Şimdi Ara

radeon 5650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar 2011 da aldigim i5 işlemcili acer laptop bun ekran karti bozuldu bilgisayarci öyle diyor başka masraflarda var ama öncelik ekran karti ucuz yollu ayni karttan bulabilirmiyim veya onun yerini tutacak islemciyle uyumlu bir ekran karti nerden alabilirim aliexpreste bulinurmu veya alinirmi bu tip ürünler yardimci olurmusunuz
    Aslinda yenilemek lazim ama su 'an yeni alamicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi önerisi olan yokmu arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tinerrr T kullanıcısına yanıt
    Başka bozuklari var derken,klavyede bazi tuşlar basmiyor,şarj girişinde temassizlik,bataryasi değişecek ve format hepsine 450 tl istedi zaten eski olduğu icin o kadar paravermek istemiyorum ama sadece ekran kartini degistirirsem bi muddet daha idare ettiririm o yuzden

NVIDIA GeForce 9800 GT
    15 yıl önce açıldı
    AMD Radeon HD 4850
    12 yıl önce açıldı
    NVIDIA GeForce 8600?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maslan7 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinize bakılırsa ekran kartının bozulmuş olma ihtimali gayet az görünüyor. Büyük ihtimalle başka problemler vardır. 450 TL'nizi vermeyin bence farklı bir bilgisayarcı ile görüşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum ve tavsiyeleeiniz için çok teşekkür ederim,başka bilgisayarciya da batırsam daha sağlıklı olacak o zaman ama yinede ekrankarti çıkarsa ariza en uygun bulaabilecegim yer varsa bildiğiniz soylerseniz memnun urum illa almak icab ederse diye

Orijinalden alıntı: maslan7

Yorum ve tavsiyeleeiniz için çok teşekkür ederim,başka bilgisayarciya da batırsam daha sağlıklı olacak o zaman ama yinede ekrankarti çıkarsa ariza en uygun bulaabilecegim yer varsa bildiğiniz soylerseniz memnun urum illa almak icab ederse diye

grafik çipini değiştiremezsiniz.. bga olarak gelir yani gömülü.. fakat grafik çipi ağrızalanır ise ekranda çizğiler çıkmaya başlar.. sistem kitlenir mutlaka mavi ekran verir.. sorununuz tam olarak nedir.. ona göre birşeyler söylüyelim.. ha bu arada laptop kendiniz sökebilirsiniz.. klavye çalışmıyor ise klavye alın.. ucuza kapatabilirsiniz satan mutlaka vardır.. bataryada keza öyle. Format desen en basit iş..
  • Şu anki sorun mavi ekran geliyor oradaki seçeneklerin hiçbirini kullanamıyorum sistemi onar,güvenli mod,eski sürüme dön,sistem geri yukleme gelişmiş seçeneklerin hepsini tıklatın ama hep sistem bir sorunla karşılaştı uyarısı veriyor kapat veya yeniden başlat diyor,yeniden başlat dediğimde hep aynı şeyleri tekrarliyor.format başlatılan ama biosada giremiyorum ne delete ne F12 nede f2 tuşlarına ne kadar basarsanız basım biosada veya onarım seçeneklerine giremiyorum bu Windows on a yükselttiler sonra oldu üzerinde win7 vardı orjinalinde yükseltirken hata mı yaptım bilmiyorum durum bu anlayacağınız tamirciye göndermeden önce ekran da kararmış görüntü gelmiyordu o yüzden ekran kartı gitti gözüyle bakıyordum nitekim tamirden de öyle dediler ama ordan gelince açtım ekran mavi ekran olarak açıldı dahada ileri gidemedim laptop un tam model numarası aspire 5740 g mevzu biraz uzun oldu kafanızı sisirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aliexpresde var ama bga olarak satılıyor. Yani anakarta gömülü. Kısaca değiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 9 Mart 2017; 10:16:18 >

• Ben sisteminizde ekran karti problemi oldugunu daha kaniksayamadim. Sanki daha cok isletim sistemi ve yuklenmesi ile ilgili bir sorun var gibi. Baska bilgisayarciya goturup bir format attirin ve orjinal makina uzerinde hangi OS vardiysa onu kurdurun ve orjinal keyle register edin.

Bir de harddiskin baska bolmesinde repair partition olabilir .. Bios a girip sistem yukleme yapabilir misiniz diye bakin veya baktirin once.

Bunlardan sonra duzelecegini dusunuyorum.
    Dediğiniz gibi başka bir bilgisayarcı ya goturucem en kısa zamanda döndürtebilirsem win7 ye geri dondurtucem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.