Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

Steam'in kayıt ekranında problem var oyunu launcherından çalıştırıp warpportalın sitesinden üye olarak girebilirsiniz steamden oynanmıyor şu an.

Boşuna mı indirdik 4gb.

Boşuna indirmedin steamin yüklü olduğu klasörde "RO2Client.exe"yi aratıp çalıştırabilirsin. Oyunun çalışması için steame gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

Steam'in kayıt ekranında problem var oyunu launcherından çalıştırıp warpportalın sitesinden üye olarak girebilirsiniz steamden oynanmıyor şu an.

Boşuna mı indirdik 4gb.

Boşuna indirmedin steamin yüklü olduğu klasörde "RO2Client.exe"yi aratıp çalıştırabilirsin. Oyunun çalışması için steame gerek yok.

warportal'ın sitesine girilmiyor.
  • Uyelik yaratmada bi problem var yarin a duzelir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Launcher'den giriyorum phsyx hatası veriyor ardından failed to instalize diyor.
  • arkadaşlar ben warpportaldan indirdim kurdum oyuna girmekiçin cilentede bastım start diyorum anında kapanıo hiç bir yazıda çıkmıo yardım eden
  • nasıl indirip oynuyacaz beyler
  • playragnarok2.com dan indiriliyor oyun. Gayet güzel, asya serverı için bahsedildiği gibi cok lag olmuyor ama yeni oyun olduğu için giriş kısmı kalabalık, orası biraz kasıyor. Bu arada muhtesem bi soundtrack'ı varmıs oyunun
  • Bi sorunsuz oynayan benim sanırım Oyun fena değil ben sevdim.Grafikleri bir anime mmorpg sine göre güzel.Bende anime sevdiğimden başladım zaten.Warportal da başladım orası Avrupa için sanırım.
  • Lag durumu hala aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Lag durumu hala aynı mı?

Warpportalda dan indirip oynayabilirsin orda lag yok.Playpark da oynuyorsan bilemicem.
  • Şaunda steam den indirdiğim hangi sunucuya bağlanacak? Playpar mı warpportal mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Şaunda steam den indirdiğim hangi sunucuya bağlanacak? Playpar mı warpportal mı?

warpportal
  • Şu binekler nerde bi onu bulsaydım.Birde chatte konuşmak çok problemli soldaki seçenklerden normal diyorum ama en son whisper attığım adama gidiyor mesaj
  • arkadaşlar ben warpportal dan indirdim nie açılıp kapaıo hemen bide warpportal abd servermi ayrıca playparkdada innstalında hata verio zaden ve bide playparkdaki doğu asya svsi olduğu için o klavyeyi yapman gerek ve bende pc dilini çince yapıcam yükleyemiom yer göstere geliom dosya gösterip aç diom açmıo neden
  • Ati ekran kartları çalıştırmıyor mu ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askilas

arkadaşlar ben warpportal dan indirdim nie açılıp kapaıo hemen bide warpportal abd servermi ayrıca playparkdada innstalında hata verio zaden ve bide playparkdaki doğu asya svsi olduğu için o klavyeyi yapman gerek ve bende pc dilini çince yapıcam yükleyemiom yer göstere geliom dosya gösterip aç diom açmıo neden

Warpportal Avrupa serverı olması lazım çünkü Fransa'dan Almanyadan oynayanlar var çoğunlukla ve lag falan yok.Playpark ABD için büyük ihtimal.
    http://www.playragnarok2.com/Download/clientdownload Clienti buradaki üstünde ragnarok yazan taş simgesine tıklayarak indirmişsindir umarım.DirectX güncel olmayabilir onuda aynı linkten indirebilirsin.Ekran kartın güncel olmayabilir veya güvenlik duvarın izin vermiyo olabilir.Eğer oynarken bi kaç dakika içinde oyun kendiliğinden kapanıyosa ekran kartının fanında problem olabilir.Mesela benim ekran kartı TERA yı full çözünürlük çalıştırabiliyor ama fanlarda sorun olduğundan (tozdan çok çabuk etkileniyor dönmüyor.Her 2 haftada bir temizlemem gerekiyor) oyun kendiliğnden kapanıyor.Çok yüksek donanım isteyen bir oyun değil aslında.

• quote:

Ati ekran kartları çalıştırmıyor mu ?.

Çalıştırıyor sorun yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

quote:

Ati ekran kartları çalıştırmıyor mu ?.

Çalıştırıyor sorun yok bende.

Physx hatası ardından not intalized sonra nvidia sitesini açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 5 Mayıs 2013; 2:08:39 >
  • Physx hatası alanlar şöyle yapsın,Önce pc nizdekini silin sonra son versiyonunu indirip setup'ını oyunun kurulu olduğu klasöre atın ordan setup yapın sorun çıkmıyor.

Ben de ilk defa oynuyrum biraz garip geldi silkroad online dan sonra mage açtım 6 lvim.Bakalım ilerliyoruz ama pt ye girme nasıl olluyor ?
  • Ahh ro2 im dogu serverinda cok zahmetler cektirdin oynarken. Eu da acılırsın diye bekleyeyim diyiorum. Ama yok yok ben dayanamıyorum indirip oynayacagım tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.