Şimdi Ara

Radar Cezaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelibolu-Keşan istikameti Evreşe kavşağı (550-03 Dky 12+900. Km) 51/2-a cezası 

78 le gelen cezaya itiraz ettim bakalım sonuç nolucak.

bir çok kişi aynı şekilde bir anda 70 e düşen hız sınırından radar cezası almış.

bölünmüş yol ve 110 km limiti olan yol, bir anda 70 e düşüyor ve radar var, gazetelere, şikayetvar a konu olan ve çok sayıda yaşanan bu olay hakkında

herkesin haberi olsun, umarım bir çözüm bulunur.

• Umarım kabul edilir Keçiborlu sulh ceza 78 kmh (1 kmh fark) ile olan cezayı iptal etmedi.

Trafik güvenliği bahane bütçeyi hedefleri nasıl tuttururuz nereden tırtıklarız hesabı yollara sabit radar ile hız ölçümü tabelaları koyuyorlar. İtiraz edilince öncesinde uyarılmadım vs dersen ellerindeki sabit fotoğrafı mahkemeye cevaben gönderiyorlar itiraz red. 10 km ye bir tabela var ama radarlar hep kuytu köşelerde 100-150m kala görünsün millet yavaşlamasın hesabı tabi hepsi insanları uyarmak amaçlı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tahminimde itiraz kabul edilmeyecek bende bir üst mahkemeye itiraz edicem ama en azından böyle bir durumun ne kadar sıklıkla insanları zor durumda bıraktığı bilinsin,

ve eminim ki bu sayı arttıkça bu şekilde mağduriyetlerde azalacaktır diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paralı otoyolda radar ?
    17 yıl önce açıldı
    Trafik ceza itiraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.