Şimdi Ara

Radeon HD 4870 50 tl kaçmaz ! (ihtiyaçtan ankaradan satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Radeon HD 4870 50 tl kaçmaz ! (ihtiyaçtan ankaradan satılık
    Hd4870 sadce fanı arazalıiyi bir fan alınarak kullanılar iblir fiyat 50 lira 1,5 sene daha garantisi var iletişim için 05384434952

Not: Kutusu faturası herşeyi duruyodur daha düzgü kulanılmadı oc yapılmadı ok temiz bir kart dediğim gibi güzel bir soğutucu alarak kulalnın :)

Kartın Kendine Ayit fotolar ! kartıntanında kutusu faturası 2 adet dönüşürücü ve 2 adet 6 pin güç kablosuda gönderilecektir

http://e1202.hizliresim.com/u/j/2s4kh.jpg
    http://a1202.hizliresim.com/u/j/2s4kw.jpg
    http://a1202.hizliresim.com/u/j/2s4l6.jpg
    http://b1202.hizliresim.com/u/j/2s4ld.jpg
    http://b1202.hizliresim.com/u/j/2s4lt.jpg

kart lazerle çizilcekmiş fiyatı 50 lira olarak güncelledim alacak olanlar 05384434952
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Şubat 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla bu fiyata alıcı bulursanız hemde fanı arızalı halde satarsanız şaşırırım .
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİM : burock1907, mucak35, ak27, Erkan07, visor, shanxmc, bado6100, elektro35, floast, cavador, bayrakdar, serdar63, webaslan, HepYek, teote01, teleteks, cakirsedat, zapotka, Demerzell, tanreall, MsTmS, pisimiyav, ahmetözgür, sentinel1977, WindWild, lucker, apocalypse666, makarnacanavarı, mtaylan, onoffon, AdReNaLiNe, sembolnet, coldness, cobi, nıcola35, aemfiel, Vals, pashha27, HorgaN, skksgk, Smoche., EVGA, hacksony, paladin198, sgnr, loaodz, erkamacar, onur10, cavador, gavaller035, hakanfindik3000, SaLVaToRe, Akalın41, SpLendoR-, Enes Eyibil, saimertug, DHalil, metallurgy, Rainbow Dash, Tr@mmler, citiraga, MrBlack, AkhalTeke, Smyrnian35, asa2001, aliplt, muzaffer_k, scarl@, Denisch, a.ihsan, drekeskin, yamachan, carman1tr, freezzer, Mete., peaceecaeq, muhacir, BLACK PRINCE, cesurata, bilalemre83, navim, komes, serkan7554, gopez, ufukdemirci35, gLam, ayhan1993, gokayozyer, ozan387, ValarMorghulis, iyiabi, @sahmat_78, gcb1903, a103112, ferhatugur, bynedim, maeldor, VulcanoRosso
  • Hem fanı bozuk hem fiyat çok yüksek.. Bence bu fiyata kaçar..
    Sorunlu Alışveriş==>>Mr.UniquE((Tertemiz kutusunda özellikle pinlerine dikkat ederek gönderdiğim işlemciye 3 pin bilerek yamultmuşsun dedi. İşlemciyi takamadığı için yamulan pinlerin suçunu bana attı.. Herkesten bilgisayarcı ve şerefli olması beklenemez tabi... Şiddetle UZAK DURUN...))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Hem fanı bozuk hem fiyat çok yüksek.. Bence bu fiyata kaçar..

peki fiayatı kaç yapmalıyım ?

Ederi 120-140 TL'dir MAKSİMUM

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

El insaf

abi enin mesajı yeni gördüm ama sen bakmadan yani mesaj atman önce ben zaten fiyatı 120 ye çekmiştim :)

AL-SAT LAR UZAK DURUN KALBİNİZİ KIRARIM
  • fanın nesi arızalı kırık mı çıkık mı nedir problemi?

