Şimdi Ara

Rafael Nadal - Roger Federer | ATP Final Maçı | Şampiyon Federer !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Kasım 2010; 21:38:40 >

• Vallahi baya güzel olucak roger federer çok formda turnuvada hiç set vermedi bugünde 2.sette biraz düşüş yaşamıştı herhalde djokovic çevirir sandım ama bırakmadı roger federer nadal ise yorgun 3 saatlik maçtan çıktı son yıllardaki nadal üstünlüğü bakalım devam edicekmi..
  • Fedex biraz tenis dersi versin vamos Nadal a :D
  • 3,5 saat kaldı.
  • Federer çok rahat aldı ilk seti 6-3..
  • Federer şampiyon... Çok rahat oynadı kazanmayı bildi..
  • Sert zeminlerde nadal federere karşı yapamıyor nedense ama toprak sahalarda 10-2 üstünlüğü varmış federere beklediğim bir sonuçtu ama 2 set üzerinden olması biraz kötü oluyor açıkçası federer yorulmadığı zaman rakip çaresiz kalıyor ama biraz yorulunca nadal affetmez federerin 1.ciliği birdaha nadaldan alabileceğini düşünmüyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Federer müthiş maç çıkardı.Federer bitti diyenler düşünsün tekrar.Çoğu öteritenin dediği gibi grand slam dan bile zor bir turnuva.Federer 1 numarayı en yakın zmanda tekrar alıcaktır. Federere 1 numaradan başka numara yakışmıyor
  • Tenisi az takip eden,az bu spordan anlayan bir kişi;zaten federer'in diğer bütün tenisçilerden nekadar üstün olduğunu görür...Nadal,federer kıyaslaması yapmak okadar saçmadır ki,bu messi ronaldo kıyaslaması gibi değil messi arda kıyaslaması yapmak gibi dir...

Nadal kesinlikle toprağın efendisi...

Ama tek bir özelliği yeter federerin diğer hepsini saymaya gerek yok,o backhand i ondan başka öyle vurcak adam dünyada yok...

Bayanlardada justin henin gibisi yok zaten bunlar uzaylı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.