Şimdi Ara

Rage (2011) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.795
Cevap
2
Favori
105.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece biraz oynama şansı elde ettim.
    Son zamanlarda en çok eğlenerek oynadığım FPS, en son bu zevki Fear 1/Wolfenstien da almıştım.
    Silahlar orjinal ve çatışmalar çok zevkli.
    Detay seviyesi ve animasyonlarda çok iyi.

Oyunun grafik ayar menusunden belli direkt consollar için ayarlandığı, firmaların oyunlar için her platforma göre menu ayarlamaması olayını çözemedim hala.
    Ve oyunun büyük teknik sorunları var, grafikler sapıtmadan ya da çökmeden 30 dakika oynayamadım. Yakın zamanda adam gibi bir patch çıkarmaları lazım.
    Yoksa güzelim oyun bu sorunların altında ezilip gidecek.

Eklenti: ID Softwarein bir oyunu PC ye bu kadar özensiz çıkaracağını düşünmezdim... Hiç mi beta test yapmadınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Ekim 2011; 9:40:41 >
  • AMD'nin Rage için çıkardığı özel sürücüyü deneyen oldu mu?
  • Hoşuma gitti ben de deneyeceğim ama pc sürümü çok sorunluymuş herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmms

Çoluk çocuk ne anlar quake den doom'dan id'den johm carmack'dan..Anlayan anlar zaten oynayınca . Ayrıca grafik ayarları için çok seçenek olmaması ayarlanamayacağı anlamına gelmez. İd software oyunlarında her zaman pro gamerlar için bir seçenek vardır. Konsol denilen şey var sonuçta.Kesin çoluk çocuk grafikleri kökleyip ağlamasın vs diye yapmışlardır onu. Önemli olan müthiş grafik değil bir çok sistemde oynanabilir olmasıdır. Yoksa satamaz adamlar.
    Zaten sistemi çok kuvvetli olanlar konsol yada autoexec.bat ile işi bitirir..

Hala o çoluk çocuk zamanlarında kalmak da kötü yalnız. Carmack zamanında iyi iş yaptı diye şimdi de aynı şeyleri yapacağını beklemek bunu iddia etmek yanlış olur biraz... Ha şu da var Carmack bu gelişmeleri hep geriden yaptı. Geriden kastım geç olması. Doom 3'ü de hatırlarım bugün gibi 1-2 resim-video ile yıllarca oyalamıştı bizi. Ha noldu şimdi MS-Sony sıkıştırması ile port kralı bir oyun yaparsın yılların pc oyuncusunu küstürürsün uğraşmaması gerekirken uğrartırırsın (-hatta daha süper hale getirmek için uğraşması gerekirken sorunlara boğarsın). Nasılsa senin oyunu satacağın çoluk çocuk basit sistemlerinde doğru düzgün ayar bilmeden oynar rafa koyar oyunu, çoğu multide kayıtsız şartsız en iyi oyun sandıkları CS ya da COD'u oynuyordur zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 5 Ekim 2011; 10:32:45 >

• 18 gb torrent
  • DOOM3 2004'te çıktığında PC performans testlerinde kullanılıyordu..
    Zamanın en iyi kartı olan Geforce 6800 Ultra ile tasarlanmıştı. Şimdiki durumda ise
    RAGE'in grafik ayarı bile olmaması düşündürücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanart

DOOM3 2004'te çıktığında PC performans testlerinde kullanılıyordu..
    Zamanın en iyi kartı olan Geforce 6800 Ultra ile tasarlanmıştı. Şimdiki durumda ise
    RAGE'in grafik ayarı bile olmaması düşündürücü.

Ki Doom 3 motoru yıllardır oyunlarda kullanılıyor, MF1 in Doom 3 motoruyla yapıldığını öğrenince dibim düşmüştü.
    Şu an li motorda güzele benziyor fakat adam gibi göremiyoruz ya texturelar sapıtıyor ya uzakları yüklemiyor ya da hepten kayboluyor.
    Çok kötü bir başlangıç yaptılar, baya kötü...
  • oyun 18gb ve gelmek bilmiyor. bekle ALLAH bekle..

