Şimdi Ara

Raidmax de calisiyorum size yardim icin geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaslar, ben raidmax firmasinda calisiyorum. Donanim habere uye olarak siz kullanicalarla daha yakindan iletisimde olmak istedim.

    Sorulariniz varsa cevaplarim.
    www.raidmax.com
    https://www.facebook.com/RaidmaxTURKEY/

    RAİDMAX, 1988 yılında sektöre en iyi çözümleri sunmak için kurulmuştur; özellikle, gereksinimlerinizi yaratıcı tasarımlarla karışılamak ve mükemmel performansı kaliteli ürünlerle birleştirmektir.

    2003 yıllının başında, RAIDMAX, sahneye ilk olarak “Scorpio” ürünü ile çıkmıştır. Scorpio ürününün ön panelinde bulunan uzaylı gözü şeklinde tasarlanmış ön kapak ile, dönemin oyun kasası sektörünün en sansasyon yaratan ürünü olmuştur. Bu sayede sektöre yeni bir konsept kazandırmıştır. Bu dönemde sektörün diğer firmalarıda RAIDMAX’i takip ederek benzer ürün üretselerde, sadece iki yıl sonra RAIDMAX ``Samurai`` adında yeni bir ürün piyasaya sürerek kullanıcıların aklında ÖNCÜ MARKA ünvanını kazanmıştır.

    Dünya genelinden gelen sayısız geri bildirimden sonra, RAIDMAX sıradan bir kasa üreticisinden daha çok yaratıcı ve bütçe dostu olarak bilinmektedir. RAIDMAX sayesinde daha az harcayarak kaliteye sahip olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaidmaxTurkiye -- 31 Mart 2017; 12:36:23 >







  • Merhaba ,

    Türkiye piyasasında ürünleriniz yok diye biliyorum üye olup böyle bir konu açmanız garip olmuş.
  • İlk olarak "Firma Yetkilisi" ünvanınızı almanızı tavsiye ederim.Detaylı bilgi için @gun beyle konuşabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    selamlar Gaju, haklisin suan Turkiyede satisda olan urunumuz yok, ama cok kisa bir zaman icinde Turkiye pazarina giris yapiyoruz. Burada bunlari yazmamin sebebi Raidmax'i sizlere sunmam, onerilerinizi okumamdan dolayidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaidmaxTurkiye -- 12 Mayıs 2017; 12:6:34 >
  • Pazarlama, satış sonrası ya da ürün yönetimi tarafında deneyimli birini ararsanız CV atabilirim

    Not: Ciddiyim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 24 Mart 2017; 14:38:18 >
  • Firmanizin ismini ilk defa duyuyorum.Benim gibi ilk defa duyanlar icin ufak bir tanitici metin yazip ilk mesaja ekleyebilirsiniz.Urunleriniz guzele benziyor.Turkiyeye guzel fiyatlarla gelirseniz niye denemeyelim ki :)

    Ornegin Nzxt satan coraxalpha guzel isler yapiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler güzele benziyor. Satış kanallarını nereler olacak. yoksa coraxalpa gibi tek yerden mi satacaksınız
  • Merhaba şimdiden hayırlı olmasını dilerim Umarım ülkemize uygun fiyatlı ürünler getirme durumunuz olur ve düzgün,kaliteli,müşterisini mağdur etmeyen bir anlayış ile ürünler sunarsınız Zira burada oturmuş bir piyasa var Rekabet ortamı yaratmak amacıyla uygun fiyatlı ürünler sunabilirseniz sizin adınıza da daha iyi olacaktır Marka olarak adınızı duydum Ancak ürünlerinizin kalitesi ne düzeyde bilemiyorum Yabancı dile sahip olmayan arkadaşlar için türkçe bir web sitesi ve ürün tanıtımı gibi seçenekler sunacak mısınız? Türkiye'de hangi distribütör ve servis ağı ile çalışacaksınız? Raidmax Alman menşeili bir firma mı? Bu arada arkadaşların önerisi gibi bende "Firma Yetkilisi" ünvanı almanızı öneririm Zira bu forumdaki kullanıcılara daha inandırıcı gelecek ve güven verecektir.
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Biraz once guncelledim. Tesekkurler
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    -Turkce bilmeyen arkadaslar icin Turkce sayfamiz olusturuluyor, hatta sitemize girip bakarsaniz simdiden kirintilarini gorebilirsiniz :). Urun tanitimi ile ilgili bir cok projemiz var, suan urunler pazara yayilmadigi icin bunu icin biraz erken olabilir.

    -Fiyat/performans bizim en guvendigimiz kriter.

