Şimdi Ara

Radeon 9550 karşılaştığım hatalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uzun süredir 256MB 9550 Radeon kullanıyordum yeni başıma geldi. Bilgisayarıma format attıktan sonra driverlerini kurdum cdsinden sonrada update ettim herşeyi. ayarlardan herşeyi kaliteye göre ayarladım ve boom Robot Arena2 bile oynayamaya başladım. çünkü OpenGL sürücüleri bozulmuş. geri yükleme yaptım tekrar kurdum ayarlarıda 0 seviyesine çektim. Ama bu defada grafikler çok berbat gözüktü. Şimdide hot pursuit 2 oynayamıyorum. sistem geri yükleme yaptım 1 ay önceye şimdi driverleri tekrar kurcam ama şöyle bir sorun var. Ekranda kaydırma yapınca veya yenileme bir sayfa katlanır gibi yavaş yavaş ve sistei kasarak yapıyor. Format atamam çünkü bilgisayar ortak ve içinde çok fazla dosyam var (40-50 GB arası olacaktı) fırmattan sonra serviste kendim fan taktım. Ellerinde sağlam kalmadığından bi sata güç kablosunu kesip 4 pin çıkış ile fanın 2 çıkışını bantladım sağlamca. Acaba PSmi yetmiyor? COD1 oynuyordum düne kadar dün sorunler gidince ayarları default düzenine getirdim. Herşey bu default tuşu ile başladı zaten. Vsync bozuldu galiba:D Ne yapmam gerek? elimde sistem geri yükleme noktası var sadece.

• Ekran kartı sürücülerin güncel değil galiba? Sanırım cd'sinden kurmuşsun.. Yeni sürücüleri ati'nin sitesinden indirip kur, bir de öyle dene..
  • dediğim gibi 1 ay öncesine alınca tüm program ve driverler gitti:D şu an tekrardan dotnet3.5i kurdum cdyi taktım install ediyorum cdden sonrada ati.comdan çektiğim 8.7yi kurcam üstüne ensonda omega. yada driverleri kaldırıp direktman 8.7mi kurayım?
  • Driver'ları kaldır, pc'yi yeniden başlat; yenilerini kur, pc'yi yeniden başlat..
  • EXcom_Zkko teşekkürler yardımların için. daha mesaj atmamdan birkaç dk sonra cevap yazdın:)

Srayla şunları yaptım
    Kasayı açıp ek taktığım fanı çıkarttım sonra driverleri sildim reset attım Dotnetti onarttım reset attım driverleri CDden kurdum catalyst CC ile sonra reset gine netten 8.7yi kurdum sonra tekrar reset omegayı kurdum tekrar reset windowsun tüm ekstra ram yiyen saçma temaları iptal ettim duvarkağıdını sildim ve ekran çözünürlüğünü 1152 x 864'e indirdim 1280 x 1024'ten masaüstünü arşivledim klasörlere. Sonrada gereksiz hizmetleri iptal ettim. Şuan önceki halinden daha hızlı ve daha güzel:D
  • Ama şimdide Java sorun verdi. Javayı kuramıyorumda kaldıramıyorumda. Geri yüklemeden mi acaba?

Verdiği hata : Dünüşümler uygulanırken hata oluştu.
    Çözüm :http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe programını kurup ordan javayı silmek. Sonrasında yüklendi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cediddi -- 30 Temmuz 2008; 16:50:45 >
  • Sonuç? Çözüldüyse iş sorun yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birçok program aynı hatayı veriyor. Yarın akşama ancak biter işim. Açıkçası birdaha sis. geri yükleme yaparsam ne olayım. Nalet olsun bilgisayarımdaki bu hata sevgisine!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.