istiyo diye destekleme sebebi mi olurmus isticek tabiki onemli olan icraat. Bende baskan oliyim benide destekleyin o zaman bende kulubu bataktan cikarmak istiyorum cunku.

• "sadece çeneleri çalışıyor, Beşiktaş'a 1 kuruş katkısı yok. Yukarıda Allah var biraz vicdan sahibi olsunlar, az adam olsalar doğruyu söylerler"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

"sadece çeneleri çalışıyor, Beşiktaş'a 1 kuruş katkısı yok. Yukarıda Allah var biraz vicdan sahibi olsunlar, az adam olsalar doğruyu söylerler"

Nesi yanlis soyle bilelim bizde. Baskan bos konusup duruyor sizde etkisine kapiliyorsunuz. Besiktasa 1 kurus katkisi yok dedigin kisi kac kere tribunde sesi kisilana kadar bagirdi peki sen ne yaptin ligtvden izlemekle olmuyor bu isler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Ben böyle vizyonsuzluk görmedim , olmaz vizyonsuzluk böyle , dünyada yok böyle vizyonsuzluk. Son olarak kurezma cingeneam."

• stada gidip oyunculara mı küfür ediyorsunuz sahaya mı giriyorsunuz yoksa başkana mı sövüyorsunuz yoksa çıldırt bizi başkan mı diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

Oldu kardeşim 7 senede Beşiktaş'ın anasını ağlatıp kulübün içine edip fb ve Gs'nin gerisine düşürüp milyonlarca borç içinde bırakan bi başkanımız oldu. Ve bu adamların hataları olsada beşiktaşı bu bataktan çıkarmaya çalışan insanlar. Ve evet destekliyorum ben bu adamı hataları var mı evet ama artıları da çok var biraz da bunları görün.

artilari, eksilerinin yaninda bir hic kalir. Zaten en kotu baskanimiz demedim niye hemen olayi demirorene kaydiriyosun. Klubu bataktan cikarmak istiyo diye destekleme sebebi mi olurmus isticek tabiki onemli olan icraat. Bende baskan oliyim benide destekleyin o zaman bende kulubu bataktan cikarmak istiyorum cunku.

Artıları bir hiç öylemi. Sırf şu adamın sponsorlarla kulübe getirdiği karı,yapılanmayı, tüm stad izinlerini alıp stad yapımına başlamayı ve inşaatı kısıtlı imkanlarla devam ettirebilmeyi başarıyor. Başkanı olduğu kulübe bu adam artı değer kazandırıyor. Yok efendim diegoyu fb kapmış yok gs parayı basıp g. Töreyi alıcakmış.Sizin transfer vizyonunuz fb ve gs ile yarışmakmı yoksa takıma en faydalı ve bütçeye zarar vermeden bir transfer yapabilmek mi? Bu kadar mı sizin vizyonunuz fb ve gs ile mi sınırlı yahu g. Töre yada diego olmadı diyelim 10 farklı alternatifleri var bu adamların. Lise kafasıyla transfer yapılmaz. Liseli kafasıyla transferi gördük şaşal sönmüşı yıldızları. 3-4 transfer yüzünden vizyonsuz oluyor adam en çok buna gülüyorum. Evet onlar transfer hatasıdır. Ama bu hatadan bu yılda dönülmezse ne dersen de umrumda olmaz.
    Sen sordun başka başkanımız var mı bundan daha çok zarar veren diye kimi diyeyim Adnan Polat mı diyeyim daha ne sorduğunu bilmiyosun milleti trolleyeceğim diye uğraşıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

stada gidip oyunculara mı küfür ediyorsunuz sahaya mı giriyorsunuz yoksa başkana mı sövüyorsunuz yoksa çıldırt bizi başkan mı diyorsunuz?

Hic kimseye kufur etmiyoruz. Sadece Besiktas icin bagiriyoruz.

• gördük olimpiyattaki maçta ne diye bağırdığınızı. gidin yıldırıma çıldırtsın sizi başkanınız size öyleleri müstahak.
  • Oldu Yıldırım Demirören.Sayesinde 4 senedir şamoiyonluk Fenerbahçe-Galatasaray arasında dönüyor.8 yıllık dönemi boyunca Quaresma'lar Guti'ler Simao'lar getirmesine rağmen 8 senelik döneminde sadece 1 şampiyonluk kazanabildi.Fikret Orman gibi bir başkanınız var hala eleştirdiğiniz yerlere bak.Başınızda Aziz Yıldırım veya Ünal Aysal olsa daha mı iyiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

"sadece çeneleri çalışıyor, Beşiktaş'a 1 kuruş katkısı yok. Yukarıda Allah var biraz vicdan sahibi olsunlar, az adam olsalar doğruyu söylerler"

Nesi yanlis soyle bilelim bizde. Baskan bos konusup duruyor sizde etkisine kapiliyorsunuz. Besiktasa 1 kurus katkisi yok dedigin kisi kac kere tribunde sesi kisilana kadar bagirdi peki sen ne yaptin ligtvden izlemekle olmuyor bu isler

Ben bu sene forma takımımı alıcam ve stadyuma gitmeyi planlıyorum.Peki sen ne yapacaksın? Fikret orman yapamıyo yeaaa diyip almazsın eminim şimdiye kadar da hiç destek çıkmadın gitmedin azıcık kendinden bahset bakalım madem bu kadar eleştiriyosun ne kadar katkın oldu bu takıma da bu hakka sahipsin?

• Fikret Orman Vakası : Egemen - Ernst - Q7 - Hilbert - Fernandes ...
    İçimizdeki fenerbahçeli ve yöneticiler
  • Allah Fikret başkandan razı olsun. Onun bize (renklilere ) yaptığı kıyağı hiçbir BJK başkanı yapmamıştı şimdiye kadar.
  • Malesef doğruluk payı fazla ama şunuda net söylemek gerekirse mevcut BJK kadrosunda Dany en iyi stoper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Malesef doğruluk payı fazla ama şunuda net söylemek gerekirse mevcut BJK kadrosunda Dany en iyi stoper.

Pedro Franco ve Ersanin kromponu olamaz. Sivoktan bile kotu.

• Sabredin stadınız bitsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.