Şimdi Ara

Radar yerlerini gösteren uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle bir uygulama var mıdır? Özellikle Marmara bölgesi için lazım.
    iphone için olursa daha iyi olur.
    teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Radar Gösteren Uygulamalar: Yakınınızdaki Radarları Bulun

Günümüzde, hava koşullarını tahmin etmek hiç olmadığı kadar kolay hale geldi. Çeşitli radar gösteren uygulamalar sayesinde, bulunduğunuz bölgedeki veya herhangi bir yerdeki gerçek zamanlı radar verilerine erişebilirsiniz.

Bu uygulamalar, yağmur, kar, dolu ve fırtına gibi hava olaylarının yerini ve yoğunluğunu gösteren animasyonlu radar haritaları sağlar. Bu bilgiler, yaklaşan fırtınalar hakkında önceden uyarılmanıza ve hava koşullarındaki değişikliklere hazırlanmanıza yardımcı olabilir.

Radar gösteren uygulamalar, hava koşullarını takip etmenin yanı sıra şunları da yapabilir:

• Farklı radar türleri arasında geçiş yapın (ör. yansıtıcılık, hız)
    • Belirli alanları yakınlaştırarak ayrıntılı radar görüntüleri elde edin
    • Gelecekteki yağış tahminlerini görüntüleyin
    • Mevcut hava koşullarını ve hava tahminlerini gösterin

Hareket halindeyken hava koşullarını takip etmek ve yaklaşan fırtınalar hakkında bilgi sahibi olmak için radar gösteren uygulamalar mükemmeldir. Google Play Store ve Apple App Store'da çok çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Bulunduğunuz bölgedeki veya herhangi bir yerdeki radar verilerini görüntülemek için güvenilir ve kullanımı kolay bir radar gösteren uygulama arayışındaysanız, araştırmanızı yapın ve kullanıcı yorumlarını okuyun. Uygulamayı indirmeden önce gizlilik politikasını incelemek de önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yavaş git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaşta gitsek yazıyorlar bir şekilde. şu cihaz kullanan ve önerisi olan varsa pm ile yazabilir. tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radikal ve Sert

Yavaş git
    Forumda herkes uzun yolda 160 ve üstü kullanır. Kimse 100 110 la gitmez
  • Radarbot sabit radarların yerlerini biliyor dene bakalım

• Waze uygulaması yurtdışında çok kullanıyor ama deneyebilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Waze uygulaması yurtdışında çok kullanıyor ama deneyebilirsiniz..
    bizim ülkemizde nasıldır acaba denemek lazım. bildiğim kadar ile İsrail menşeili bir yazılım. ben yandex kullanıyorum. ama iyiyse waze'de denemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de radar uygulamalarını ve cihazlarını kullanmak suç
  • please drive slowly
  • Ben çokca denedim Ankara'da radar tabelalarını gelmeden gösteriyordu. Eğer çok kullanan olursa radar yerlerini kullanıcılar gördüğü anda ekleyerek oradan geçem waze kullanıcıları bunu görüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Ben çokca denedim Ankara'da radar tabelalarını gelmeden gösteriyordu. Eğer çok kullanan olursa radar yerlerini kullanıcılar gördüğü anda ekleyerek oradan geçem waze kullanıcıları bunu görüyor..
    kurayım ben waze app'i o zaman. işe yararsa iyidir. ama yine gezicileri göremeyiz. adamlar resmen tuzaklıyorlar para toplamak için. haram zıkkım olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.