Bildirim
radius hp-twf-21 bozuldu.yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Offff gitmiş güzelim kulaklık
TR'de tamir edebilecek bir yer yok bildiğim kadarıyla, tek seçeneğiniz üretici ile irtibata geçip yurtdışına göndermeniz. -
yandık desenize... -
Garanti yada fatura falan varsa yardımcı olur üretici... TR'deki gibi sattım bitti tarzı değil onların ki... -
Acaba benim sattığım kulaklık mı bu twf-21???
Sıfır mı almıştın, 2.el mi? 2.el ise benimki olması yüksek ihtimal
Üzüldüm, iyi kulaklıkdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ax
arkadaşlar kulaklıkların birinde ses az gelmeye başladı.bunu nasıl yaptırabilirim.tamir ettirebileceğim bir servis türkiyede varmı veya yurtdışına gönderilebilirmi.böyle bir problemle karşılaşan varmı...
Başka cihazlarda denedin mi, jack kısmı ile bir oyna, temassızlık falan da olabilir. Bu tür ürünler kolay kolay bozulmaz aslında ama sonuçta kul yapımı. Sen yine de bir kontrol et. -
quote:
Orijinalden alıntı: expander_
Acaba benim sattığım kulaklık mı bu twf-21???
Sıfır mı almıştın, 2.el mi? 2.el ise benimki olması yüksek ihtimal
Üzüldüm, iyi kulaklıkdır.
evet kardeş senden aldım... -
quote:
Orijinalden alıntı: Azizim
quote:
arkadaşlar kulaklıkların birinde ses az gelmeye başladı.bunu nasıl yaptırabilirim.tamir ettirebileceğim bir servis türkiyede varmı veya yurtdışına gönderilebilirmi.böyle bir problemle karşılaşan varmı...
Başka cihazlarda denedin mi, jack kısmı ile bir oyna, temassızlık falan da olabilir. Bu tür ürünler kolay kolay bozulmaz aslında ama sonuçta kul yapımı. Sen yine de bir kontrol et.
denedim kardeş... -
up yapalım belki akıl veren olur... -
quote:
up yapalım belki akıl veren olur...
Tebrikler muhtemelen bekleyip garanti süresini de bitirmişsiniz.
Temassızlıktan sesin az gelme durumu olmaz. Ya filtreleri tıkanmıştır varsa, çıkarmayı deneyin. Veya temizlemeyi.
Filtre ile ilgili problem yoksa geçmiş olsun. Üretici ile görüşün belki garanti haricinde bir ücret karşılığı sıfırını verirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: H.
quote:
up yapalım belki akıl veren olur...
Tebrikler muhtemelen bekleyip garanti süresini de bitirmişsiniz.
Temassızlıktan sesin az gelme durumu olmaz. Ya filtreleri tıkanmıştır varsa, çıkarmayı deneyin. Veya temizlemeyi.
Filtre ile ilgili problem yoksa geçmiş olsun. Üretici ile görüşün belki garanti haricinde bir ücret karşılığı sıfırını verirler.
kardeş patlamıştır diye düşünüyorum.firmaya mesaj attım ama cevap gelmedi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X