Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.842
Cevap
9
Favori
159.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RAİLWORKS 3 YORUMLARI...

    Arkadaşlar RİLWORKS 3 Yeni Rota olarak " ALBULA ROTASI " nı kurdum..Hatta başka Lokomotif ve vagonlar ilve ettim..Bunlarda hiç bir sorun yok...İsteyen yeni başka rotaları kurabilir..Editör uygulamalarına yeni eklentiler yapmışlar...Bunlar çok iyi yeni uygulamalar...Fakat Terranfan arkadaşımızın kumanda ile ilgili sorunlara rastlamadım...Ama bu görevli oyunlarda bu sorunlar çıkmıyor anlamına gelmez..İster klavye olsun ,ister kokpitten mause sürüş olsun şimdilik soruna rastlamadım..Denediğim lokomotifler en yeni ilave edilen lokomotiflerdir...Diğer lokomotifleride kontrol edeceğim..


    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 5 Ekim 2011; 17:24:07 >
  • Grafikler manyak
  • oyundaki en büyük sorun " gece oluyor mu ? " railsimulator ekibi bunu bir türlü yapamıyor auran ne güzel gece oluyor ışıklar yanıyor falan ?
  • "meymür"

    Oyun saati günümüzde saate uygun olduğu için gerçekçi ilerlemektedir. Yani oyunu sabah aç. Akşama kadar oyun açık kalsın ve akşam olduğundan oyunda da akşam olacaktır. Sanırım editörde zaman dilimini hızlandırmak mümkün ama biraz uğraş istiyor.

    Auran trainz efsane oyun zaten ;) Kullanış bakımından üstüne diyecek yok. Auran trainzin tek sorunu grafikler... Railworks3 çıkınca Auran forumları istek ve şikayetlerle geçilmiyor. Sanırım Auran(NV3 Games) Ekibi yeni bir oyun çıkarmak için hazırlanıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terranfan

    tsx açık gölgelerde hiçbir sorun yok. win7 x64 ekran kartı sürücü nvidia 285.38 fizik audio vs full kurulum, frame network 4 şu ana kadar göze batan bir grafik hatasına rastlamadım.

    Oyunun asıl daha büyük sorunları var,

    - Hız limiti 70 olan yolda sinyali 50 mille geciyorum exit on SPAD görevden atıyor
    - Tüm duraklara tam dakikasında geliyorum oyun sonunda sıfır hata ama zaman hatalarından bütün puanlar gidiyor sıfırın altında puan gösteriyor. Varış saatlerimi yazmış oyunda varış saatlerimle alakası bile yok tam bir felaket o kadar emeğim boşa gitmiş.
    - Bazen klavye işlemez hale geliyor sadece mouse ile treni kontrol ediyorsun, bazı trenlerde kokpitte bazı kontrol kolları mouse ile kumanda edilemiyor unutmuş salaklar.
    - Kum atma olayı tamamen işlevsiz tuşu var ama hicbir etkisini göremedim.

    Böyle bir sürü can sıkıcı saçmalık var, acilen bunların düzeltimesi lazım 3 update cıkarmıslar ama hala kabul edilemez hatalar var.

    Ayarlar kısmından "Exid On Spad'ı" kapatabilirsiniz




  • RAİLWOKS' DA GECE AYARI VE ZAMAN VE MEVSİMLER AYARI....

    Şimdi Asıl anlatıması gereken konulara geldik...Bu iş kesinlikle Editörde yapılması gereken uygulamadır, istenilen zamanı anında yapabilirsiniz....Sabah olan oyunu açıp akşama ya da geceye kadar kimse beklemez..Editörde zaman dilimi hızlandırması yerine zamanı anında ayarlama programı var ve hiç de zor değil..Nasıl yapılacağını öğrendiğiniz zaman bana hak vereceksiniz....Bu ayarlamaları çok iyi bilir ve uygularım..Bana göre RAİLWORKS 'un en başarılı uygulamalarından biridir...Trene yol verdiniz gidiyorsunuz dağların ve tepelerin ardindan güneş görünmeye başlarken diğer bir tarafta tam Dolunay gecenin alaca karanlığında Trenin bir yanına aydınlık verir..bu zaman dilimi sabahın 4 veya 5 idir..İsterseniz gecenin 12 si olur...Evlerin ve bir çok yapının ışıkları. araçların ışıkları, yol kenarı lambaların ışıkları eşsiz bir manzara oluşturur...Hiç bu vakitlerde Tren sürdünüz mü...Mevsim ve de hava şartları seçenekleri ve zaman dilimi ayarları ile çok farklı efekler görürsünüz...Bunu nasıl yapacağınızı resimli olarak anlatacağım ve bir iki örnek ekran görüntüsü vereceğim...Bakalım ne diyeceksiniz...Bu uygulama RAİLWORKS 3 - 2 ve diğerleri içinde geçerlidir...Seç beğen istediğin hava va zamanda sür trenini...

