Şimdi Ara

Radar Tabelaları Kaldırıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabelalar yasa gereği konuyordu hatta bu yüzden sabit radar tabelaları geçersizdi uygulama yapacak ekip yola seyyar tabela koyup bildirim yapması gerekiyordu eğer tabela olmayacaksa süpriz faktörünü çok rahat kullanacaklardır. hız sınırlarında araç kullanmayı öğrenmemiz lazım
  • Artik hiz yapmak daha heyecanli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden sokacaklarını şaşırdılar.
  • Navigasyonumda radar tespiti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Navigasyonumda radar tespiti var.

yassah gardaşım bu yaaa ssaaah

• quote:

Bildiğim kadarıyla o da karayollarının tabelalarına göre belirtilmiş yerler.

Radar tespiti yapan bir araba olsa da biz de alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

quote:

Bildiğim kadarıyla o da karayollarının tabelalarına göre belirtilmiş yerler.

Radar tespiti yapan bir araba olsa da biz de alsak.

O zaman çok kötü oldu. Navigasyonun markası Garmin ilgilenen arkadaş varsa ben memnunum Garmin düşünebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

quote:

Eds radarlarda zaten problem yaşamıyorum ön plaka kullanmıyorum. Fakat seyyar radar var ise problem. Radar uyarılarının kaldırılması hakkında kanun çıktı mı? Yoksa kafalarına göre mi kaldırdılar? Kanun çıkmadıysa gelecek her cezaya itiraz edeceğim.

Ön plaka kullanmamanızın sebebi nedir?

Sehir ici kamera radarlari ve daha guzel gozukuyor arac.

Buda cezaya tabi,biliyorsunuz.
  • Danıştay kararı yoksa bütün itirazlar kabul edilir diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eds radarlarda zaten problem yaşamıyorum ön plaka kullanmıyorum. Fakat seyyar radar var ise problem. Radar uyarılarının kaldırılması hakkında kanun çıktı mı? Yoksa kafalarına göre mi kaldırdılar? Kanun çıkmadıysa gelecek her cezaya itiraz edeceğim.

ön plaka olmadığından radara giremiyor araç ama ceza yazılabiliyor mu plakasız olduğu için?

• Dürüst olalım şimdi devlet trafik güvenliği için değil para kaygısıyla ceza kesiyor çok dertleri olsaydı delik deşik yollarla hatalı kavşakları düzeltirlerdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cezalı ama daha makul cezalı. Misal ayda 1000 tl radar cezası yiyeceğime çevirmede kıl polise denk gelirsem en fazla 200,300 tl cezası var. Zaten hiç cezasa yemedim ön plaka olmadığından. Yapışkan düştü diyorum tamam diyorlar geçiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskişehir için söylüyorum, giriş ve çıkışlarda EDS var dikkat edin çevre yolundan geçecekler. Gece gündüz çalışıyorlar artık.

Ayrıca Askeri havaalanının yanındaki üst geçitte ve tepebaşı mevkinde bursa istikametine giderken radar polis aracı oluyor bazen. Hız sınırı çevreyolunda 70 .

Aslında koca çevre yolunda hız sınırının 80 - 90 / duble şehirler arası yollarda ise 120 130 gibi hızlar olmalı. Bundan sonrada arttırmaya gerek yok zaten. Yeni araçların durma kabliyetide eskilerine göre iyi vaziyette. Ha 130 diye illa 130 la gidilecek halide yok 110 ile giderim genelde ama bazen bayır aşağı oluyor falan hızlanıyorsun ara sıra tamda güzel yerlere tuzak kuruyor polisler sonra bir güzel öpüyorlar

• Gece radarı yaygınlaşmasın fazla gerisi sorun değil...
    Ayrıca özellikle şehirler arası yollarda kazaların ilk nedeni kesinlikle hız değil... Öncelikle uykusuzluk, büyük araçların yanlış manevra ve ihlalleri, ve yola aniden atlayan başıboş hayvanlar... Hız konusu bunların arkasında geliyor...
    Bu durumun sinirime dokunan tarafı radar levhası kalkması değil artık radar sonrası çevirme ekibi olmayacakmış...Malumun radar dışında yollarda çevirme yapılmıyor nerdeyse artık birde o kalksın polisin işi ne? Yollarda sık sık çevirme olmalı gezici ekipler sadece radar değil diğer trafik ihlallerinede göz açtırmamalı... TEM'de 3 şerit üçünde de tır var birbirini solluyorlar... Bazen arabaların sürücülerine bakıyorum tesislerde yüzü gözü kıpkırmızı aklı sıra yüzünü yıkayıp devam ediyor yola bir dur 1 saat aracın içinde uyu acelen ne? Belediyeler başıboş hayvanları alıp barınak yerine şehrin dışına bırakmayı hizmet olarak görüyorlar ama bu hergün onlarca hayvanın ölmesine maddi hasara ve bazı zamanda insan hayatına sebep oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Gece radarı yaygınlaşmasın fazla gerisi sorun değil...
    Ayrıca özellikle şehirler arası yollarda kazaların ilk nedeni kesinlikle hız değil... Öncelikle uykusuzluk, büyük araçların yanlış manevra ve ihlalleri, ve yola aniden atlayan başıboş hayvanlar... Hız konusu bunların arkasında geliyor...
    Bu durumun sinirime dokunan tarafı radar levhası kalkması değil artık radar sonrası çevirme ekibi olmayacakmış...Malumun radar dışında yollarda çevirme yapılmıyor nerdeyse artık birde o kalksın polisin işi ne? Yollarda sık sık çevirme olmalı gezici ekipler sadece radar değil diğer trafik ihlallerinede göz açtırmamalı... TEM'de 3 şerit üçünde de tır var birbirini solluyorlar... Bazen arabaların sürücülerine bakıyorum tesislerde yüzü gözü kıpkırmızı aklı sıra yüzünü yıkayıp devam ediyor yola bir dur 1 saat aracın içinde uyu acelen ne? Belediyeler başıboş hayvanları alıp barınak yerine şehrin dışına bırakmayı hizmet olarak görüyorlar ama bu hergün onlarca hayvanın ölmesine maddi hasara ve bazı zamanda insan hayatına sebep oluyor...

