Şimdi Ara

Rahatsız Etme Özelliği Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar numaramı biri dağıtmış free engelleme özelliği olan program bulamadım yada gerek varmı bilemedim deneme imkanım yok tecrübeli kullanıcılardan yardım istiyorum ios 7 üzerinde bulunan rahatsız etme özelliğini açsam rehberimdeki kullanıcılar harici beni rahatsız etmesin desem grub dışındakiler rahatsız etmesin desem diğer arayanlar meşgulemi düşer otomatik cünki istediğim bu rehberim dışı arayan meşgule düşssün istiyorum yada bu işe yaramazsa bunun için kullanacağım başka bi program varmı bedava

• iPhone kilitli iken veya her zaman şeklinde ayarlayarak gelen arama ve bildirimlerin sadece sesini duymayacaksınız. Meşgule atmıyor. Sesini duyacaklarınızı da ayarlayabiliyorsunuz. Herkes, favoriler, tüm kişiler ve hiç kimse şeklinde. Rahatsız etme bölümünü incelerseniz açıklamalardan daha iyi çözersiniz. Program hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine numara engelle özelliği var onu seçtiğinizde ne mesajlar gelir nede aramalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama geldiğinde sağ tarafında bulunan "i" ikonuna tıklayın ,açılan menüde en altta "bu arayanı engelle" derseniz sadece bu numaradan gelecek tüm iletişimi kesmiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım ben bunu biliorum ztn benim sorunum çok fazla kişinin araması ben istiyorumki sadece rehberimdekiler arasın diğerlerini engelliyebileyim bi programla yada Rahatsız etme seceneği ile ama o da uyarı olarak gösteriyor gelen aramaları halen bi cözüm bulamadım. ücretli programlar var gördüm white list diye aradığımda markette gördümde şuan için ücretsiz bi cözüm bulmam lazım benim sorunum kara liste değil aslında beyaz liste firewall benzeri bi cözüm arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.