    Railworks 3'ün şu sorunu bu sorunu varmış benim işim değil...Oyunu hazılayanlar düzeltsin ve düşünsün...Ben Railworks uygulamalarının bilhassa Editör uygulamalarını anlatırım, yeni rota kurarım,yeni lokomotif ve vagonları Railworks'a dahil ederim..Oyunun yapısından kaynaklanan sorunları da biliyorsam çözerim.bilmiyorsam yapılacak bir şey yoktur..

    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 5 Ekim 2011; 21:13:52 >




  • Arkadaşlar bir bilgiye ihtiyacım var...Siteye Resim yüklemede ( S image ) ile küçük resim koyabiliyoruz..Bu tamam...Küçük resimleri hem alt alta koyabiliyorum..bu tamam..Peki Yan Yana nasıl ayarlıyabilirim....Bileniniz vardır mutlaka...Bu işi de öğrenmeliyim..

    Sami Samioğlu
  • S image küçük resim düzenleme bilgisi için vermediğiniz bilgi için sağolun....!!!!

    RAİLWORKS 3 - 2 İÇİN GECE VE ZAMAN AYARLARI RESİMLİ ANLATIM.....

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 6 Ekim 2011; 1:59:34 >
  • RAİLWORKS ZAMAN VE MEVSİM AYARLARI RESİMLİ ANLATIM....

    Yukarıda görülen Resimdeki Zaman ve Mevsim Liste Penceresini açıtoruz..

    AY IŞIĞINDA ALACA KARANLIK
    1- Date.................: Tarih- takvim...( Bu seçenekle şimdilik işimiz yok )

    2- Rating...............: Burada ki Rakamı Silip ( 2 ) yapıyoruz..
    3- Duration............: Burayı ( 0 )
    4- Start Time.........: Buranın ilk hanesini ( 04 ) , İkinci hanesini (00 )
    5- Weather............: 1. Clear
    6- Season.............: Autumn olarak değiştiriyoruz... Şimdi bunun save kaydı almadan once ( Stat Time deki ikinci hane üzerine mause oku ile tıklayıp ilmecin yanıp sönmesini sağlıyoruz..Bunu böyle yapmaz isek uygulama işleme konulamaz..Buraki püf noktası bu işlem..Son olarak sağ alt köşedeki üçgen simgeye tıklayıp SAVE kaydına YES diyoruz...Ekran kapanacak ve tekrar açıldığında işlemi bakın ve görün...Gece oluyor mu..Start Timede ( 04 ) olduğu için zaman güneş çıkana dek sürer gider..

    Şimdi Başka bir Hava Numaraları vereceğim..

    TAM KARANLIK GECE

    2- ( 0 ) 3-( 120 ) 4- ( 00 ) - ( 00 ) 5- 0.Default 6- Autumun...Şeklinde yapın ve aynı işlemleri uygulayın...Hayırlı olsun geceniz.

    MAVİ KARANLIK GECE

    2- ( 2 ) 3-( 120 ) 4- ( 00 ) - ( 00 ) 5- 1. Clear 6- Sümmer


    GÜNEŞ DOĞARKEN OLAN KARANLIK

    2- ( 5 ) 3-( 25 ) 4- ( 06 ) - ( 00 ) 5- 1.Clear 6- Autumn

    BU NUMARALARI VE MEVSİM VE HAVA ŞARLARINI DEĞİŞİK BİÇİMLERDE UYGULAYARAK ÇOK FARKLI GECE AKŞAM SABAH ÖĞLEN ZANANLARI YAPARSINIZ...YANİ NUMARALARI DEĞİŞTİRİN VE MEVSİM , HAVA ŞARTLATINI DEĞİŞTİREREK ÇOK HOŞ EFEKLER ELDE EDERSİNİZ...

