Şimdi Ara

RAF Talepleriniz ve Sorularınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
10.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Up
  • Selam arkadaşlar 2 arkadaş 6 ay aradan sonra oyuna geri dönmüş bulunmaktayız. Oyuna tekrar ısınmak adına alt kasıyoruz. Raf yaparsak yeni başlayan arkadaşlara hem yardımcı olur hem de keyifli vakit geçiririz diye düşünmekteyiz. Kasıcağı klasın heirloomlarını da temin edeceğiz uçma lisans ücretlerini de 1 karakterine destek oluruz. Önümüzde ki 1 ay civarı online sürelerimiz epey yüksek olacak mesajları bekliyorum
  • Tekrar up.Beraber kasacak arkadaşlar aranıyor.RaF nedir ? Recruit a Friend = Oyuna davet edeceğiniz arkadaşınız ile beraber oynadığınız sürece % 300 exp kazanırsınız(3 ay boyunca 90 levela kadar).Davet edilen kişi alacağı ilk 1 ay gametime ile davet edene 1 ay gametime kazanmasını sağlar,alacağı 2. gametime ile davet edene özel bir ödül kazanma imkanı verir(Pet,Mount)

    Hesabınızı açalı 1 ay olmamışsa ya da yeni hesap açıp da ilk defa başlayacaksanız % 300 exp bonusu ile oldukca hızlı level atlayabiliriz.Daha önce 3 defa böyle birşey yaptım ve ben pveci olsam da o arkadaşlar pvp yapmayı tercih ederek oynamaya devam ediyor ve hala görüşmekteyiz ve sık sık beraber aktiviteler yapmaktayız.

    Anlaşabileceğimiz ortak gün ve saatler ile dilerseniz yavaş ya da en kısa sürede maksimum seviyeye ulaşıp oyunun gerçek içeriğinin tadını çıkarırsınız.Daha önce powerlevel servisi yapmam sebebiyle bu konuda oldukca iyiyim diyebilirim,görev rotaları,dungeonlar vs.

    Tek uyarım "oyunu sen al ben oynarım,oyun benden gametime sen al ben oynarım" vs. gibi şeylerle gelmeyin,oyunu benim için oynamayacaksınız,ben sadece % 300 exp bonusunu hem sizin hem benim kullanmam için bir teklif veriyorum,devam etmek ya da etmemek sizin elinizde.

    Realm olarak ise iki tarafında memnun olacağı bir realmde başlayabiliriz.Benim karakterlerimin olduğu realmde başlamayı düşünürseniz gerekli tüm gold yardımı yapılacaktır.

    İlgilenen ve ulaşmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirgoth -- 19 Nisan 2016; 17:34:26 >




  • Twisting nether horde raf atabilecegim arkadas ariyorum. 40k gold yardimi yaparim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başlayacam ve raf atacak arkadaş aranıyor . Outland ally tarafı düşünüyorum. Ayrıca yeni başlayacağım için oyunu iyi bilen ve 100 e kadar beraber kastığımızda beni temel konularda bilgilendirecek biri olmalı. Geceleri oyuna girmeyi düşünüyorum. Hemen 2-3 günde 100 olma peşinde değilim daha çok öğrenerek oynamak istiyorum. Eğer outland ally tarafında oynayan biri olursa da iyi olur belki yardımı dokunur :)
  • Raf atacak var mı ? 1 Saat içinde başlamayı düşünüyorum. Twisting Nether Horde düşünüyorum.
  • Haziran sonunda oyuna başlayacağım taliplerimi bekliyorum :p Twisting Nether
  • Oyuna bugün başlamayı düşünüyorum beraber oyunu hikayesini anlayarak sadece dungeon gir çık olarak yapmayacak Ada'm gibi wow oyuncusu arıyorum oyunda yeni sayılmam çok bilgili değilim önceden 70 e kadar kasmıştım iyi günler arkadaşlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raf yapacak arkadaş arıyorum bende Twisting Nether : Horde veya Outland : Alliance düşünüyorum. Geçmişimde Horde oynadım çok tecrübeli değilim biraz Ally oynayasım var ama Alliance oynamak isteyen arkadaş bulamazsam yine Horde oynarız sıkıntı yok. Twisting Nether ın popülasyonu düşmüş biraz onun için üzüldüm biraz da onun etkisi var ally oynamak istememde bakalım.