Gezici radar ve kontrollerin çok sık olması lazım. Farı yanmayan, çakma xenon takan, orjinal dışı arabanın güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde modifye eden (yay kesme örneğn) ceza yazılmalı hepsine. Avrupada falan çok sıkı denetim var. Discovery de izliyorum bazen, bizdeki gibi bilinçsizlerde çok ama cezayı yiyince akıllanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Ben bugün İstanbul'dan, Ankara'ya gelirken gezici radara denk geldim. İşin garibi aracı yeni aldım İstanbul'dan, aracı zorluyordum performansı nasıl diye düz yolda 180km/h çıktım, sonra cruise kontrol neredeymiş diye bakarken hızım 80km/h düşmüş, bir de karşımda ne göreyim? gezici radar.. Ucuz yırttım valla, ondan sonra 100-110km/h ile devam

Hocam civic bakıyodun yanılmıyorsam aldınız mı aracı? aldıysanız ne kadara anlaştınız?

Dostum maalesef Jetta aldım. Civic'lerin fiyatı çok uçmuş. HondAta geldi yanıma, yine mi Jetta aldın dedi Aslında ilk gelişi, ilk tanışmamız oldu cafeme gelmişti. 2009 Model comfortline + Dsgli aldım. İlk defa otomatik araç aldım. Ama kötü bir İstanbul macerası yaşadım. Kötü derken, satıcı çok geç saatlerde geldi bekletti beni vs vs.. Sabahın 5'inde arkadaşımla bütün Kadıköy'ü gezdik saat 9'a kadar

Arkadaşım aracın hayırlı olsun güle güle kulan iyi günlerde kazasız belasız

iyi bir cesaret göstermişsin DSG olayı için

kendi adıma yapamazdım mesela.

sorunsuz güle güle kullanman dileklerimle.

• bugün ankaradan istanbula giderken bir anda radarı görmemle geçmem bir oldu ceza yazmamıştır sanırım otobanda 95 kmh civarında seyrediyordum. ama hiç tahmin etmediğim yerde gördüm
  • tabelalar neye istinaden kaldırılmış? önceden niye koyuyorlarmıştı? ne değişti şimdi koymuyorlaR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Ben bugün İstanbul'dan, Ankara'ya gelirken gezici radara denk geldim. İşin garibi aracı yeni aldım İstanbul'dan, aracı zorluyordum performansı nasıl diye düz yolda 180km/h çıktım, sonra cruise kontrol neredeymiş diye bakarken hızım 80km/h düşmüş, bir de karşımda ne göreyim? gezici radar.. Ucuz yırttım valla, ondan sonra 100-110km/h ile devam

Hocam civic bakıyodun yanılmıyorsam aldınız mı aracı? aldıysanız ne kadara anlaştınız?

Dostum maalesef Jetta aldım. Civic'lerin fiyatı çok uçmuş. HondAta geldi yanıma, yine mi Jetta aldın dedi Aslında ilk gelişi, ilk tanışmamız oldu cafeme gelmişti. 2009 Model comfortline + Dsgli aldım. İlk defa otomatik araç aldım. Ama kötü bir İstanbul macerası yaşadım. Kötü derken, satıcı çok geç saatlerde geldi bekletti beni vs vs.. Sabahın 5'inde arkadaşımla bütün Kadıköy'ü gezdik saat 9'a kadar

Arkadaşım aracın hayırlı olsun güle güle kulan iyi günlerde kazasız belasız

iyi bir cesaret göstermişsin DSG olayı için

kendi adıma yapamazdım mesela.

sorunsuz güle güle kullanman dileklerimle.

Teşekkür ederim. Evet biraz cesaret işi ancak 6 ileri dsg'lerin normalde problemsiz olması ve aracın da beyaz renk olması beni cezbetti. Bilirsiniz eski kasa Jetta'larda beyaz nadir bulunuyor. Hep içimde kalmıştı beyaz Jetta. Daha önceki siyah idi. Ben araçta cc var biliyordum, nitekim performansını ölçerken 180km/h da cc'yi ararken 80'ye düşmüşüm ki, önümde gezici radarlı polis aracını gördüm. Çok garip, nereden geldiyse aklıma o anda, %100 ceza ödemekten yırttım Ancak lpg şart gibi görünüyor, 8,5 litre verisi var şu an şehir içi.

• Bugün 300 km kadar yol geldim. Limiti geçmiyor olmama rağmen sellektör kardeşliği sağolsun, erken uyarı sistemi gibi. Radar varlığı problem değil de, en az altı yerde 50 ile gitsem dayak yiyeceğim yerlerde 50 ile gitmek zorunda kaldım. Hele Samsun-Ordu arası bir ilçe bitiyor diğeri başlıyor; 50-70 gitmekten imanım gevredi...

İşin diğer boyutu da, bazı noktalarda hız tabelası yok. 110 ile gitsen bir türlü, 70'le gitsen bir türlü..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.