    -Raidmax Amerika/Tayvan merkezli bir firmadir.(ana ofis Amerika'da dir)

    -Distributor kanallarini aciklamak icin hala erkan oldugunu dusunuyorum. O zaman sen ne is yapiyorusun burada diyebilirsin. Buradaki amacim aslinda sizinle iletisim olmak. Sitemiz uzerinden urunlere bakip urunler hakkinda yorum yaparsaniz bize fikir vermis olursunuz. Oneriler bizim icin cok onemli.
  • RaidmaxTurkiye R kullanıcısına yanıt
    Ürün gamınıza baktığımda genellikle oturmuş teknoloji ürünler olduğunu görüyorum. PSU, kasa, sıvı soğutma, sandalye ve kablolama gibi ürünler bir çok adı kuvvetli markanın güçlü olduğu alanlar. Sadece Türkiye pazarı değil global olarak değerlendireceğim ben kendi çapımda.

    PSU açısından Seasonic, Corsair (RMX serisi) ya da EVGA (SuperFlower) yerine sizin ürününüzü aldıracak bir sebep olmalı. FSP bile insanların gözünden düşmeye başlamışken bence standardın biraz dışında bir marketing gerekli. Eğer ki elinizde oyunu değiştirecek bir PSU yok ise.

    Kasa açısından Thermaltake gibi trend yaratan ve sonrasında NZXT gibi bu trendi farklı bir noktaya çeken bir strateji olmalı. Ya da NZXT HUE+ gibi fark yaratan bir ürünle çıkmak lazım. Zalman gibi arada kalan ürünleriniz olmamalı bence. Ben özellikle kasa ve kasa soğutma alanında bir atlama yapılabileceğini düşünüyorum. Mühendislik desteğiniz ne kadar tam bilmiyorum ama sadece tasarımcılarla çalışmak yetmeyecektir.

    Ayrıca bazı sponsorluklar size ciddi anlamda bilinirlik getirir. Bundan sonrası zaten lokal pazarda inceleme yapan firmalara ne kadar deneme/inceleme ürünü gönderdiğiniz onlarla ne kadar iyi ikili ilişkiniz olduğuna bakar.




  • forumumuza hosgeldiniz. raidmax onceden Türkiye pazarında vardi sanirim cunku ben yaklasik 5 yildir imzamdaki raidmax RX-SS630w modüler psuyu kullaniyorum. garantiden degisim yapan bir forumdasimizdan sifir olarak almistim. sorunsuz ve sessiz bir psu kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 31 Mart 2017; 2:4:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be eski raidmaxçilerden kim kaldı. Hyperion kasayı getirin lütfen hazır geri gelmişken.
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hoşbulduk. Sizinde belirttiğiniz gib, Raidmax markası 2009 yılına kadar Türkiyede bulunuyordu. Geçen süre zarfında ürün gamımıza bir çok yeni ürün eklendi, örneğin sizin hali hazırda kullandığınız RX-SS630w bizim yıllanmış şarap listemizde duruyor :). 80Plus ürünlerini makul fiyatlara ulaşabilirsin yakında. RX-SS630w ürününü ne kadara almıştın bilmiyorum ama aynı watt gücüündeki 80PLUS power supply ürünü şuan daha ucuza alabileceksin.
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Biz daha ölmedik :). Ne yazık ki Hyperion kasa pek rağbet görmüyor. Benzer bir tasarım olan(mini kasa değil), hatta daha iyi, Alpha kasalar var.

    http://www.raidmax.com/chassis_alpha.html
  • RaidmaxTurkiye R kullanıcısına yanıt
    Alpha kasanın ön panelindeki LED şerit adreslenebilir RGB mi? Evet ise diğer firmaların ışık kontrol uygulamaları ile kontrol edilebiliyor mu?
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Alpha kasasının ön panelindeki LED şerit :) adreslenebilir RGB dir. Fakat diğer firmaların ışık kontrol uygulamaları hakkında bilgi sahibi değilim. Eğer bahsettiğiniz firmaları belirtirseniz hemen araştırıp cevap verebilirim.
  • RaidmaxTurkiye R kullanıcısına yanıt
    Misal NZXT CAM veya Asus Aura gibi...
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım, sonuç olarak malesef diğer firma ürünler ile adreslenemiyor(NZXT). Alpha da adresleme kumanda ile yapılıyor, kumandada fazla sayıda mod olmasına rağmen, yazılım desteği yok.
  • RaidmaxTurkiye R kullanıcısına yanıt
    Ürün yönetimi ve geliştirme tarafınıza bence güzel bir proje çıkar buradan
    NZXT Hue ürününe güzel darbe vurulabilir yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 31 Mart 2017; 12:3:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.