Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k@llone

Buda benım calısmam bakalım begenecekmısınız

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

masaüstü resmini alabilirmiyim

• rainmeter kullananlar arasında SKYBRAVE sorusuna cevap verecek kimse yokmu

TornadQ alıntında ki resim taglarını silebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

Merhaba arkadaşlar. Son birkaç gündür bu tema işine iyice sarmış durumdayım. Size birkaç sorum olacak. Birincisi "Objectdock" programında o dock çubuğunu alta aldığımda görev çubuğunun gölgesinde kalıyor ve pek gözükmüyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir ben bulamadım da. Görev çubuğunu kaldırmak da istemiyorum. İkincisi "Rainmeter" programını da baya kurcaladım ve baya bi skin indirdim netten. Sonra bunları programın skin klasörüne attım. Bazı skinlerde "dll" uzantılı uygulamalar çıktı ve bunları sanırım "Plugins" klasörünün içine atmam gerekiyor. Ben de tam olarak öle yaptım ancak bu klasörün içinde "CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin" uygulamaları zaten vardı. Ben bu indirdiğim skinlerden çıkan "dll" uzantılı uygulamaları("CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin") buraya kopyaladığımda bunlarla değiştirmem mi gerekiyor her skin için? Bir de 6-7 tane skin indirdim ve bu yolla kurdum ama indirdiğim skinler programın içerisinde gözükmüyor? Neden olabilir?

bilgisayarı baştan başlatınca yeni yüklediklerin gözükecektir. Veyahut daha kolayı rainmeter simgesine sağ tıklayıp "refresh all" a tıkla. Yine hepsi çıkacaktır. Dll uzantılı dosyalar anladığım kadarıyla biri fan hızı biri de cpu derecesi için. Ancak bunları kullanabilmen için ek program kullanman gerekli diye biliyorum. Programın ismini unuttum.

Objectdock un özelliklerinde konuma tıklayın orada aşağı yukarı oynatma şansınız var. görev çubuğunun hemen üstüne çıkarabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

Merhaba arkadaşlar. Son birkaç gündür bu tema işine iyice sarmış durumdayım. Size birkaç sorum olacak. Birincisi "Objectdock" programında o dock çubuğunu alta aldığımda görev çubuğunun gölgesinde kalıyor ve pek gözükmüyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir ben bulamadım da. Görev çubuğunu kaldırmak da istemiyorum. İkincisi "Rainmeter" programını da baya kurcaladım ve baya bi skin indirdim netten. Sonra bunları programın skin klasörüne attım. Bazı skinlerde "dll" uzantılı uygulamalar çıktı ve bunları sanırım "Plugins" klasörünün içine atmam gerekiyor. Ben de tam olarak öle yaptım ancak bu klasörün içinde "CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin" uygulamaları zaten vardı. Ben bu indirdiğim skinlerden çıkan "dll" uzantılı uygulamaları("CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin") buraya kopyaladığımda bunlarla değiştirmem mi gerekiyor her skin için?

Öncelikle hoşgeldin ve bu işle uğraşarak umarım kendini geliştirmeye devam edersin. Sorularına gelicek olursak;

objecktdock da kullansan rocketdock ta kullansan görev çubuğunun üstene alamazsın. Proğramın ayarlarından konum değişiklikleri yaparak görev çubuğunun üst kısmına çıkartabilirsin.

Eğer windows 7 kullanıyorsan "CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin" gibi eklentiler en son denediğimde çalışmıyordu!

quote:

Bir de 6-7 tane skin indirdim ve bu yolla kurdum ama indirdiğim skinler programın içerisinde gözükmüyor? Neden olabilir?
    Burda rainmeter den bahsediyorsan ki tahminim o, versiyon uyuşmazlığı olabilir. Bunun haricinde birşeyleri yanlış yapıyorda olabilirsin. Şuana kadar rainmeter de böyle bir sorunla karşılaşmadım.

• @SKYBRAVE
    "CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin" bazı versıyonlada calısıyor,bazılarında calısmıyor,benım yaptıgım skınlerın ıcınde plugın dıye bı klasor var,o plugınler speedfanla calısıyor onları bı dene ıstersen.Skınleri oncekı sayfalarda bulabılırsın

@TornadQ
    o resım su an elımde yok ama wallpaper bolumunde paylasmıstım oraya bı bak ıstersen, mevcut olması gerekıyor
  • Öncelikle "soulcubee" yardım çağrısı için teşekkür ederim. "re-storm" , "EstrEmO" ve "k@llone" yardımlarınız için çok teşekkür ederim. "k@llone" önceki sayfalara göz atacağım. Bir şeyler bulduğumda sana da haber veririm. "EstrEmO" kardeş hoşbulduk diyelim. Bu iş çok hoşuma gitti. Fırsat buldukça ve sizin gibi bu konuda usta arkadaşlardan yardım ve feyz aldıkça ben elimden geldiğince kendimi bu konuda geliştirmeye çalışacağım. Rainmeter programı ile ilgili sorunumu hallettim. Netten indirdiğim skinleri C:\Users\GOKALP\Documents\Rainmeter\Skins klasörüne kopyalayınca hepsi düzgün bir şekilde çalıştı. "EstrEmO" Objectdock programı ile ilgili sorum Görev Çubuğunun tam olarak üstüne değil de biraz yukarısına almak için bi ayar yok mu anlamındaydı ve onu da hallettim. "Positioning" sekmesinde ayarı varmış. Kendimi biraz geliştireyim masaüstü ekran görüntülerimi sizlerle paylaşırım...

