Şimdi Ara

Raiderz Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Open Beta'da oynayacağımı düşünüyorum.Oyunda sp çok az geliyor hybird olmak çok zor daha sub class'da skilleri yükseltememişken
  • bende oynamıycan canavarları secmekte zorlamıyorm canavara tam vuracam arkama geciyor yana geçiyor sinirimi bozdu hele o kurba yukarı bir zıplıyor 2 dk yukarda kalıyor inmiyor cabal onlıne oynayacam türkçesi çıkacakmış lark hile olmayaçakmıs onu bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender000 -- 22 Mart 2012; 14:55:20 >
  • Oyunun grafikleri, oynanışı, mobları, bossları piyasadaki neredeyse tüm f2p oyundan güzel.
  • Ben de çok beğendim oyunu.

Open Beta'nın ne zaman olacağı hakkında bilgisi olan var mı? Official forumunda aradım bulamadım.
  • Şuan devam eden Alpha Test 28 Mart'ta son bulacak..ondan sonra oyunculardan yapılan geri bildirimlerin (hatalar,eksiklikler varsa hileler vb.) incelenip düzeltimesi için bir süre kapalı olur muhtemelen. Zaten bu süre zarfında da open beta için de tarih yayınlarlar.Kısacı şuank ilk adım 28 martta Alpha testin bitişi.
  • Oyun iyi güzel de acaba hep böyle tek düze mi ilerliyor?Bi PvP olayı filan yoksa zaman kaybı benim için.Sitesinde de pek bir bilgi yok şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Oyun iyi güzel de acaba hep böyle tek düze mi ilerliyor?Bi PvP olayı filan yoksa zaman kaybı benim için.Sitesinde de pek bir bilgi yok şu anda.

Biraz aceleci davranıyorsun olumsuz düşünmek için :) daha alpha test bile bitmemiş,daha çok sular akar bunun üstünden.Ayrıca non-target olan oyunlarda çeşitlilik artiyor ve pvpler daha zevkli hale geliyor.Bekleyip görmek lazım son halini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

quote:

Oyun iyi güzel de acaba hep böyle tek düze mi ilerliyor?Bi PvP olayı filan yoksa zaman kaybı benim için.Sitesinde de pek bir bilgi yok şu anda.

Biraz aceleci davranıyorsun olumsuz düşünmek için :) daha alpha test bile bitmemiş,daha çok sular akar bunun üstünden.Ayrıca non-target olan oyunlarda çeşitlilik artiyor ve pvpler daha zevkli hale geliyor.Bekleyip görmek lazım son halini.

Oyun sürekli PvE olarak ilerliyor, sistesinde de bir bilgi yok, video sitelerine bakınca da sadece 1v1 duel şeklinde PvP videoları olduğunu gördüm.Bu durumda oyunun Alpha veya Open Beta olması bir şeyi değiştirmez benim karar vermem için.

• quote:

quote:

quote:

Oyun sürekli PvE olarak ilerliyor, sistesinde de bir bilgi yok, video sitelerine bakınca da sadece 1v1 duel şeklinde PvP videoları olduğunu gördüm.Bu durumda oyunun Alpha veya Open Beta olması bir şeyi değiştirmez benim karar vermem için.

Bu video yeterli heralde

• Aion Online'ı tüm ayarlar maksimumda en ufak bir takılma bile olmadan oynuyorum bilgisayarımda.
    Fakat RaiderZ Online oynanmayacak derecede takılıyor sürekli. Neden olabilir bilginiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karga_22

quote:

quote:

quote:

Bu video yeterli heralde

Teşekkürler dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

Aion Online'ı tüm ayarlar maksimumda en ufak bir takılma bile olmadan oynuyorum bilgisayarımda.
    Fakat RaiderZ Online oynanmayacak derecede takılıyor sürekli. Neden olabilir bilginiz var mıdır?

Ekran kartı Ati olanlar'da bu sorun yaşanıyor diye biliyorum.Resmi forumda bu konu geçiyordu ama linkini bulamadım.
  • oyun diğer nontargetlar gibi dungeon mantığındamı geçiyor ? yoksa openworldmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

oyun diğer nontargetlar gibi dungeon mantığındamı geçiyor ? yoksa openworldmu

Openworld
  • quote:

quote:

Openworld

Non-target ve open world videolarda da güzel oyuna benziyor.Physx sorunu yüzünden oynayamıyorum.Açık beta inşallah yakın zamanda olur.
    PWE oyunları genelde sıkıcı oluyor.Bu oyunda umarım öyle olmaz.Son olarak oyun Türkçemi olacakmış bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Mart 2012; 20:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

Openworld

Non-target ve open world videolarda da güzel oyuna benziyor.Physx sorunu yüzünden oynayamıyorum.Açık beta inşallah yakın zamanda olur.
    PWE oyunları genelde sıkıcı oluyor.Bu oyunda umarım öyle olmaz.Son olarak oyun Türkçemi olacakmış bilgisi olan var mı?

Açık beta tarihi belli değil ama malum firma perfect world.Kore'de bile open beta yeni aktif oldu.Oyunun türkçe olacağına dair resmi forumda birşey yok (Perfect World) .Bir sitede okuduğum kadrıyla Europe versionu için (İngiltere - Almanya - Fransa - İspanya - Polonya ve Türkiye) 2013 için "Türkçe dil desteği de hazırlanmış olacak ve Türkçe olarak siz MMO oyuncularının hizmetine girmiş olacak." diyor.

• Arkadaşlar Eu yayıncısı Frogster olacak.Şuan Eu alpha betada 300 kişi aldı bende alpha betadayım Türkiye için 20 key dağıtmışlardı.Pazartesi sabah bitecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandancatli

Arkadaşlar Eu yayıncısı Frogster olacak.Şuan Eu alpha betada 300 kişi aldı bende alpha betadayım Türkiye için 20 key dağıtmışlardı.Pazartesi sabah bitecek

banada geldi aliveingames sitesinden ama nerden indiricez tam çözemedim
  • Fazladan alpha beta keyi olan var mı çok merak ettim oyunu...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.