    NOT ...: 4- Weatherdeki ve 5-Seasondaki yazıları silmeyin , sağındaki düğmelerden tıklayarak Listesini açıp, istediğiniz seçeneği seçili yapın....

    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 6 Ekim 2011; 4:13:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum


    Arkadaşlar bir bilgiye ihtiyacım var...Siteye Resim yüklemede ( S image ) ile küçük resim koyabiliyoruz..Bu tamam...Küçük resimleri hem alt alta koyabiliyorum..bu tamam..Peki Yan Yana nasıl ayarlıyabilirim....Bileniniz vardır mutlaka...Bu işi de öğrenmeliyim..

    Sami Samioğlu

    Tam olarak neyi soruyorsun anlamadım ama s image resimlerini yan yana koymak istiyorsan gereken kodu alt alta degil yanyana yazıyorsun.

    Örnek alt alta;
    [simage]https://store.donanimhaber.com/60/18/62/6018623f9dfa5db068e4bc2f6a46641d.jpg[/simage]  
    [simage]https://store.donanimhaber.com/60/18/62/6018623f9dfa5db068e4bc2f6a46641d.jpg[/simage]

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

    Örnek yan yana;
    [simage]https://store.donanimhaber.com/60/18/62/6018623f9dfa5db068e4bc2f6a46641d.jpg[/simage] [simage]https://store.donanimhaber.com/60/18/62/6018623f9dfa5db068e4bc2f6a46641d.jpg[/simage]

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

    bunu mu soruyordun?




  • Ben de bişi sorim route indirmek için bildiğin siteleri verebilir misin, ve nasıl kuruluyor kısa bilgi çok iyi olurdu, hoşuna giden route'lar var mı şu hitachi treni için route lazım mesela test track'da dönmekten başım döndü
  • oynayamadım ve yüksek sistem istiyor galiba. benim pc kaldırmadı
  • TERRANFAN...

    S image de yan yana ve allt alt küçük resim yükleme işi için tarif ettiğiniz gibi olduğunu tahmin ediyordum,işi yanlış yapmamak ve emin olmak için sormuitum...Bilginiz ve paylaşımınız için sağolun...

    Şimdi gelelim sizin sorunuza...TEST-TRACK Rotası küçük boyutlu bir rota..Ve Elips biçiminde bir rota..Dön babam dön....Treninde Feleği şaşar sizlerinde...RAİLWORKS 3' de hazırlanan bu HITACHI TRENİ tamamıyla saçmalıktan başka bir şey değil...Sürüş eğitimi ile bu yeni ilave edilen HITACHI Trenini ne maksatla hazırladız...Bunun doğru olanı diğer elektrik hatlı Rotalara da hazırlanması gerekirdi...Her Railworks 3 oyuncusu yeni rotalarda bu treni hazılamak zorunda değil ve hazırlayamaz..Niye böyle bir zorluk verdiniz..Bunu bir türlü anlamış değilim..Bakınız ben Editörü iyi bildiğim için istediğim rotaya HITACHI Trenini kurarım...Fakat bunu her Railworks oynayan yapamayabilir..

    TERRANFAN...Sizin için ve diğer arkadaşlar için bu HITACHİ Trenini " Hagen to Siegen " Bölge Rotasına hazılayıp paylaşıma sunacağım...Nasıl yapılacağını da tarif edip açıklayacağım...Dediklerimi aynen yapın ,işte başka bir rotada bu tren hazırlanmış olacak...Bunu bir Link halinde hazırladıktan sonra indirip kurunuz...

    Sami Samioğlu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum


    TERRANFAN...

    S image de yan yana ve allt alt küçük resim yükleme işi için tarif ettiğiniz gibi olduğunu tahmin ediyordum,işi yanlış yapmamak ve emin olmak için sormuitum...Bilginiz ve paylaşımınız için sağolun...

