Şimdi Ara

RADEON 8500 ile BAŞIM DERTTE lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
13
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> RADEON 8500 ile BAŞIM DERTTE lütfen yardım :(
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Onbaşı
    33 Mesaj
    bu gün mavidonanım dan chess radeon 8500LE aldım. cd deki driverı yükledim. hemen 3d mark ile bir test edeyim dedim. fakat grafiklerin birbirine karıştığını görünce bütün hevesim kaçtı. üstüne üslük aldığım puanda daha önceki geforge2 mx imden pek farklı değil. onda 2000 puan alırdım şimdi bu kart ile 3500 puan aldım. mesela dönen bir at heykeli olması gerekirkenat şekli titriyor ve titrerken bazen baş aşağı gözüküyor. yeri değişiyor adeta hoplar gibi. bütün grafiklerde böyle hata var. normal olan hiç yok. direcx8 destekli bir oyun kurdum(duke nukem manhattan project) ondada aynı sorun var. altta olması gereken duvarlar anlık olarak üstte sağda solda gözüküyorlar. ara sıra sistem kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. atinin sayfasından en son driveri çektim ama o da yüklenmiyor bir türlü. ini hatası diyor orada kalıyor. bunu yükleyen biri varsa nasıl olduğunu açıklarsa sevinirim. böyle düşük puan almamın sebebi belki donanımımın düşük olmasıdır ama grafikteki hatalara anlam veremedim. bu sorunla karşılaşan başka biri varmı yoksa tekmiyim bilemiyorum aşağıya donanım bileşenlerimi yazıyorum. umarım bu sorunu çözebilirim. ne kadar umutlarla almıştım ben bu kartı:( düşük puan almamın sebebi donanımımdan kaynaklanıyormu. bu sorunu nasıl çözebileceğimi hangi dosyaları download etmem gerektiğini açıklarmısınız.

    Mavidonanımda TRANSCED markalı chess ile aynı özellikte olan radeon 8500Le ler de var. belki geri iade edip transced markalı olanı ile değiştirirsem sorun düzelebilir ama bu markayı kullananın arkadaş varmı. nasıldır. bilgilendirirse sevinirim.

    gigabyte 6VX7-4X (via apollo pro 133A chipsetli) agp 4X ana kart(en fazla 1000 mhz destekli)
    celeron 633
    192 MB SD
    philips 104B 14" monitör
    creative vibra 128
    DirectX 8.1



    |
    |




  • Yüzbaşı
    784 Mesaj
    Yaw yarın gidip 8500 alcaktım bak hevesimi kaçırdın. 2 saatte zor karar verdim. gözüm burada izliyom bilen arkadaşları. Yapmayın. Bana alma demeyin <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>

    P4 1.6a
    MSI 850 anakart
    256 MB RDRAM
    Leadtek MX440
    LG FLATRON 19"
    Asus 50x CDROM
    40 gb HDD + 2.1 HDD
    Kinyo 4+1
    |
    |
  • Emekli Yönetici
    1444 Mesaj
    valla bu forumda okuduğum kadarıyla senin sorun power supply ile ilgili. yetersiz olmasından dolayı başına bunlar gelmiş. psu kaç watt acaba ?

    <b><font size=1>
    epox 8k3a+
    xp 1800+
    512 mb kingston (2100)
    2 mb s3trio64v+
    </b></font id=size1>
    <img src='http://ali-sami.kolayweb.com/so.jpg' border=0>
    |
    |
  • Binbaşı
    1853 Mesaj
    Belki temiz bir windows kurulumu gerekiordur. Bu kartı alanlardan şimdiye dek şikayet gelmedi. Puanının düşük çıkması sistemden kaynaklanıyor olmalı ama yinede bukadar düşük çıkmamalıydı. Tabi elindeki kart arızalıda olabilir. Birde Power Supply kaç watt. Bir arkadaş Powersupply değiştirince benzer bir sorununun düzeldiğini söylemişti.

