Şimdi Ara

Radore'de Dedicated Sunucular %40 İndirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Radore'de Dedicated Sunucular %40 İndirimli

    Radore'de yıl sonuna kadar DELL sunucular %40 indirimli! Taahhüt yok, şart yok, fiyatlar 1 yıl sabit!

    Radore Kimdir?

    Bireysel ve kurumsal web hosting hizmeti üretmek amacıyla 2004 yılında Zeki Kubilay Akyol tarafından kurulan Radore Veri Merkezi Hizmetleri A.Ş. ilk veri merkezi yatırımını 2005 yılında gerçekleştirerek, aynı yıl Telekomünikasyon Kurumu tarafından İnternet Servis Sağlayıcısı olarak yetkilendirildi. Uptime Experts sloganı ile güvenilir ve kesintisiz hizmeti ilke edinen Radore, Deloitte Teknoloji Fast50'nin 2012-2013-2014-2015 sonuçlarına göre dört yıl üst üste Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Veri Merkezi unvanını aldı. 2014 yılında Doğuş SK Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (DGSK) ve İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş Girişim) ile büyümesini sürdüren Radore, MetroCity AVM’de, toplamda 2.760 m² büyüklüğündeki 10.000 sunucu kapasiteli üçüncü nesil veri merkezi yatırımını 2015 yılında tamamladı. Aynı yıl Selçuk Saraç ortaklığı ile sektördeki lider veri merkezi konumunu güçlendiren Radore, %100 fiziki güvenlik, kesintisiz internet erişimi, enerji ve iklimlendirmedeki en ileri teknolojisi ve deneyimli teknik ekibi ile 7/24 müşterilerine hizmet sunuyor.

    Kampanya detayları için tıklayın



  • Docker / k8s hosting desteğiniz var mı?
  • en ucuz sunucu 280 tl görünüyor. ben 3 ay once baktıgımda da bu fiyattı. bir indirim göremedim. Yanlış yere mi bakıyorum ?
  • r10'da ki kullanıcılar sürekli bağlantı sorunları yaşıyor.
  • Senelerdir hosting mevzusuyla ilgileniyorum sayfadir radoredir.. bakarim. ben bu dedicatedlerin 100 tl ye satildigini hatirliyorum. siz dolar bazli mi calisiyorsunuz? hani verdiginizde fabrikadan yeni gelmis islemci degil Intel® Xeon® X3440 en az 5 senedir kullanilan bir islemci. buna 280 tl fiyat cekerken iciniz yanmadiysa helal olsun.

    O Güzel pingleri olan radore de artik kazikci olmus..
  • R10.net üyeleri sıkça sorun yaşadı sunucularda. Benimde kullandığım hosting sunucusu radoredeydi çok kapanıp açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    sunucular havayla mı çalışıyor? milletin elektrik faturaları 50 lira gelirken 200 lira gelmeye başlamış adamlar bir de sanayi tipi elektrik kullanıyor daha pahalı. hat kirası vergiler işletme giderleri sanki bedava. hiç bir firmayı savunmuyorum ama sizin yazdığınız şeylerde tam bir çomar havası var.
  • Benzer modellerdeki sunucular içerdikleri donanım konfigürasyonlarına göre farklı ücretlere sahip olabilir. Bahsi geçen fiyatlar ise ilgili sunucu modeli ve içerdiği konfigürasyona göre kampanya kapsamında belirlenmiş güncel fiyatlardır. Sunucu kiralama hizmetine 100 Mbps’ye kadar internet erişimi de dahil olmakla birlikte, bu servis Radore’nin Tier III standartlarında hizmet sağlayan veri merkezinden sunulmaktadır. Tier III standartları ise yüksek çalışabilirlik kurgusunu esas alan ve birçok sertifikasyona sahip olan bir veri merkezi hizmet standardıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.