Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

ip ban var diye diyen kim acaba ben proxysiz girdim oyuna ip ban falan yok

/>

ilginçtir gerçekten oyunda ip lock yok? bende girdim şuan oynuyorum

Patch sorununu nasıl hallettin bendede varda.

Ek olarak büyük ihtimal open betadan sonra ip block olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 3 Ocak 2013; 19:36:14 >

• Server söyleyin arkadaslar nerdeyiz ?
  • ben üstteki serverı seçtim , vietnam olanı.
  • Patch sorununu nasıl halletcez hiç ilerlemiyor
  • quote:

Patch sorununu nasıl halletcez hiç ilerlemiyor

ip blockun şimdiden olması lazımdı aslında,obden sonra koyarız demediler ki? neysehttp://edge.cdn.starhub.com/GameClient_Download/xlb/130103_RO2ManualPatch.exe şurdan patchi yap sonra girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Patch sorununu nasıl halletcez hiç ilerlemiyor

ip blockun şimdiden olması lazımdı aslında,obden sonra koyarız demediler ki? neysehttp://edge.cdn.starhub.com/GameClient_Download/xlb/130103_RO2ManualPatch.exe şurdan patchi yap sonra girebilirsin

Dragon nest dede böyle olmuştu diye hatırlıyorum sanki ip block olayı

• Girdim oyuna ama karakter yarattıkdan sonra oyuna girerken aniden atıyor ve butonların üstünde ne yazdığı gözükmüyor
  • quote:

Girdim oyuna ama karakter yarattıkdan sonra oyuna girerken aniden atıyor ve butonların üstünde ne yazdığı gözükmüyor

http://forums.playpark.net/index.php?/topic/195756-the-fix-for-windows-7-64-bits/

ben ingilizce(singapur) yaptm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Ocak 2013; 20:13:41 >

• Yaptım basitleştirilmiş çince singapur o dosyayı değiştir diyip içindekileri silip Verdana da yazdım ama aynı gene

Ek olarak windows 7 32bit benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 3 Ocak 2013; 20:19:01 >
  • İngilizce singapur yaptım gene aynı ne butonların üstündeki yazılar gözüküyor ne oyuna giriyor e yeter ama
  • Regedit den MS Shell Dlg yerine Verdana yazmıştık oranın orjinal halini yazabilecek varmı onu yazayım tekrar olmayacak bu ragnarok

Tamamdır hallettim lazım olursa yazarım burayada Microsoft Sans Serif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 3 Ocak 2013; 21:01:06 >
  • IP ban var mı şimdi, tam anlayamadım.
  • Jor da toplanın arkadaslar ıstersenız bir guild kurarız ts falan takılırız ben 17 oldum :d monk olma yoluna cok az kaldı :d
  • Oyuna girebilirsek toplanırız
  • page atamıyan arkadaşlar oyunu silip yeniden yükleyin page ve up bölümünde oyun çok beklıyor siz takılıyor sanıyorsunuz kapatmayın hiç 1 saat falan sürüyor... tek başıma yoruldum görev işi çok çok zor ancak 19 Lv olabıldım gelmenız lazım artık :D
  • Evet girdim oyuna, ilk dikkatimi çeken kontrol sistemindeki rahatlık hissi oldu. Karakter yağ gibi akıyor aynı WoW'daki gibi. Özellikle şu lanet olası Click&Move özelliğini ayarlara opsiyonel olarak koymaları çok hoşuma gitti. Biraz takılmalar mevcut, frame atlaması gibi geliyor göze ama nedendir bilmem. Onun dışında class'lar ilerde eklenecek herhalde RO1'le karşılaştırınca baya az geldi.
  • Arkadaşım oyuna girerken karakteri seçiyoruz direk loading de tak masaüstüne oyun kapanıyor

Herşeyi yaptım Regeditden o font olayını değişmeyi ve bilgisayar dilini hala aynı butonların üstünde bişey yazmıyor ve karakteri seçtikden sonra loading yerinde atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 4 Ocak 2013; 1:44:53 >
  • quote:

Arkadaşım oyuna girerken karakteri seçiyoruz direk loading de tak masaüstüne oyun kapanıyor

Herşeyi yaptım Regeditden o font olayını değişmeyi ve bilgisayar dilini hala aynı butonların üstünde bişey yazmıyor ve karakteri seçtikden sonra loading yerinde atıyor

bilgisayarının dilini singapur olarak ayarla o sorunun duzelmıs olucak
  • Abi iyi okuyamadın herhalde değiştirdim diyorum
  • Guild bile hazır arkadaşlar nerelerdesınızz ama 2.Serverda oynayın 1.serverda değiliz biz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.