    <font size=1><font color=red>======================================</font id=red><font color=blue>
    EPoX 8KHA+
    AMD Duron [email protected] MHz (133x9)
    Winfast Geforce 2 MX400 TH (225/183)
    128 MB PC2100 CL2
    40 GB Baracuda ATA IV</font id=blue><font color=green>
    Detonator 29.42</font id=green>
    http://service.madonion.com/compare?2k1=3784733
    <font color=red>======================================</font id=red></font id=size1><img src='http://www.yorumcular.com/idris/Athlon.GIF' border=0> <img src='http://www.yorumcular.com/idris/ATI.JPG' border=0>
    |
    |




  • Onbaşı
    33 Mesaj
    250 watt premier markalı. eğer öyle ise cdrom ile dvdromumu çıkarsam düzelirmi acaba. yük azalınca belki olur. hemen deneyeyim
    |
    |
  • Onbaşı
    33 Mesaj
    saten bu sorunu görünce ilk başta sistemi yeniden kurdum. 98se kurulu şuan.
    |
    |
  • Mareşal
    3816 Mesaj
    doku sorunu genellikle yazılımdandır cddeki sürücüleri yerine internetten varsa daha güncel bir versiyonu ile dene istersen

    <font color=green><font size=1>Celeron [email protected] U694BC-256 Mb Sdram-32 Mb Tnt2 M64-20 Gb Quantum Fireball Lm Plus-48x Sony Cdrom-16*/10/40* Philips CD-RW-Avermedia Tv98-Vibra 128-Conexant 56K-Benq Sw 4300U Scanner
    S. NORTHERNER
    </font id=green></font id=size1>
    <img src='http://powerstorm.sitemynet.com/ns.gif' border=0>
    |
    |
  • Onbaşı
    33 Mesaj
    250 watt yetmezmi. sadece hdd ekran kartı ve mainboad kullanıyo ama sorun devam ediyo sanırım powersupply ile ilgili deil.
    |
    |
  • Binbaşı
    1752 Mesaj
    powerstorm +1

    <font color=green><font size=1>===============
    Celery [email protected] 512mb sdram Leadtek A250td Asus tusl2-c Creative live value 20gb Seagate
    http://service.madonion.com/compare?2k1=3772322 celeron [email protected] ti4400(305-680)
    http://service.madonion.com/compare?2k1=3598219 celeron [email protected] 2mx(252-222)
    http://service.madonion.com/compare?2k1=3311916 p3 [email protected] 2mx(252-222)
    ================ </font id=size1></font id=green><img src='http://lordcalavera.8m.com/images/bc_pat1[1].jpg' border=0>
    |
    |




  • Yarbay
    44886 Mesaj
    güçlü cpu ve ekran kartı hızlarına 250w güç kaynağı yetmeyebilir!

    kx7-333 xp1600 dp5-6j31c-01(5800rpm) 128mbCentury(266) gforce2mx400
    |
    |
  • Teğmen
    211 Mesaj
    merhaba,

    Şu linkte aynı problem ve ilgili çözümler var,bir kontrol et istersen.Orada varılan sonuç sorunun psu'dan kaynaklandığı.

    http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?s=&threadid=1615
    |
    |
  • Binbaşı
    1226 Mesaj
    Puanın düşük olması tamamen sisteminden kaynaklanıyor.
    Ben aşağıdaki sistemle max 4040 alabildim.

    <font size=2><b>============</b></font id=size2>
    <font size=2><font color=green><b>CELERON 525_75_FSB</b></font id=green></font id=size2><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>
    <font color=blue><b>V-TECH INTEL 440BX </b></font id=blue>
    <font size=3><b>128 MB_RAM </b></font id=size3>
    <font size=5><font color=navy><b><u>***LEADTEK GF4_TI 4200***</u></b></font id=navy></font id=size5>
    <b>seagate 8.4 GB</b>
    <font color=blue><b>CREATIVE PCI_64</b></font id=blue>
    <font color=brown><b>***CANON BJC_6500***</b></font id=brown>
    <b>CREATIVE V.90</b>
    <font color=red><b>CAPTURE_TV M205_PRO</b></font id=red>
    <b>1378-768 60 HZ</b>
    <font size=2><font color=orange><b>SAMSUNG 16X10X32 </b></font id=orange></font id=size2>


    Edited by - IRFAN on 25 July 2002 08:43:56
    |
    |




  • Yarbay
    44886 Mesaj
    http://mirror2.ati.com/drivers/partnerproducts/wme-ref-7-72-020524m-004274c.exe

    son driver. eğer sorunlar devam ederse kartı bir arkadaşına götür, bir de öyle dene.
    <img src='http://www.webspawner.com/users/cevizci/c2.gif' border=0>
    |
    |
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
haberler
SEO
kolayoto.com
Bey Azura
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,562
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.