Şimdi Ara

raidmax ve artıcooling freezer pro 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html
    Bu kasa çok hosuma gitti ve almak istiyorum yanlız articcooling freezer pro7 işlemci sogutucuyla bereber kullanabilirmiyim acaba? çünkü kafama takılan en üstte işlemciye denk gelecek sekilde bir fanı var.

nisan 20 indirimini bekliyordum pc mi almama sayılı günler kala inventusun stoklaranı girince mambo kasa almaktan caydım ilaç gibi geldi valla cok hosuma gidiyordu bulamıyordum bu kasayı şimdi inventus arayıp mambodan vazgeçtigimi söyliycem:)

bu arada sistemimide yazıyım iyi mi kötü olmuş yorumlarınızı yapın arkadaşlar,yarın kredi kartını ayarlarsam cuma elimde olur herhalde:)

intel e6600 2.4ghz işlemci
    gigabyte ds3 rev3.3
    sparkle px8800gts 320mb
    seagate 320gb 7200*10rpm 16mb
    geil 2*1gb 800mhz (4/4/4/12)
    lg sga h42n optik dvd+rw
    fsp epsilon 600w
    kasa!:)raidmax SMILODON
    sogutucuda arcticcooling karasızım sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

monitör samsung 226 bw monitör+piranha lazer mosue +mıcrosoft klavye
    evde hazırda var:)

baya masraflı oldu yarına kadar cevaplayabilirseniz cok yararlı olucak olmasada canınız saolsun iyi günler.

yanlış yere actım konuyu affola kasa bölümüne açıcaktım forum donanım yetkililerinden özür dilerim:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painrunner -- 25 Nisan 2007; 16:10:19 >

• 8800gts ekran kartı kalmadı:(saat 1.5 kadar ayırmışlar ama benim kredi kartında bir pürüz oldu limit yetmedi pzt kaldıellerinde yok şu anda 8600gts almak aptallık olur galiba arkadaşlar ama sabredecek hal kalmadı
  • Thermaltake Blue OrbII tercih edebilirsin. Yalnız bunun boyutları da sorun çıkarabilir.
    http://www.donanimhaber.com/Guncel_Socket_940_AM2_sogutuculari_mercek/4029/haber.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 26 Nisan 2007; 17:56:27 >
  • Neyse işlemci fanını alıp kasada deniycez artık kimse birfikir vermiycek gibiinsallah boşuna 30 dolar vermiş olmam artıcoolingfrezer'a.
    kasa gelsin deneme yanılma yoluyla bakacagız artık

kardeş bu arada kızma ama o gösterdiginde am2 yazıyo genede cok saolamdler için olmasın o?
    bu arada artıccoling taktım ya o olacak yada intelin kendi fanına kaldık:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painrunner -- 26 Nisan 2007; 18:01:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Painrunner

Selam arkadaşlar
    http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html
    Bu kasa çok hosuma gitti ve almak istiyorum yanlız articcooling freezer pro7 işlemci sogutucuyla bereber kullanabilirmiyim acaba? çünkü kafama takılan en üstte işlemciye denk gelecek sekilde bir fanı var.

nisan 20 indirimini bekliyordum pc mi almama sayılı günler kala inventusun stoklaranı girince mambo kasa almaktan caydım ilaç gibi geldi valla cok hosuma gidiyordu bulamıyordum bu kasayı şimdi inventus arayıp mambodan vazgeçtigimi söyliycem:)

bu arada sistemimide yazıyım iyi mi kötü olmuş yorumlarınızı yapın arkadaşlar,yarın kredi kartını ayarlarsam cuma elimde olur herhalde:)

intel e6600 2.4ghz işlemci
    gigabyte ds3 rev3.3
    sparkle px8800gts 320mb
    seagate 320gb 7200*10rpm 16mb
    geil 2*1gb 800mhz (4/4/4/12)
    lg sga h42n optik dvd+rw
    fsp epsilon 600w
    kasa!:)raidmax SMILODON
    sogutucuda arcticcooling karasızım sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

monitör samsung 226 bw monitör+piranha lazer mosue +mıcrosoft klavye
    evde hazırda var:)

baya masraflı oldu yarına kadar cevaplayabilirseniz cok yararlı olucak olmasada canınız saolsun iyi günler.

yanlış yere actım konuyu affola kasa bölümüne açıcaktım forum donanım yetkililerinden özür dilerim:(

hayırlı olsun
    ben de yeni aldım sistemi bugün sipariş verdim yarına bekliyorum bakalım.parayı harcadım kurtuldum kafamı kurcalıyodu bayadır.
    sen 2 milyara dayanmışsın öle gözüküyo ama sağlam olmuş uzun vadeli.benim upgrade isteyecek.
    1. PALIT - 8600GT SONIC
    2. KINGSTON - 1 GB DDR2 667
    3. NEC - AD-7170S BLACK
    4. SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB
    5. RAIDMAX SMILODON
    6. be quiet! Straight Power BQT E5-500W
    7. INTEL - E4300 C2D
    8. MSI - P6N SLI-FI

kasaya diyecek lafım yok içime sinen tek kasa o kadar araştırdım internetten fiyat/perf. olarak daha iyisini göremedim.
    mod kasa ayarında aopenin psusuz kasaları var onlarda çok mal duruyo, dizayn fakiri.zaten karşılaştırılmaları yersiz olur.

soğutucu konusuna bişe diyemicem ne yazıkki.kullanan biri var realjackal.bu arkadaşa sorabilirsin.

• senin pcde hayırlı olsun arkadaş valla bu kasayı cok istiyodum inventusda görünce cok sevindim:)dedigin gibi aopen kasaları banada tipsiz geliyor ama saglam aopen ona diyecek lafım yok daha önce kullandım.
    kesenin agzını actık valla tam bilmişin 2000mılyarı cıkartık gözden
    ben 4 aydır intel indirmini bekliyodum valla kafayı kurcala kurcala sıyırıcam bence en iyisini yapmısın fazla kurcalamaya gelmiyo
  • smilodona freeze7 pro yu rahat rahat takarsınız aradan da kamyon geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COOLER MASTER MASTERCASE PRO 3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lejyonerome

smilodona freeze7 pro yu rahat rahat takarsınız aradan da kamyon geçer

akşam akşam moralim çok bozuktu su mesajı okudum moral felan düzeldi valla alemsin kardeş saol bu iyi oldu
  • Selamın Aleyküm Arkadaşlar bende bu kasayı almayı düşünüyorum.
    makinem
    E6400
    sapphire x1950xt
    asus p5b
    2gb twinmoss ram
    yanınada be quite 450 watt psu almayı düşünüyorum yorumlarınız için şmididen teşekkürler.
  • bende bu kasayı alıcam insallah biraz daha merak edenler BURADAN kasanın video incelemesine ulasabilir...
    @painrunner yeni sistemin hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.