    Şimdi gelelim sizin sorunuza...TEST-TRACK Rotası küçük boyutlu bir rota..Ve Elips biçiminde bir rota..Dön babam dön....Treninde Feleği şaşar sizlerinde...RAİLWORKS 3' de hazırlanan bu HITACHI TRENİ tamamıyla saçmalıktan başka bir şey değil...Sürüş eğitimi ile bu yeni ilave edilen HITACHI Trenini ne maksatla hazırladız...Bunun doğru olanı diğer elektrik hatlı Rotalara da hazırlanması gerekirdi...Her Railworks 3 oyuncusu yeni rotalarda bu treni hazılamak zorunda değil ve hazırlayamaz..Niye böyle bir zorluk verdiniz..Bunu bir türlü anlamış değilim..Bakınız ben Editörü iyi bildiğim için istediğim rotaya HITACHI Trenini kurarım...Fakat bunu her Railworks oynayan yapamayabilir..

    TERRANFAN...Sizin için ve diğer arkadaşlar için bu HITACHİ Trenini " Hagen to Siegen " Bölge Rotasına hazılayıp paylaşıma sunacağım...Nasıl yapılacağını da tarif edip açıklayacağım...Dediklerimi aynen yapın ,işte başka bir rotada bu tren hazırlanmış olacak...Bunu bir Link halinde hazırladıktan sonra indirip kurunuz...

    Sami Samioğlu

    O bir hız test rotasıdır. Yani, trenin yapabileceği hızı göstermek için. Eğitimden ziyade.
    Ayrıca yağmur efektleri çok hoşuma gitti.




  •  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

    Bu görüntü Test Track Rotası seçeneklerden biri...Başka bir seçenekte HITACHI TRENLERİ var..Bu ekran görüntüsünde yük vagonları ve içinde yükü ile hazır bekliyor..Bu katarların arasında bir dizel lokomotif var..Biraz gerisinde ekranda görünmüyor fakat BR 294 Dizel var..Bu Lokomotiflerin hızı HTACHI TRENİ kadar hızlı değildirler...Tam karşısında Elektrikli BR 101 Lokomotifi hazır bekliyor..Yük vagonlarının başında hiç bir lokomotif bağlı değil...HTACHI ile hız denemesi yaparsın..Elektrikli BR 101 ile hız denemesi yapılır..Oradaki yük katarlarını süs olsun diye mi koymuşlar...Oradaki Tek , tek ayrı yerlerde duran Lokomotifleri al , yük katarlarına Lokomotifi bağla orada bir yerlere götür bakalım..Bunun adı hız denemesimidir...Eğer hız denemesi içinse hiç de akıllı bir iş yapmamışlar...Gel en iyisi mi hız denemeni HTACHI TRENİNİ başka uzun bir rota kurun orada Trenin hızını deneyin...Trenlerin hızını denemek için TEST TRACK tan başka rotalarda var...Yağmurlu havaya gelelim yukarılarda Resimli olarak anlattım, hangi rotada olursa olsun yağmurlu hava yapılır, hatta çok daha farlı yağmurlu hava yapılır...Örnek ..: WEATER = Rainli seçeneklerden biri yada çok farklı yağmurlu hava seçenekleri var....SEASON = Autumn ( Sonbahar Olması lazım )...

    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 7 Ekim 2011; 13:00:05 >




  • Ben nette hazır yapan biriolmuştur diye tahmin etmiştim çok uğraştıracaksa boşuna emek harcama böyle de keyifli oyun tşk Sami bey.
  •  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
  • HTACHI TRENİ HAGEN TO SİEGEN ROTASINDA

    TERRANFAN...İnternette böyle bir hazırlık yapılacağını tahmin edemiyorum..Benim için zor bir iş değil..Fakat emek isteyen tarafı diğer hareket halinde trenleri hazırlamak...Bu Tren Hagen 0 Siegen bölge ratasından "Finnentrop " İstasyonuna kurdum...Bunların hemen yan hatlarına diğer istikame gidecek HTACHI Trenleri kurmakta kolay...Diyelim ki diğer istasyonlara kurmak istesek, Editörde hareketli kamera ile diğer istasyonlara gitme işi uğraştırır...Diğer istasyonlara geldikten sonra Trenleri kurmak hiçde zor değil..Hatta diğer en son istasyonlara geldiğinizde başka HTACHİ Trenleri hazır bekliyor olacak ve siz treninizle giderken yanınızdan geçen başka HTACHI 'ler olacak..