Orijinalden alıntı: newerenough

fanın nesi arızalı kırık mı çıkık mı nedir problemi?

en önemli soru kart çalışıyormu şu anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

El insaf

abi enin mesajı yeni gördüm ama sen bakmadan yani mesaj atman önce ben zaten fiyatı 120 ye çekmiştim :)

Uygundur o zaman fiyatın

Orijinalden alıntı: öztin

quote:

en önemli soru kart çalışıyormu şu anda?

kart çalışıyor görüntü geliyor ama aşırı derece ısındığı için çat kapanıyor makine : yani ütündeki fan çokkkk yavaş dönüyordu dün söktüm kartı kutusuna koydum öle alıcısını bekliyor !

ne kırık ne çıkık :( fana iden voltajı ölçtüm 8 volt gidiyor :( fana 8 volt gidince tabiiki fanı değiştirme kalıyor ama soğutması yi olmadığı için akasa fredom düşündüm baktımki kartla fyatları aynı en iyisi satıyım bir işime yarasın dedim :)

İNTEL i5 7500-- CM SEİDON 120V V3--ASUS ROG STRIX Z270E --GİGABYTE 1070 O.C. -SAMSUNG 950PRO M2 -- G SKILL TRİDENT Z 3200MHZ DDR4-- HP ROCK SOLİD 1200W --CORSAİR CARBİDE AİR 540 --SAMSUNG 28" 4K 1MS U28E590D FREESYNC-- LOGİTECH G810 ORİON SPECTRUM RGB--LOGİTECH G602--CREATİVE G380--CREATİVE TATİC 3D WİRELESS RAGE

Ticaretçi değilim , ticaretçilere mal satmayın ,ticaretçiler benden mal almasınlar :) bana da mal satmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

sa ağalar

hocam bu gün bi pc ciye götürdüm karta 35-50 lira para harcarsan süper olurmuş :) şahsen sen alacak olmasaydın kartı geri yaptırcaktım fan ı taktı tıkır tıkır çalışıyor makina ! :) işalalh sizide üzmez :)

Orijinalden alıntı: ozzzy222

sa ağalar

yakısır kardesıme :D

Orijinalden alıntı: öztin

son durum nedir satıştamı satıldımı?

Lazerle çizilcek yazmış o neyse? : bugün güncellediğine göre satamadı heralde hala

Sorunlular: now-amd ye pek güvenmeyin söyledikleri tutarsızdır yarı yolda bırakabilir
  • 1 pm de benden
    Severek Alısveris Yaptıgım Arkadaslar xLNTSx,ignatius,adaprizma,adigehalil,ilyus,@uiKSilveR,CaN®,pixel,morphine84,Beestek,edolin,fifo,heady,swartz ,bigstone,amdk6, velvel_e,Ankara06satranc,p4ozgur,Pcbuilder,comozor,Only_Extacy,darkk34,Kitty,socialphbia,knnkln,sezerkıran,elophidae,GDDR5(22 inc lcd.),erdemkuz (22 inc.lcd)Fistan (ati 4850 ve Enermax 485w power)4JustPwnIt ,(22 inc. lcd)oguz707 (hd3870)WinteR (hd3850)yasinemrah(anakrt+islemci)dogan_95(esc black serisi ankart)can21(18.5 inc vestel)_ToxiCity_(ASUS M4A78-VM -ddr2 800mhz ram)Speed_Passion (x2 7850 )vogast(ps3 alındı)aemfiel(LG X110 NETBOOK)_ToxiCity_ (AMD Athlon II X2 250)uA_OzaN(17 inc.beko lcd.)::ZaFeR::(80 gb.hdd sata-250gb.hdd.sata)redpoint(Dell Vostro A860 Laptop )egemen54 (Kingston 2x2gb - 4 Gb 1333 Mhz - Cl7)CrySystem(9600 gt)empathist (Powercolor hd3850),cevreci1976 (AOC 22 inç F22)
    Kötü referanslar: kenan. (tavsiye etmem)DATADOT kesinlikle alıs veris yapmayın(Bozuk ekran kartı satısı)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.