Şimdi Ara

Radyoaktif yöntemle patates soymak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda arama yaptım ama bu başlık ve benzeri başlıklar altında bu video'ya raslayamadım. İlginç ve heyecanlı bir patates soyma yöntemi. Bu yüzden "mağara" değildir!

Araştırmalarım hala devam ediyor, çok basit bir düzenek olduğunu oldukça belli, bunun aynısını kolaylıkla evimizde üretebiliriz. Hayatımıza kolaylık sağlayacak bir buluş ve araştırmalarım doğrultusunda patenti alınmamış. Eğer yapabilirsem patentini alacağım. İşte o video

Edit: Sağlığa zararlı olup olmadığını tam olarak kimse bilmiyor. Bazıları yeni ışın ürettiğinden zararsız diyebiliyorken; bazıları ise; patatesin yapısını değiştirdiğinden dolayı sağlığa zararlı olduğuna inanıyor. İlerliyen zamanlarda ne kadar bilimsel olarak kanıtlanacağına inanıyorum ve o zaman teknolojinin nimetleri, çığır açacak seviyeye gelmiş olduğuna inanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bilim Adami -- 8 Ocak 2014; 7:09:57 >

•  Radyoaktif yöntemle patates soymak.
  • şakamı bu ? :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan erkekler neden bir yaştan sonra abuk subuk hareketlere videolara girişiyor
  • ulan ciddiyetle izliyordum he. Neyse. :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sabah bu mağara çok ağır oldu, işten izin isteyip yatıcam biraz.. Çok moralim bozuldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sasirilcak bisey yok. Dalgaya alan konuyu baltalayan arkadaslara zaten lafim yok.

Boyle bir bulusu Türklerden cikmasi beni gururlandiriyor.

• Kazim başgan fame ya maltepe imam hatip lisesinde memur kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeyin zamanınıza yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi geçtim evde radyoaktif madde bulundurmak nedir ya
  • Mobilden yazıyorum, ağır mağara

• quote:

Orijinalden alıntı: oolumbakgitt

Mobilden yazıyorum, ağır mağara

Link ekle o zaman

• Masaj aletini USB'ye takıp Alfa, Beta, Gamma ışını üretmek ve görev yöneticisini açıp dalga boyunu göstermek
  • Sonunda korkunçlu karı bekliyordum şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kam Sagu

Lan erkekler neden bir yaştan sonra abuk subuk hareketlere videolara girişiyor

adam bu yaştan sonra gidip ikiye iki maç mı yapsın. al böyle mala bağlamış. bende ne zeki adam helal olsun falan diyordum içimden. adam mal çıktı
  • arkadaslar bu youtube videosunu nasıl koyuyuoruz foruma buradan direk youtube videolari izleniyor ama daha beceremedim acemiyim bi yardımcı olsanız 1 ssile anlatabilirseniz mutlu olurum iyi forumlar
  • iyi güldüm yalnız ya süper olmuş valla bende baktım izliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.