Şimdi Ara

RAİDMAX SAGITTA İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle ilk incelemem olduğu için hatam varsa affola

kendi çektiğim fotoğrafları koymak isterdim ama maalesef olmadı neyse bir kaç yerden bulduğum fotoğraflarla incelememe başıyayım

KASAMIZIN ÖZELLİKLERİ

Harici Sürücü Yuvaları : 5 x 5.25" ve 2 x 3.5"
    Dahili Sürücü Yuvaları : 3 x 3.5" H.D.
    Ana Kart : ATX Formunda 12" x 10.5" veya daha küçük anakartlar
    Genişleme Yuvaları : Standart ATX 7 yuva
    Malzeme : SECC Çelik
    Boyutlar
    19.5 x 8 x 17.5 İç (DxGxY)
    49.5 x 20.5 x 44.5 CM (DxGxY)
    Power Supply : 350W
    Garanti Süresi : 24 Ay

kasamız bu kutuda elimize ulaşıyor

kutusunun pek sağlam olduğu sölenemez kargoda zarar bile görmüş benim gibi kasanızı başka yerlere taşıyorsanız kötü haber

kasamızın önden görünüşü ise gayet güzel

oyunculara yönelik tasarlandığı için seffaf yan panel ve fanlarda bulunan ledlerle süslenmiş

geceleri güzel görüntü oluşturan bu ışıklar gece lambanız dahi olabilir

kasamızda 120mm eksoz,80mm seffaf yan panel de ve kasanın ön tarafında 120mm lik hdd soğutcu 3 fan mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwet -- 16 Aralık 2007; 4:17:10 >

• başka bi görünüm

kasamızın içi ise oldukça geniş 8800 gt rahatlıkla sığdı ayrıca kasanın içinde bulunan havanın çabuk ısınmamasını sağlayabilir

vidasız tasarım olan kasanın vida kullanmadan yapılan parça montajlarında parça(hdd dvd) sallanıyor ama önemli değil bir iki vidayla halledilebilir yinede canımı sıktı doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwet -- 16 Aralık 2007; 4:39:03 >

• .

kasa ile gelen psu yetersiz ve kalitesiz zaten günümüz kullanıcıları bilgisayarları için hem güç gereksinimi artışından hem sessizlik istendiğnden ve kalite arandığından kafaya takılacak bi şey değil

psu nun girişleri yeterli değil

ayrıca hemen belirteyim o psu daki değer gerçek değil ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama gerçek değer değil kasa fiyatına 450watt bir güç kaynağı alabilirken bu durum gerçek olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwet -- 16 Aralık 2007; 4:18:12 >

• artı bi yön olarak çıkarılabilir anakart tepsisi mevcut

ben kullanmadım ama kullanışlı olabilir

ARTI VE EKSİLER

''+'' LARI
    TASARIM
    FAN SAYISI TATMİN EDİCİ VE ETKİLİ(HDD HARİÇ)
    VİDASIZ TASARIM
    GECE LAMBASI FONKSİYONU
    GENİŞLEME YUVALARI
    ANAKART TEPSİSİ
    GENİŞ İÇ HACİM

''-'' LERİ
    SAĞLAM OLMAYAN MALZEME (ELİNİZLE KOLAYCA EĞEBİLİYORSUNUZ)
    PSU YETERSİZ
    ÖN PANEL YETERSİZ
    TOZ FİLTRESİ YOK
    HDD SOĞUTUCU YETERSİZ
    EKLENEBİLİR FAN YUVASI YOK

son olarak kalitesiz malzemeye sahip sagıtta beni tasarımı dışında pek memnun etmedi ama kullanacaz
    insan beğenmediği seyin incelemesini yaparmı yapar neden bu kasayı alcaksanız ondan

GÜNCEL FİYAT

NOT: HATAM VAR VEYA AÇIKLAYICI OLAMAMIŞSAM AFFOLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwet -- 16 Aralık 2007; 4:36:57 >

• eline sağlık güzel kasaymış
  • bütün parçalar monte iken derli toplu bir foto olsa daha güzel olurdu.
    inceleme için teşekkürler
  • eline saglık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samwet

son olarak kalitesiz malzemeye sahip sagıtta beni tasarımı dışında pek memnun etmedi ama kullanacaz
    insan beğenmediği seyin incelemesini yaparmı yapar neden? bu kasayı alacaksanız, ondan.

İşte örnek forum kullanıcısı.

İnceleme için teşekkürler. Keşke biraz daha büyük olsaymış kasa. İç hacmi yetersiz geldi benim gözüme.
  • samwet
    inceleme için teşekkürler
    güç kaynağı konusunda sizi uyarmam lazım, kalitesiz
  • malkafa yüzbaşım gerçekten güzel söylemişsiniz başka bişey söylemeye gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: malkafa

quote:

Orjinalden alıntı: samwet

insan beğenmediği seyin incelemesini yaparmı yapar neden? bu kasayı alacaksanız, ondan.

İşte örnek forum kullanıcısı.

İnceleme için teşekkürler. Keşke biraz daha büyük olsaymış kasa. İç hacmi yetersiz geldi benim gözüme.
  • Aşırı dar bir kasa
  • aslında dar gelmedi bana ama kullanıcdan kullanıcıya değişir tabi forumumuz daha güvenilir açık ve gerçekçi olsun diye yaptım arkadaşlar teşekkür ederim
    ayrıca güç kaynağı gerçekten kalitesiz zaten kullanmayı hiç düşünmedim fsp blue storm2 kullanıyorum memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwet -- 22 Aralık 2007; 22:35:19 >
  • Benim NZXT de ki hayal kırıklığımın aynısı olmuş sanırım bende o kasada çok büyük bir kalitesizlik ile karşı karşıya kalmışım gibi hissetmiştim.Gerçi Enermax Lian-Li gibi kasalardan sonra NZXT yi inceleyince öyle oldu ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.