Evet arkadaşlar yeni bir grup açmış bulunmaktayız, gün boyunca league of legends oynayan arkadaşlarımızla birlikte oynayabilirsiniz.Elit Saygılı ve Pro oyun bekletiniz varsa grubumuza bekleriz, Teşekkürler...
Grup Numarası; -6404321
Raidcall bu aralar sık sık çöküyor ts kurmanızı tavsiye ederim. Fırsat bulabilirsem gelirim.Bir de server fark eder mi?
Ts daha kaliteli olur gibi.
Ts kaliteli olurda Onda server almak paralıydı galiba RC de Güzel bi sıkntı yok vaktim olursa gelirim
Açıkçası bilgisayarımda lol ve ts yada skype açınca kastığı için raidcala geçmiş bulunmaktayım. Teamspeak biraz karışık ve kasıyor diye raidcala geçmiş bulunmaktayız sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Not: Şuanlık arkadaşlarımız sadece Tr serverinde oynamaktadır.
Hiçbir şey anlamadım bilgilendirebilecek olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON
neyi anlamadın mesela ?
Ts, Raidcall vb terimler ile grubu Acaba ranked team gibi bir şey mi veya sohbet odası gibi falan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wmsnickers
quote:
neyi anlamadın mesela ?
Ts, Raidcall vb terimler ile grubu Acaba ranked team gibi bir şey mi veya sohbet odası gibi falan
Şimdi daha açıklayıcı konuştunuz şöyle anlatayım, evet bu sohbet odası gibi birşey neden açtık derseniz artık oyunda sürekli takımımda afk yada küfür eden ergenleri görmekten bıktım daha saygın bir ortam ve pro oyunlar görmek istediğimiz için böyle bir grup açmış bulunmaktayız.
Ts ise teamspeak'dir oda bir sohbet programıdır ama biraz kasma yaratan ve karışık bir programdır. Raidcall ise teamspeake nazaran bana göre daha iyi bir programdır gerek kasma yaratmasın gerek kullanımı kolay olsun...
umarım açıklayıcı olmuşumdur :)
quote:
quote:
quote:
neyi anlamadın mesela ?
Skype'ın daha az kasan ve oyunculara daha çok hitap eden şekilleri diyebilirim. yanlış anlaşılmasın Skype bünyesi altında veya Skype çakması değil, sadece daha kolay anlaşılır diye öyle söyledim.
quote:
quote:
quote:
quote:
neyi anlamadın mesela ?
Şimdi daha açıklayıcı konuştunuz şöyle anlatayım, evet bu sohbet odası gibi birşey neden açtık derseniz artık oyunda sürekli takımımda afk yada küfür eden ergenleri görmekten bıktım daha saygın bir ortam ve pro oyunlar görmek istediğimiz için böyle bir grup açmış bulunmaktayız.
Ts ise teamspeak'dir oda bir sohbet programıdır ama biraz kasma yaratan ve karışık bir programdır. Raidcall ise teamspeake nazaran bana göre daha iyi bir programdır gerek kasma yaratmasın gerek kullanımı kolay olsun...
umarım açıklayıcı olmuşumdur :)
Teşekkürler West için mi peki ?
ORANGEandLEMON
kullanıcısına yanıt
Şuanlık sadece TR serveri için...
quote:
Şuanlık sadece TR serveri için...
Teşekkürler
quote:
teşekkürler sipirmin
quote:
Orijinalden alıntı: arconene
quote:
teşekkürler sipirmin
=D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme