Şimdi Ara

Rage 2 İnceleme Puanları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Oyun siteleri eskisi gibi degil puani cok sisiriyorlar.70 verdilerse 10 puan kiriyorum gercekten ederi 60 puandir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 73 puan bir baş yapıt değil evet ama çöp de değil. Fiyat konusuna gelince dünyanın en pahalı oyun fiyatları bizde zaten. Dolar 6 euro 7 lira. Oyun fiyatından dem vurmak mantıklı değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun puanları iyi işte, ne çöpü? İncelemelerde sayıyla puan sistemi kaldırılmalı artık. 70 ve üzeri puan alan oyun, normalde iyi oyun sayılırken şimdiki nesil'e göre direkt çöp. Allah akıl fikir versin. Ha şunu da söyleyeyim, Rage 2'yi savunmuyorum. Oyunun oynanış videoları çıktığında ve yapımcısı Just Cause serisini de geliştirdiği için, ortaya nasıl birşey çıkacağı zaten belliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 14 Mayıs 2019; 11:45:8 >
  • Oyun incelemeleri iyi oyunlarla, kötü oyunları yüz üzerinde on puan arasına sıkıştırmışsa, kimsenin bu tarz oyunları yerin dibine batırmasına laf etme hakkı yoktur. Oyun pazarını biraz oyuncular, biraz yapımcılar, biraz da oyun basını bu hale getirdi. Yani kimse masum değil.

    Açıkçası uzun zamandır oyunların puanlarına bakmıyorum, sevdiğim bir kaç YouTuber yayıncının incelemelerine bakıyorum, kendi bakış açıma göre son bir karar verip, alıyorum veya almıyorum. Sonuçta fizik problemi değil, altı üstü bir oyun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 13 Mayıs 2019; 21:9:42 >
  • Valla ilk defa bir oyuna 400 tl verdim, çünkü tam da aradığım oyun tipiydi. Bunun üstüne bir de Doom Eternal çok iyi gider. 80 puan almış, 50 almış kimin umurunda oyun hatasız sıkıntısız çıktıktan sonra. 50 verenin de zaten yazdıklarını okursanız komedi. Sadece savaş mekaniklerini beğenmedi diye 50 puan kırmış.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En komiği 73 kötü puan değil diyerek az puan verenler saçma sapan şeyler yazmışlar zatene getirenler. Kendini kandırıyor bu arkadaşlar.
  • Puanlama sisteminin tavrını sevmiyorum. Benim için bırakın 70 puan alan oyunların oynanılabilmesini, 50 puan alan oyunlarda oynanılabilirdir. Ama şöyle bir yanılgı var oyun inceleme sitelerinde. Normalde 50 puan 'ortalama' olarak düşünülmesi gerekirken, geri dönüşü çok zor puanlama saçmalıklarından sonra ortalama ifadesinin karşılığı 70 oldu maalesef. Bunun sebebini hepiniz tahmin edebiliyorsunuzdur, çoğunun efsane dediği oyunların bile ederinden çok çok daha fazla puanlar almasından dolayı bu noktaya gelindi. Uçana kaçana 90 + basılmasından dolayı böyle oldu. Taktik belliydi, düşük puan vermenin bir anlamı yok. Nasılsa hem yapımcı/yayıncının gönlünü hoş tutuyoruz hemde oyunun taraftarlarını tatmin ediyoruz. Herkes mutlu mesut, oh mis. Neden olması gerekeni yapıp, cesurca söylenmesi gerekenleri söyleyelimki ? Neden ona uygun puanlar kıralımki ? Gereksiz tepki toplayıp, insanların heveslerini kırmanın ne anlamı var ?

    Bana hep mantıklı gelen puan - yorum ilişkisi şu şekildedir. Bu saatten sonra olmayacağını bilsemde.

    30 altı: Kötü

    30 - 50: Zayıf

    50 - 60: Ortalama

    60 - 70: Vasat

    70 - 80: İyi

    80 - 90: Harika


    - Bir oyunun 90 üstü not alması için, olağandışı bir iş başarmış olması gerekiyor. Neslin oyunu falan olması lazım. 95 + ise çok ender bir puan olmalı. Tüm zamanların oyunlarından birisi klasmanına 'gerçekten, hakederek' - oyunun taraftarlarının gazıyla değil - girecek derecede kaliteye sahip olması gerekir. Bugün bakıyorsunuz, biraz heyecan yaptıran bir oyun çıkış yapıyor, 100 'ler havada uçuşuyor. Ya geçtim 100'ü, 95 'in üstünü alması için bile hayatın boyunca unutamayacağın izler bıraktıracak kadar etkileyici bir deneyim olması gerekiyor. O an keyif almaktan bahsetmiyorum, eğlenmekten bahsetmiyorum. Hayatınıza etki edecek, yaşama bakışınızda bir farklılık yaratacak bir deneyimden bahsediyorum. Bunu yapan oyun sayısı o kadar azken, bu kadar çok tam puan alan oyun görmek sadece komik kaçıyor.




