Şimdi Ara

Raiderz Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • class sisteminde gercekten kıtlık var suanda ama alpha yanı hos karsılamak lazm
    Sorcerer actım sevmedim berserker actım yine sevmedim
    sanırım cleric acıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Oyun çok hoşuma gitti.

Şu Veilnus'u 15 kere filan kesmişizdir, harika cidden.Bi ara beni aldı eline, fırlatacak filan sandım ama yere yapıştırdı beni.Ayrıca bugmı var bilmiyorum ama boss-elite moblara dalan herkes drop ve exp alıyor.Yani sadece en çok vuran veya ilk vuran kişi(parti) değil de herkes belli bi oranda exp ve drop alıyor.Eğer bug değilse çok iyi cidden.

Raiderz Online

Eluga reyiz üstümüze zıplarken

3 lvl da kesmeye çalıştığımda güzel vermişti cevabımı üzerime 2 kere zıplayarak. Sonrasında intikamım acı oldu tabi...

• Arkadaşlar bir sorum olacak; beta key dağıtan sitelerin hepsi farklı renklerde mount veriyor fakat anlayamadım mountlar closed betada mı elimize ulaşacak yoksa alpha betada mı yani şuanda elimizde olması mı gerekiyor? Mount falan bulamadım da ben...
  • Bu arada oyunda craft materyallerinin üzerinde Bow-Dagger craftlamak için kullanıldığı yazıyor, demekki oyunda Ranger-Assassin tarzı bir sınıf varmış normalde ama bunlar kaldırmışlar sınıfı veya beta olduğu için eklememişler.
  • ben Sorcerer sevdim özellikle skill efekleri çok iyi hemde seri ama ilerde okçu ve asasin gelirse onlarda bir bakarım
  • Arkadaşlar ortam Silkroad'daki temple of saturn'e benzemiyor mu bana mı öyle geldi yoksa
  • Bende de oyun physx hatası veriyor.Ne kadar güncellesemde hala error veriyor.Ne saçma iştir arkadaş ya.
  • http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/9.10.0513/PhysX_9.10.0513_SystemSoftware.exe&lang=us&type=Other

Burdan physx indirip kur sorun kalkar! Ekran kartinin ati olmasi fark etmiyor. Oyun sistemde physx algilamadiği için açılmıyor.
  • Ben de merak edip kurdum ama karakteri seçince cannot find game server diye bir hata çıkıyor. Sunucular aralıklarla mı açılıyor acaba?
  • bune ya ne yazarsam yazıyıp kabul etmiyor msn yeni msn açtım yine olmadı nickleri ole bi nick yapıyorumki yine olmuyor ne saçma bi uyelık sıstemıdır bole
  • Güzel oyun beğendim.Bossların skilleri çok hoş oynamaya değer bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

bune ya ne yazarsam yazıyıp kabul etmiyor msn yeni msn açtım yine olmadı nickleri ole bi nick yapıyorumki yine olmuyor ne saçma bi uyelık sıstemıdır bole

Oyun şu an alpha betada olduğu için key sistemi ile giriş yapılıyor.Acaba key girdin mi acountuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/9.10.0513/PhysX_9.10.0513_SystemSoftware.exe&lang=us&type=Other

Burdan physx indirip kur sorun kalkar! Ekran kartinin ati olmasi fark etmiyor. Oyun sistemde physx algilamadiği için açılmıyor.

Zaten yükledim.Neyse artık sonra deneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mart 2012; 1:44:12 >

• Dündendir deniyorum. Karakteri seçerken "Cannot find game server" diye hata veriyor. Herkeste mi böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler oyuna rogue sınıfının gelme olasılığı warmı ya uzaktan vurma sıkıntı diye rogue yok diyeceğim ama mageler war hatta güzel yapmışlar kılıç kullanan mage filan

Yeni sınıf,silah ve armorlar Open betaya geçişte oyuna ekleneceği admin tarafından forumlarda yazıyor.Zaten oyunun içinde de bow-dagger olduğu görünüyor.Oyun cıktıgında eksik bir sınıf hissedilmeyecek anlaşınlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler oyuna rogue sınıfının gelme olasılığı warmı ya uzaktan vurma sıkıntı diye rogue yok diyeceğim ama mageler war hatta güzel yapmışlar kılıç kullanan mage filan

Yeni sınıf,silah ve armorlar Open betaya geçişte oyuna ekleneceği admin tarafından forumlarda yazıyor.Zaten oyunun içinde de bow-dagger olduğu görünüyor.Oyun cıktıgında eksik bir sınıf hissedilmeyecek anlaşınlan.

oyunda bende klass azlığı gördüm umarım dediğiniz gibi sıkıntı giderilir. genel olarak bence güzel oyun

• Farklı bir oynanışı var, ben asıl savaş sistemini merak ediyorum, bu oynanışla çok eglenceli savaşlar cıkar ortaya.
    Gerçekten begendim, ama mobların skillerden kaçış durumu olduğundan okçu pek gitmez düşüncesindeyim.
    okçu mob size vurmaya calıstıgında yer değiştirdiğiniz anda kaçırıyor aynısı savaşta başınıza geldiğini dusunsenize, siz karşıdaki oyuncuya vurmaya calısıyorsunuz ama kaçırıyorsunuz (normal karakterler içinde aynısı gecerli ama uzaklık artınca kaçırma sansı artacaktır.)
  • alpha key bana nasıl gelicekki oyuna üye olamıyorum :S
  • beyler bende npc gözukmuyor geç cıkıyor sif o yuzden oyunu sildim Alpha Test sonra oyna mayı düşünüyom işallah düzeltirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

beyler bende npc gözukmuyor geç cıkıyor sif o yuzden oyunu sildim Alpha Test sonra oyna mayı düşünüyom işallah düzeltirler

o senin internetinin yavaşlığı yüzünden kaynaklanıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.