Arkadaşlar bende bu ekran kartı var takdir edersiniz ki çok eski doom 3 riddick de bile en kötü kalitede epey kasıyor uzun lafın kısası bıktım artık nasıl overclockt yapabilirim progamı falan var mı varsa nereden ne şekilde indirmem gerektiğini falan yazar mısınız?
Sizinle aynı kartı kullanıyorum eğer kartınızın soğutma sistemi aktif(fanlı) sogutmaya sahıpse ATİ Tool programıyla o.c yapabilirsinizz ama cok fazla beklentilerle bu işe kalkışmayın cunku performansında pek de fazla bir artış sağlayacaktır....
KOLAY GELSIN...
bu kart bendede war...ati tool ile bi overclock denemesi yapmıştım, ama yemedi kartan sesler gelmeye başladı ve sürekli pc hata veriyodu...yani bu kartla overclock ile performans artışı biraz zor...ben bu kartla doom 3 high ayarlarda zorlanmadan bitirdim...hatta gears of war bile 800x600 oynadım, tabi berbat grafiklerle
Ben 5-6 ay önce Asus x550 ile Crysisi low'da bitirdim yahu ama son gemili bölümde 15fpsyle falan cinnet geçiriyodum. Belkide bu yüzden crysisten nefret ediyorum
arkadaşlar bu overclockt kartın yanma riskine karşılık sinyal verir demi bende demir soğutması var