Şimdi Ara

Raki sisirilmis bir balondur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Rakı edebiyatına ben de çok gülüyorum Vodka varken

Forumda bir vodka severler derneği kurmamız gerekiyor

Smirnoff'cu olarak yazarsınız beni Genelde partilerde 35'lik içerim tek başıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Rakı kadar saçma, gereksiz ve alaturka bir içki yok, yok yanına böyle mezeler böyle bitirim bitirim konuşmalar içerken bir havalar sanki bilimsel buluş yapıyor gereksizler. Sosyal hayatla ilgili herşeyden herkesden nefret ediyorum yemin ederim :((

sen ne yapıyorsun bomboş bir adamsın
  • içki içmeyi bilmeyen ergenler toplanmış

vodka diyen var

birayıda efes ve tuborgdan ibaret sanıyosunuzdur kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Mart 2018; 23:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hafta şu SS yi atacak bir konu istisnasız açılıyor

Raki sisirilmis bir balondur
  • ickiler icin de onun adabi vardir bunu icen ergendir diyorsunuz ya komedi

ergen icecegi belki ama benim favorim acik ara vodka. yaninda %100 elma-visne suyu (ikisinin bir oldugu) ve limonata aliyorum. genelde 3er bardak cikiyor iki kisi icince, birinci ve ucuncu bardaga hepsinden 1/3 oraninda koyup tek seferde ya da iki seferde iciyorum ikinci bardaga 2/3 oraninda vodka 1/3 oraninda limonata ve meyve suyu koyup yavas yavas eglene eglene iciyorum. hem kafasi cok iyi oluyor (sarhos olmuyorum ama hafif de degil kesinlikle) hem de tadi cok iyi oluyor.

sevmeyen sevmesin

• Katılıyorum harbiden de rakının overrated bir balon olduğu gerçeğine. İçki demek votka demektir, tequila shot atmak demektir, üzerine birayla cila yapmaktır.

O rakıdaki anason kokusuna bile tahammülüm yok.
  • Ula hayatında ilk kez yaptığı şeyleri beğenmeyip armağan çağlayan olma hastalığı yeni nesilin aidsi ,

Xxxx sorunsali

Yyyy balondur

Zzzz cok bos bir sey

Evladim kosede sutunuzu icin kalabalik yapmayin

• Dün geceden bir kare

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

Dün geceden bir kare

Hiç yakışıyor mu hocam United States'li adama rakı içmek. Nick mesaj uyumsuzluğu.

• Ayran içip makarna yiyin şişesi 100 lira olan rakı neyinize dolarda 4 lira olmuş zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom
  • Her içkinin olduğu gibi rakının da kendine has bir kafası var. Efkarlanmak istiyorsan iyi gidiyor. Bir de her baba yiğidin içeceği bir içki değil. Sert bir içki. He herkes içer içmeye de kimi s.çar batırır dağıtır kimi adabıyla oturur sohbet muhabbet götürür.
  • Gençler siz süt için bozar sizi rakı falan. Rakıyı rusa içir votkaya tövbe eder bu ergenler votka yeaaa diyolar te Allahım

• Cok icki icen biri degilim, bir donem azitip haftanin 3-4 gunu 1-2 bira ictigimiz olmustu. Onun disinda ortam olursa kararinda icen biriyim.

(Alkolun kafasini bilmeyenler anlamaz tabii ki).

Biranin bir cok turunu ictim, hem yazin susuzlugunu alir, hem ucuzdur, hem de diger ickilere gore nispeten hafiftir. Yani birayi icerim.

Raki mezesiz icilmez. Evet acidir, kokusu sevmeyene itici gelir ama ben gibi hem alkolun kafasini sevip, hem de bira ve raki disindaki alkollu ickilerin tadini sevmiyorsaniz rakiyi sevmeye mecbur kaliyorsunuz.

Bira ve raki disindaki ickileri defalarca denememe ragmen;

Viski: hem icimi zor, hem de bir duble bile mide bulantisi yapiyor.

Vodka: sek icilmedigi icin, mecburen enerji icecegi, meyve suyu veya gazli icecekle iciliyor. Cesitlerini denedim ama tatli alkolden hem hic bir keyif alamiyorum hem de viski gibi mide bulantisi yapiyor.

Tekila: hem icimi zor, hem de midemi cayir cayir yakiyor. Ertesi gun ictigime pisman oluyorum.

Sarap: hafif saraplar var ama butce dahilinde ictigim saraplar hic bir zaman lezzetli gelmedi. Bir de agzini burusturdugu kadar kafa yapmiyor...

Ozetle bira ve raki disinda alternatif olmayinca, sofrasi varsa raki, yoksa tek basina veya yaninda kuruyemis veya cipsle bira.

• Mezesi eksikse, evet balondur. Rakının mezesi de, dostla sohbettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

kuzuya rakı içirmişler kurt nerde demiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Rakı edebiyatına ben de çok gülüyorum Vodka varken

Forumda bir vodka severler derneği kurmamız gerekiyor

Smirnoff'cu olarak yazarsınız beni Genelde partilerde 35'lik içerim tek başıma.

BEn çok fazla içmem açıkçası. Koyarım dolaba ara ara keyfi yudumlarım dizi izlerken falan çerezle

• Viski yada şarap idealidir

Rakı çöp

• Raki hakkında yorum yapamam zira ne olduğunu bilmiyorum. Rakı diye de bir içecek var ancak onu hiç denemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakı içen Lanetlenmiştir. Cennette yeri yoktur.

Ayran için Köpüklü olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.