Şimdi Ara

Raid kurulu winxp64 bit kuramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemde 2x250 seagate raid 0 konumda. anakartın sitesinden epox 9npa+ultraya baktım windowsta kuruluma başlarken kullanılacak raid driverları bulamadım. sonra bende gittim nvidianın siteden indirdiğim anakart driverının ziple açtım . içinde nf4 64 bit raid driver klasör buldum onunla yüklemeye başlattım. ancak bütün yüklemeler bittikten sonra ilk windows açılışına başlarken. 3 sn içinde makine reset yiyo(daha windowsun boot screeninde altta kayan noktaları gelmeden) neden acaba. bunun benim incik cıncık ettiğim raid driverıyla ilgili olabilirmi yoksa winxp64 bitte raidli çalışmada problemlermi mevcut?

diğer windows versiyonlarına rahatca raidli hddlerime kurabiliyorum.

• bende 64bit xp pro var...ama benim sistem raid değil...sata tek hdd.kurayımmı d partitiona kurmuyayımmı karar vermişim değilim...c deki 32 bit profa bişey olur diye çekiniyorum nebilim.driver karmaşası olur diye korkuyorum...

bu arada ben hala soruma cevap alamadım hiç raid üstüne kuran yokmuuuuuuu...
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.