    Vertigo#2359
    Mesaj atın saatleri veya istenilenleri konuşalım.
    Recruit veya Veteran farketmez .
    Veteran olurum ancak hikayeye çok hakim değilim onu söyleyeyim. Oyunu temel olarak biliyorum
    Recruit olacaksam da Veteran olan arkadaşın loredan bahsederek oynamasını tercih ederim. Dungeon spamlemek bende istemiyorum açıkcası
  • Vertigo G kullanıcısına yanıt
    merhba
  • horde bide ally kasıcam raf atacağım adam arıyorum 50-60 k gold vericem.
  • Merhabalar. Wow arkadaşı arıyorum. eğer yeni almış bir arkadaş varsa beraber ilerliyebiliriz. RAF daveti yolluyabilirim. Günlük online sürem 6-7 saati aşkın. Rahatlıkla oyun hakkında bilgi edinebilir , dungeonlara girebilir rahat rahat exp kasabiliriz. Kulaklık ve Mikrofonum vardır rahatlıkla Team Speak 3 , Skype gibi iletişim araçlarından oyun esnasında rahatlıkla iletişim kurabiliriz. Oyunun akıcılığı içinde güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinosaurim -- 21 Haziran 2016; 18:30:23 >
  • herkese merhabalar 2012 yılında ara verdiğim wow a tekrar başlamayı planlıyorum ve ally olarak minimum 4 karakter kasmak istiyorum.

    2012 de catada bıraktım çok iyi değildim wow da ama şimdi bildiklerimide unuttum sayılır.

    online süresi uzun raf atacak muhabbetli birini arıyorum öyle önemli şartlarım yok şu kadar gold alırım bu kadar oyun süresi falan istemiyorum gelişimimim için yeterli gold desteği ve bilgi birikimini paylaşabilecek arkadaşlar özel mesaj ile ulaşırsa ve ciddi ise cepten irtibata geçerim.

    gerçekten ciddi birini bulamazsan 2 tane wod + 90 level boost ve 1 tanede legion dde alıp 3 karakterle devam edeceğim.

    başlamayı planladığım server : Lightbringer ally.

    Adım : Deniz

    Yaş : 35
  • Arkadaşımla beraber yada tek olarak raf atmak istiyorum Turkish Nether da horde kasmak amacımız.Gold ve bilgi yardımı yapılacaktır yeni başlayanlar için.
  • Arkadaşlar birşey sorucam şimdi raf cımla başlarken bu ona giden bedava game time muhabbeti varya onu konuşurken ben sana 15 tl yada 40k gold atarım demişti tabi şimdi biraz uzaklaştık. Ben direk 2 aylık time alsam ona hem 1 ay hem mount mu gider sadece mount mu gider ? Birde rafı iptal ettirebiliyor muyuz ? Bilgi verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiTrQ

    Arkadaşlar birşey sorucam şimdi raf cımla başlarken bu ona giden bedava game time muhabbeti varya onu konuşurken ben sana 15 tl yada 40k gold atarım demişti tabi şimdi biraz uzaklaştık. Ben direk 2 aylık time alsam ona hem 1 ay hem mount mu gider sadece mount mu gider ? Birde rafı iptal ettirebiliyor muyuz ? Bilgi verirseniz sevinirim

    hem mount hem de game time gider
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    game mastera ticket aç ve aranızdaki raf linkini kaldırmasını söyle... gerekçe olarak benimle oynamıyor beni madur etti de. o zaman raf kalkar o da babayı alır.
  • var mı raf?
  • Cataclysm den sonra tekrar başlamak istiyorum
    Mevcut karakterlerin yerine yeniden başlamayı düşünüyorum
    Yeni başlayacak olan varsa raf ile birlikte kasarak ilerlemek isteyen haber verirse güzel olur
    Daha hızlı ve zevkli bi oyun oynamış oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle 15 temmuz gecesinde yaşananlardan ötürü hepimize geçmiş olsun. Ve kahraman Türk milletine sağcı-solcu, açık-kapalı, tarikatçı-kemalist, Kürt-Türk-Arap demeden sokağa çıkıp kardeşlik içinde direndiği için minnetlerimi sunuyorum. Umarım bu birliktelik hayatımızın her alanında devamlı olur. hayatımızın normale dönmeye başlamasıyla birlikte kaldığımız yerden devam.

    evet arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın ( Çarşamba günü ) yeni patch aktif oluyor ve legiondaki bazı özellikler hayatımıza giriyor. Legion ek paketine hazırlık ve rotasyon-class değişikliklerine adaptasyon ve yeni questleri deneme adına farklı serverlarda farklı ırklarda charlar kasıcam. Benimle birlikte hızlıca kasmak isterseniz RAf atabilirim ve oyun içinde hem gold hem de tecrübe olarak destek olabilirim. 10 yıllık wow 20 yıllık oyuncu olarak oyunu ciddiye alan (hardcore olmasa da yaptığı işi zevkle ve istekle başarı odaklı yapan) insanlar tercih sebebimdir... buradan ya da oyun içi #kaisersöze2223 battle tagımdan iletişime geçebilirsiniz. Online sürem yüksektir ve haftanın her günü en az 3 ila 8 saat arası oyunda olurum.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.