    Burada çok önemli olan bir konu var...RAİLWORK 3 'ün EDİTÖRÜNDE sorun var...Editöre giriyörum Treni kurma hazırlığı için Kemera ile sağa- sola dönmem lazım, Ekran birden hareketsiz kalıyor..Ne klavye nede mause işliyor..Hiç bir iş ve uygulama yaptırmıyor..Eğer editörde hiç birşey yapayacaksam, RAİLWORKS 3 ' ü ben ne yapayım..Kısacası Editör sağlıklı değil..

    Diyeceksinizki bunu nasıl yaptın...RAİLWORKS 3 ' ün yeni ilave edilen HTACHI dahil olmak üzere diğer lokomotif ve vagonları RAİLWORKS 2' ye dahil ettim ve Buradaki Editörde bu Treni kurup çalştırdım..Bir hayli uğraştırdı fakat netice olumlu oldu...RAİLWORKS 3 ' ün bşka bir sorunuda bazı yeni rotaları kabul etmemesi..Buna rağmen hazılığım bittiğinde paylaşıma sunarım, nasıl olacak bakarsınız..

    Sami Samioğlu




  • HITACHI TRENİ HAGEN - SİEGEN HATTI DOWNLOAD


    http://hotfile.com/dl/131720126/91a2fc0/HITACHI_-HAGEN.rar.html

    NASIL VE NEREYE KURULUM YAPILACAĞI " BUNU OKU " METİN BELGESİNDE YAZILIDIR..


    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 7 Ekim 2011; 20:06:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum


    HTACHI TRENİ HAGEN TO SİEGEN ROTASINDA

    TERRANFAN...İnternette böyle bir hazırlık yapılacağını tahmin edemiyorum..Benim için zor bir iş değil..Fakat emek isteyen tarafı diğer hareket halinde trenleri hazırlamak...Bu Tren Hagen 0 Siegen bölge ratasından "Finnentrop " İstasyonuna kurdum...Bunların hemen yan hatlarına diğer istikame gidecek HTACHI Trenleri kurmakta kolay...Diyelim ki diğer istasyonlara kurmak istesek, Editörde hareketli kamera ile diğer istasyonlara gitme işi uğraştırır...Diğer istasyonlara geldikten sonra Trenleri kurmak hiçde zor değil..Hatta diğer en son istasyonlara geldiğinizde başka HTACHİ Trenleri hazır bekliyor olacak ve siz treninizle giderken yanınızdan geçen başka HTACHI 'ler olacak..

    Burada çok önemli olan bir konu var...RAİLWORK 3 'ün EDİTÖRÜNDE sorun var...Editöre giriyörum Treni kurma hazırlığı için Kemera ile sağa- sola dönmem lazım, Ekran birden hareketsiz kalıyor..Ne klavye nede mause işliyor..Hiç bir iş ve uygulama yaptırmıyor..Eğer editörde hiç birşey yapayacaksam, RAİLWORKS 3 ' ü ben ne yapayım..Kısacası Editör sağlıklı değil..

    Diyeceksinizki bunu nasıl yaptın...RAİLWORKS 3 ' ün yeni ilave edilen HTACHI dahil olmak üzere diğer lokomotif ve vagonları RAİLWORKS 2' ye dahil ettim ve Buradaki Editörde bu Treni kurup çalştırdım..Bir hayli uğraştırdı fakat netice olumlu oldu...RAİLWORKS 3 ' ün bşka bir sorunuda bazı yeni rotaları kabul etmemesi..Buna rağmen hazılığım bittiğinde paylaşıma sunarım, nasıl olacak bakarsınız..

    Sami Samioğlu

    Hocam Büyük Hayranın Ve Takipçinim. Başarılarının Devamını Diliyorum. Fakat Bir Sorum Olacak. Resimdeki Lokomotifi Railworks 3 e Atabilirmiyiz. Yani Nette Hazırlanmış Mod Varmı. Bu Mümkün mü.



     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İDEALİST_60 -- 7 Ekim 2011; 20:09:29 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.