  • Vay be millet oyun beğenmez olmuş.belkide bir gamer değilsiniz sadece can sıkıntısından oyun oynadığınız icindir olabilir mi ?
    çöp arıyorsanız anthemden çöpü gelmez.en azından bu oyun şişirilmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 14 Mayıs 2019; 0:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TraVeLL

    Vay be millet oyun beğenmez olmuş.belkide bir gamer değilsiniz sadece can sıkıntısından oyun oynadığınız icindir olabilir mi?


    Alakası yok yüksek fiyatı yediremediklerinden saldıracak yer arıyorlar.Hakketen 70 puan aldı diye oyuna daha şimdiden patladı diyenler var.Şuan ki kurla oyun 49 dolara denk geliyor bu arada adamların gözünde oyunun en ucuza satıldığı ülkelerden biriyiz.Hala 70-80 liraya oyun
    bekleyen bir tayfa var enteresan kafalar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kimse boşuna mızmızlanmasın oyun kötüyse kendini tekrar ediyorsa düşük puan alır, burada iş artık sizin zevklerinize kalır, dersin kardeşim mad max gibi sürekli aynı şeyi yapar dururum zevk alırım bu yapacağım şeyleri seviyorum o zaman sorun yok, ama dersin yeni şeyler heyecan verici şeyler istiyorum o zaman metası 85 90 puan üstü oyun bakarsın, bu puanları verenlerde sizin bizim gibi oyun severler, oyunu yapan stüdyoları görünce demiştim 70 75 arası bir metayla çıkar diye

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kardeşim yüksek oyun fiyatlarından ülkeni sorumlu tutacaksın senin ekonomin bozuksa döviz kurun bu kadar yüksekse bunun başka hiçbir sorumlusu yok. Öte yandan bu oyunun puanı iyi zaten kimse bu oyundan fazlasını beklemiyordu patladığı falan yok, örneğin millet benzer şeyleri Days Gone içinde söyledi ben baştan sona severek oynadım. Tamam diğer Sony exclusive oyunlarının kalibresinde değildi belki teknik sorunlarından dolayı oldukça fazla eleştiri aldı ama oyun güzeldi. Zaten bir oyun eğer 90-100 arası puan alıyorsa o oyun her açıdan olmuş demektir. Ama 70-80 arası puan almış bir oyunda çöp ya da patladı denemez. Hadi metası 50 bişey olur eyvallah ama 70 puan iyidir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Başkasını bilmem ama özellikle metacriticten 80 altı alan oyun benim için çöptür verilen parada çöpe atılmış demektir, 79 bile kurtarmaz 80 ve üstü olacak, çünkü tam puan sistemi 100 üzerinden veriliyor, eğer famitsu olsaydı onda da bir oyun 36 aşağısı alıyorsa benim için çöptür en az 36 almalı yani 4 adet 9 puan, çünkü famitsu 40 üzerinden veriyor :))
  • İsterse 50 versinler. Ülkemin parası patates olmasa ve oyunu 50-60 birime alabiliyor olsam sırf ilk oyunun tren garındaki atmosferi hatırına alır denerdim.. İlk oyunu hem x360'da (3 dvd idi layn!) hem pc de ayıla bayıla oynadım. Bu sarmaz New Dawn hibriti bir şey belli. O yüzden malum şekilde denerim, sararsa oynar bitiririm. 3-5 yıla da 1 dolar 45TL olmazsa indirimden alırım.
  • ÇÖP bahar ÇÖPÜ

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Days Gone puanlama konusunun dejavusu olmuş mesajlar.Yalnız şöyle bir fark var ki orada Days Gone için ''inceleme sitelerini önemseyen mi kaldı,hepsi para yiyici,ben zevk alıyorsam gerisinin önemi yok'' diyenler niyeyse!! buna ÇÖP damgasını yapıştırmış hemen
  • Oyun ortamlara geldi indirmeye başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 15 Mayıs 2019; 11:33:24 >
  • Oyunu oynamadım hava 20 yıllık oyuncu olarak hissiyatım puanı 75-78 arası sanırım...80 i geçecek bir yapıt değil...
  • 3 saattir kaıyorum malum şekilde hoşuma gitti açıkçası. Yani hızlı, araç kullanması güzel. Aynı Doom mekanik ve seriliğine açık dünya eklemişler. Optimize olayı ilk bölüm harç güzel gidiyor orada ekstra kastı nedense.. İyi yani sevdim :)
  • Selamünaleyküm arkadaşlar oyun fiyata göre pahalı bence xbox one da350 değmez yani o fiyata
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.