Şimdi Ara

raid hakkında döküman istiyorum acil arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar raid'le alakalı döküman lazım raid 0+1+5+10+50 gibi ne kadar raid varsa onların dökümanı lazım lütfen yardımcı olun .........

• google.com /raid nasıl yapılır / raid nedir/ raid hakkında her şey/ raid kurulumu/............. arayın eminim bulacaksınız
  • arkadaşım verdigin link hatalı..bende raid e heves ettim..anakartımda destekliyor..ama baglantılar nasıl yapılır..hangi ayarlar aktif edilmeli...hiç bir bilgimiz yok...google'dada arattım tam yeterli bir bilgi yok..tek ögrendigim raidin aynı kapasite aynı marka diskten yapılması oldugu...ve raid 0 ın iyi okuma ve yazma performansı verdigi..eee peki biz nasıl kurucaz bu raidi...donanımhaber gibi bilgi paylaşımı yüksek olan bi sitede raid kurulumunun depolama bölümünde üst konu olarak verilmemesini bir eksik olarak görüyorum..hepimiz anamızın karnından raid kurarak dogmadık ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

arkadaşım verdigin link hatalı..bende raid e heves ettim..anakartımda destekliyor..ama baglantılar nasıl yapılır..hangi ayarlar aktif edilmeli...hiç bir bilgimiz yok...google'dada arattım tam yeterli bir bilgi yok..tek ögrendigim raidin aynı kapasite aynı marka diskten yapılması oldugu...ve raid 0 ın iyi okuma ve yazma performansı verdigi..eee peki biz nasıl kurucaz bu raidi...donanımhaber gibi bilgi paylaşımı yüksek olan bi sitede raid kurulumunun depolama bölümünde üst konu olarak verilmemesini bir eksik olarak görüyorum..hepimiz anamızın karnından raid kurarak dogmadık ki

RAID konusunda genel bilgiyi googleda bulabilirsiniz.
    Raid Kurulumu konusundaki bilgiyi de anakart kitapçığına bakarak edinebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: RODATalien

http://www.teknohaber.net/makale.php?id=11107

bide buraya bak....

link için teşekkür ederim...faydalı bilgiler mevcut...

anakart kitapçıgına da bi bakıcam..saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.