Şimdi Ara

Radyatör Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şöyle anlatayım aracım normalde yaşına göre bakımlıdır. arac yumurta kasa accent gls "98 model.

2-3 defadır kısa süreli yolcukta hararet yapma aşamasına geliyor kaputtan biraz beyaz duman cıkıyor.dün yine oldu eve geldim radyatörden şüphelendim ve düşündüğüm gibi su ekledikçe alt sağ taraftan damlatıyor.sormak istediğim bu beyaz duman bununlamı ilgili acaba birde bu radyatör kaçagını nasıl çözümleyebiliriz ? saygılar ..

• geçmiş olsun. radyatöründe senin de bahsettiğin gibi kaçak var. aynı sorun bendede vardı kaçak gidericler pek işe yaramadı. sonunda gittim sıfırını aldım. yazın bile hareret yapmadı ahavalrda biraz serinlediği için buharlaşma daha belirgin oluyo. conta yakmadan yenisini al bence

Orijinalden alıntı: skyfrce

herkese merhabalar ;

şöyle anlatayım aracım normalde yaşına göre bakımlıdır. arac yumurta kasa accent gls "98 model.

2-3 defadır kısa süreli yolcukta hararet yapma aşamasına geliyor kaputtan biraz beyaz duman cıkıyor.dün yine oldu eve geldim radyatörden şüphelendim ve düşündüğüm gibi su ekledikçe alt sağ taraftan damlatıyor.sormak istediğim bu beyaz duman bununlamı ilgili acaba birde bu radyatör kaçagını nasıl çözümleyebiliriz ? saygılar ..

Kesinlikle gidip sıfır veya temiz çıkma ALIN. O tamir spreyleri Yüzünden neler olmadı aracıma. Önce radyatörü değiştirdik. Sonra bütün hortumları değiştirdik. Böyle gitti 5 bin km sonra motor suyuna yağ karışmaya başladı. Motoru açtık radyatöre sıkılan şey suyla beraber üst Kapağı yemiş contaları yemiş. Bunları değiştirdik. En sonunda 1 hafta normal gitti bu arada 6 kez motor suyu değişti. 1 hafta sonra gine oldu. Bu sefer de baktık yağ soğutucusu onuda değiştirdik. Bugün ya da yarın gine alacağız aracı. Eğer gine devam ederse en kötüsü olacak ve motor Bloğu değişecek

NEY DIYE ?
    Bana sorulmadan radyatörün çatlak olunduğu söylenmeden sıkmışlar bende bu arızaları verince anladım bu yüzden asla asla kullanmayın köpük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok tşk ederim dostlar hemen radyatör fiyatlarına bakıyorum :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.