Şimdi Ara

RAF Talepleriniz ve Sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
10.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hound Dog

argent dawn serverinde 11-12 lvl orc shamanım var. raf atabilirim pmden ulaşın

Alıntıları Göster
    İyi günler herkese acaba halihazırda wow oynayan bir arkadaşıma recruit göndersem. O linke tıkladıktan sonra açılan Starter Edition u yükseltip kullansa recruit geçerli oluyormu? Achievement ları falan kalır hiç değilse.
  • RAF yapmak isteyenler bana mesaj atabilir (yeni başlayacak olanlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezoskas7

RAF yapmak isteyenler bana mesaj atabilir (yeni başlayacak olanlar)
    Sıfırdan başlamayı düşünen varsa RaF atabilirim istediğiniz serverde başlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zirgoth

Sıfırdan başlamayı düşünen varsa RaF atabilirim istediğiniz serverde başlayabiliriz.

Alıntıları Göster
    yeni başlamayı düşünüyorum, twisting nether'i gözüme kestirdim. RAF alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwarning

yeni başlamayı düşünüyorum, twisting nether'i gözüme kestirdim. RAF alınır.

Alıntıları Göster
    Twisting nether baştan karakter kasıcam ,her gün online oluyorum başlamak isteyen varsa raf atabilirim beraber oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ishamael

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyuna yeni başlayacak olursa raf yapabiliriz bende yeni karakter kasıcam
  • Valla biz 4 kisi raf yaptık oyle zincirleme cok da güzel kasılıyo çatır çatır
  • Wod dahil hesabimi satiyorum sifirdan baslayacaklar eklentiyi daha pahali almalarina gerek yok.100 lvl hunterim var 13 gun oyun suresi de dahil 60 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayacak olan arkadaşlarla raf yapabilirim :) elimdem geldiğince yardım ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mba35

Yeni başlayacak olan arkadaşlarla raf yapabilirim :) elimdem geldiğince yardım ederim :)
    8 SAAT online mount k*şarı olmayan adam olarak rafım olacak online saatleri yüksek arkadaş arıyorum heirloomlarını ben çekecem her türlü wodun abuselerini öğreteceğim
  • Merhaba , asıl hesabım 4 ay banlı , bende 5 yıllık wow oyuncusuyum eğer battlechest ısmarlarsan Raf yaparız isteidğin karakterleri 90a kasarız beraber ,
    ben o hesabı Ticaret hesabı yaparım gold kasarım yani :D Senin canın class kasmak isteyince bende senle kasarım hem benim içinde mount düşürmek kolay olur
    şuan zaten %50 indirimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priest Tyrande

Merhaba , asıl hesabım 4 ay banlı , bende 5 yıllık wow oyuncusuyum eğer battlechest ısmarlarsan Raf yaparız isteidğin karakterleri 90a kasarız beraber ,
    ben o hesabı Ticaret hesabı yaparım gold kasarım yani :D Senin canın class kasmak isteyince bende senle kasarım hem benim içinde mount düşürmek kolay olur
    şuan zaten %50 indirimde

fakirin kralıyım dostum bende olan tek şey = zaman ve yoldaşlık asdasf
    hani dersen ben gider alırım raf yapacak da sağlam adam yok ben burdayım :D şöyle bi şey yapabilirsin sanırım o banlı hesabına wow 2 olarak battlechest eklersen banlı hesabının collectionını kullanabiliyorsun sanırım bir de benim 2 rafım ve beni raflayan var yani baya baya raf takımı kurduk hayvan gibi takılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightwellxx

quote:

Orijinalden alıntı: Priest Tyrande

Merhaba , asıl hesabım 4 ay banlı , bende 5 yıllık wow oyuncusuyum eğer battlechest ısmarlarsan Raf yaparız isteidğin karakterleri 90a kasarız beraber ,
    şuan zaten %50 indirimde

fakirin kralıyım dostum bende olan tek şey = zaman ve yoldaşlık asdasf
    hani dersen ben gider alırım raf yapacak da sağlam adam yok ben burdayım :D şöyle bi şey yapabilirsin sanırım o banlı hesabına wow 2 olarak battlechest eklersen banlı hesabının collectionını kullanabiliyorsun sanırım bir de benim 2 rafım ve beni raflayan var yani baya baya raf takımı kurduk hayvan gibi takılıyoruz

Alıntıları Göster
    konu için teşekkürler, güzel olmuş ama benim birkaç sorum var. önce bi serverda karakter kasıp sonra gidip başka serverda karakter kassak bile yine bu exp boost'tan yararlanabiliyor muyuz ? ve level verme işlemini nasıl yapıyoruz ?

• scorpistar kullanıcısına yanıt
    bu mesaj hala geçerli mi
  • Arkadaşlar twisting nether serverinde horde olarak oynuyorum... 2 tane sıfırdan karakter kasacağım... Bu serverda oyuna yeni başlamayı Düşünen varsa R.A.F atabilirim ve birlikte kasarız... Günde en az 10-12 saat online oluyorum ve beraber karakter kasabiliriz...

Pm özel mesaj atabilirsiniz Yada
    mycwtaz@gmail.com mail atabilirsiniz

• Raf la karakter kasmak isteyen arkadaşlar pmden yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: J.A.Cooper

Raf la karakter kasmak isteyen arkadaşlar pmden yazın
    Twisting nether'a geçmeyi düşünüyorum benimle beraber raf ile 2 karakter kasacak varsa 90a kadar 20k gold verebilirim heirloom vs alırsınız. Ama sabahları çalışıyorum sadece akşam girebilirim öyle 9-10 saat beklemeyin :D

Para yerine 2 aylık oyun süresi de alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dethallica -- 10 Ağustos 2015; 11:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dethallica

Twisting nether'a geçmeyi düşünüyorum benimle beraber raf ile 2 karakter kasacak varsa 90a kadar 20k gold verebilirim heirloom vs alırsınız. Ama sabahları çalışıyorum sadece akşam girebilirim öyle 9-10 saat beklemeyin :D

Para yerine 2 aylık oyun süresi de alabilirim.

Alıntıları Göster
    Outland te ve Twisting netherda bol bol char kasacak arkadaşlara raf atabilirim. Charları kasalım 2 aylığın parasını ben vercem. Günde en az 6-7 saat online olan birisi olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 9 Ağustos 2015; 12:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesthion

Outland te ve Twisting netherda bol bol char kasacak arkadaşlara raf atabilirim. Charları kasalım 2 aylığın parasını ben vercem. Günde en az 6-7 saat online olan birisi olmalı.

Alıntıları Göster
    28 ağustos'a kadar bilgisayar başındayım günde yaklaşık 15 saat civarında online'ım rusya battlechest kodu atacak olursa kasabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

28 ağustos'a kadar bilgisayar başındayım günde yaklaşık 15 saat civarında online'ım rusya battlechest kodu atacak olursa kasabiliriz.

Alıntıları Göster
    birkaç sorum var

1.Bu raf sistemi için aramızda level farkı olması gerekiyor mu ?
    2.Hep beraber mi kasmaliyiz level atlayabilmek için (boosttan yararlanmak) ?
    3.Exp boost olayi her iki taraf içinde geçerli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.