bendede HD5850 var. ne gibi sorunlar olcak merakediyorum. ben herzaman realtime FPS leri tercih ederim BF MW gibi..
    bu biraz uçuk konulu oyun. bari indirdiğime değse...
  • beyler carmark a laf yok... ama oda zamanla herşeyden ödün vermek zorunda kalmış olabilir... sonuçta bu sadece id software oyunu ama yapımcı behesta.. namı diğer oyunlar para getirsinde ne olursa olsuncu bir firma.. buy yüzden ben skyrim dende birşey beklemiyorum.. oda konsol oyunu olacak buda.. malesef arada olan carmak a olmus olacak gibi..
  • Oyun iyi de olsa, kötü de olsa sonuçta oyun çıktı ve artık Carmack'dan söz verdiği gibi Doom 3'ün source kodunu bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

beyler carmark a laf yok... ama oda zamanla herşeyden ödün vermek zorunda kalmış olabilir... sonuçta bu sadece id software oyunu ama yapımcı behesta.. namı diğer oyunlar para getirsinde ne olursa olsuncu bir firma.. buy yüzden ben skyrim dende birşey beklemiyorum.. oda konsol oyunu olacak buda.. malesef arada olan carmak a olmus olacak gibi..

Bethesda dağıtımcı firma sadece bütün yapım ID nin elinde. Büyük olasılıkla acele ettirdiler ID yi ve böyle bir sonuç çıktı ortaya, Doom 3 olsun Quake 4 olsun en ufak bug, optimizasyon sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum hiç.
    Carmacke bişi olmaz zaten, en kötü Doom 4 ile bombayı patlatır,(İyi anlamda)
  • arkadaşlar rage'in grafik ayarının olmamasının nedeni yeni geliştirilen teknolojisinden kaynaklı.
    bu teknoloji oyunu hangi şartlarda olursa olsun 60 fps ortalamasında tutmaya çalışıyor ve yüzlerce grafik ayarını kendi otomatik olarak ayarlayıp değiştiriyor.
    ben de indirme sürecindeyim çıkınca göreceğiz ama ign gibi siteden grafik alanında 100 puan almış bir oyundan bahsediyoruz.
    oyundaki texture düşüklüğü ise bir sorun, bu sorunu ise duyduğuma göre sadece ati kullanıcıları yaşıyormuş nedeni de ati'nin sürücülerinde eski opengl kodlarını kullanmasıymış.
    john carmack bilen bilir anlatmaya bile gerek yoktur dünyanın en iyi grafikeridir, zamanında microsoft'ta çalışan arkadaşı gabe newell'a quake motorunu vererek kendi eliyle rakip şirket oluşturmuştur ve source motorunu yaparken valve şirketine de yardım etmiştir sırf oyun piyasasının daha fazla gelişmelasi adına, half-life 2 portal 2'nin bile kökü dolayısıyla carmack'a dayanır.
    bilen bilir zaten anlatmaya gerek yok muhteşem bir oyun çıkacağından eminim.

• Bir sayfa önceki resimleri baktımda gerçekten çok iğrenç görünüyor ya. İnsanı oyundan soğutur resmen o texture bug ları.
  • 18gb ,konsol pert,hikaye yok ama oynanır
  • 18-20 GB ve grafikler kötü hikaye yok. Alın size devrim.
  • bunlarda benden olsun,bu arada bende bug falan yok

Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]
    Rage (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 5 Ekim 2011; 12:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Bir sayfa önceki resimleri baktımda gerçekten çok iğrenç görünüyor ya. İnsanı oyundan soğutur resmen o texture bug ları.

Zevk alarak oynuyorum diyen hangi şartlar altında oynuyor çok merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

During the Keynote, Carmack also stressed a number of times that the PC version would possibly get a "super quality texture pack" to fix low-resolution(blurry) textures that Rage suffers at the shipping dataset which is identical to console counterparts. He admitted that artists were sad because a combination of multiple professional compression solutions necessary to fit the ~150 GB internal build to a shippable product of 25 GB, on three dual-layer DVDs or one single-layer BD.

Oyunun sıkıştırılmamış boyutu 1 TB
    Sıkıştırılmış boyutu ise 150GB imiş.
    Carmack ise birkaç sıkıştırma algoritmasını(maalesef bazıları kayıplı) bir arada kullanarak 25GB'â düşürmüş.

Düzeltme: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_almeida -- 5 Ekim 2011; 13:23:48 >
  • arkadaşlar oynayanlar için son durum nedir? indirlip oynanmaya değer mi ???????
  • Arkadaşlar oyunu yükledim ancak açınca .exe hiç bir tepki vermiyor. Görev yöneticisinden bakıyorum Rage.exe yazısı çıkıyor 5 sn sonra yok oluyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.