• @SKYBRAVE

Masaustu yarısmaları var,senıde beklerız,tema bolumune ugra
  • beyler benim bi sorum olacak şu rainmeter ın kendine özel bi pencerede resim koyma yeri war resmin nerede olduğu kodunu nereye yazacağımı bulamadım biraz karışık ayrıca resmin boyutuna göre o pencere büyoyor mu eğer büyümüyorsa masaüstüne 1 den fazla resim koyabileceğim bi rainmeter skini veya benzeri program biliyormusunuz şimdiden teşükkürler
  • "k@llone" kardeş yarışmaya katılmak için henüz erken diye düşünüyorum ama yakından takip edeceğim. Bu arada şu kısa zamanda hazırladığım masaüstü ekran görüntümü paylaşmak istiyorum. Yorumlarınızı merakla bekliyorum...

• @SKYBRAVE

Cok kalabalık
  • kime sorduysam bu hatayı çözemedi forumdaki bazı üyeler dahil biri bu soruna bi çözüm bulsun artık pc yi yeniden başlattım resmi deiştirtim yerleri deiştirdim sürekli ugraştım ama yok bi türlü o resmi orda göstermeyi başaramadım bi şey mi eksik windows mu problemli nasıl bir hata bu böle anlamadımki baya skin denedim bunun için sanırım program deiştirmem gerekecek burdanda kimse çözemesse

ImageShack
    ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
    http://yfrog.com/5mresimproblemij

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 30 Nisan 2010; 23:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

kime sorduysam bu hatayı çözemedi forumdaki bazı üyeler dahil biri bu soruna bi çözüm bulsun artık pc yi yeniden başlattım resmi deiştirtim yerleri deiştirdim sürekli ugraştım ama yok bi türlü o resmi orda göstermeyi başaramadım bi şey mi eksik windows mu problemli nasıl bir hata bu böle anlamadımki baya skin denedim bunun için sanırım program deiştirmem gerekecek burdanda kimse çözemesse

ImageShack

resmi falan eklemeyeceksin oraya.

şöyle olacak: E:\RESİMLER\dev avatar arşivi\

Bir de sanırım türkçe karakter olmayacak.

• Şu an itibari ile bende karar vermiş bulunuyorum bu tema işine bulaşmaya. Haydi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Şu an itibari ile bende karar vermiş bulunuyorum bu tema işine bulaşmaya. Haydi hayırlısı

Takıldığın bir yer olursa çekinmeden sorabilirsin..Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

kime sorduysam bu hatayı çözemedi forumdaki bazı üyeler dahil biri bu soruna bi çözüm bulsun artık pc yi yeniden başlattım resmi deiştirtim yerleri deiştirdim sürekli ugraştım ama yok bi türlü o resmi orda göstermeyi başaramadım bi şey mi eksik windows mu problemli nasıl bir hata bu böle anlamadımki baya skin denedim bunun için sanırım program deiştirmem gerekecek burdanda kimse çözemesse

ImageShack

resmi falan eklemeyeceksin oraya.

şöyle olacak: E:\RESİMLER\dev avatar arşivi\

Bir de sanırım türkçe karakter olmayacak.

teşekkürler ohh be sonunda oldu ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 1 Mayıs 2010; 10:06:01 >

• @Fearles58
    Evet..
  • customize.org
    PHP 7.3.2-3+ubuntu18.04.1+deb.sury.org+1 - phpinfo()
    http://customize.org/rainmeter/skins/68733

bu magictab skinindeki tolbarları kullanmak istiyorum ama mesela o kutucukların içindeki kısayolları nasıl degiştirebilirim
    örnek : ie kısayolunu silip başka bir şey koymak istiyorum nasıl yapabilirim bunu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Mayıs 2010; 21:37:19 >
  • @necrovirus
    Skinin kodlarına girdiğin zaman orda Programların adreslerin vs.'sini görebilirsin.Orda kullanmak istediğin programın adresini yazacaksın.Sonra programın İcon'unu koyacaksın.
  • Arkadaşlar merhaba bende win 7 kurdum ve hemen buraya atılayım dedim.
    Şu anda büyük bir sorunla karşılaştım.

Yardımcı olursanız çok sevinicem.Programdaki arc ve enigma dısında baska bir tema kullanamıyorum. Denemeye kalkınca hatayı verip daha girmiyor. Silip baştan kuruyorum.
    Win 64 bit onuda belirteyim.
    @soulcubee üzgünüm hocam yanlış yere açtıgım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prafoll -- 5 Mayıs 2010; 0:43:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.