Şimdi Ara

Race to Witch Mountain (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Katagori: Komedi , Macera , Bilimkurgu
    Yıl: 2009
    Ülke: ABD
    Yönetmen: Andy Fickman
    Oyuncular: Dwayne Johnson, Carla Gugino, AnnaSophia Robb, Christine Lakin, Cheech Marin,

Müzik: Trevor Rabin
    Senaryo: Mark Bomback,Alexander Key,Matt Lopez
    Yapımcı Ann Marie Sanderlin, Andrew Gunn
    Gösterim Tarihi: 20 Mart 2009

Las Vegaslı talihsiz taksi sürücüsü Jack Bruno Sara ve Seth adlı iki genci arabasına aldığında, hayatının bir anda kaosa dönüşeceğini bilmiyordur.

Gençleri otomobiline alan Jack Bruno, ikisinin de sıradışı paranormal güçlere sahip olduğunu fark eder. Peşlerinde acımasız katillerin olduğunu öğrenince de onları kötü niyetli takipçilerinden olabildiğince korumaya çalışır.

Trailer

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fragmana bakılırsa güzel bir film gibi...
  • Enteresan konusu var

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Şubat 2009; 21:42:12 >

• film marsdamı geçiyor ? benmi yanlış görüyorum
  • "THE ROCK"
    yine mi bu adam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

film marsdamı geçiyor ? benmi yanlış görüyorum

Adamın Mars'ta taksi şoförlüğü yapma olasılığını bir düşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: lpark

film marsdamı geçiyor ? benmi yanlış görüyorum

Adamın Mars'ta taksi şoförlüğü yapma olasılığını bir düşün

hayır hayır .yani önce dünyada oldukları kesinde...daha sonra çocuklarla karşılaştıktan sonra diyorum.üstlerindeki kıyafetlerden dolayı düşündüm

• Filmlerin isimleri neden böle saçma şekilde çevriliyo onu anlamıyorum bi türlü

Sihirli dağ ne ya.
  • HRT Konuyu açtığımı unutmuşum, eee izleyen var mı?
  • Dvdrip ve Bluray çıktı.
  • film nasıl izlenilir mi?
  • C.tesi izledim, film idare eder 6/10. Senaryo basit, fragmanı dolu dolu görünce filmi de öyle sanıyoruz ama değil maalesef. Film sıkmadı hatta bazı muhabbetler güzeldi ama beklentilerimi karşılamadı.
  • Bende az önce izledim ve helalinden 8 puan verdim, oldukça eğlenceli ve sıkılmadan izlenebilecek bir film
  • Vasat bir film bence. Sonu daha başından belli olan, daha çok 16 yaş ve altına hitap eden bir film bence. Aksiyon, macera ve komedi var, ama olacaklar o kadar belliki bir süre sonra sonu gelsin diye bekliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Vasat bir film bence. Sonu daha başından belli olan, daha çok 16 yaş ve altına hitap eden bir film bence. Aksiyon, macera ve komedi var, ama olacaklar o kadar belliki bir süre sonra sonu gelsin diye bekliyorsun.

Tamamen katılmakla birlikte adamın içinde bulunduğu duruma küfredip gene de çocukların peşinden gitmesi de çok sinir bozucuydu. Sanki seni zorla getirdiler oraya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Filmlerin isimleri neden böle saçma şekilde çevriliyo onu anlamıyorum bi türlü

Sihirli dağ ne ya.

cadı dağ olarak mı çevirsinler peki. şaka gibi..
  • Filmi izledım idare eder çocuk filmi olmasının yanında aksiyonu boldu izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2074

silinsin

Bence seni silsinler forum daha hijyenik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2074

silinsin

Bir filmin konusu ne kadar eski olsa da neden silinsin ki? Sence mantıklı mı? Belki birileri bu filmi izlemek istiyor ve izleyenlerin yorumlarını merak ediyor. Yeni konu mu açsın? O zaman da konu kirliliği olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Kasım 2014; 20:27:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.