Şimdi Ara

Race Driver Grid Açılmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Race Driver Grid açılmıyor. Oyunu açtıktan sonra yükleniyor sayfasına gelince takılıyor. alttaki yuvarlak sürekli dönüyor. Üstteki dereceler sürekli gidip geliyor ama oyun açılmıyor. Crack değiştirdim yine olmadı.

windows 7
    4 gb ram
    1 radeon hd ekran kartı
    intel i7 2.00 ghz işlemci
    var.

• oyunu güncellemeyi dene ekran kartını güncellemeyi dene ripse full indirmeyi dene oyunu tekrar kur öyle dene

yoksa format at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 27 Ağustos 2011; 23:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

oyunu güncellemeyi dene ekran kartını güncellemeyi dene ripse full indirmeyi dene oyunu tekrar kur öyle dene

yoksa format at

Oyun güncellenmiyor. Sanırım rip olduğu için.Ekran driverım güncel. Şimdi de full sürümünü indiriyorum. Rip 1.8 gb idi bu indirdiğim ise 7.1 gb... İnşallah 5.3 gblık farka değer!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegamehell -- 28 Ağustos 2011; 3:54:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thegamehell

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

oyunu güncellemeyi dene ekran kartını güncellemeyi dene ripse full indirmeyi dene oyunu tekrar kur öyle dene

yoksa format at

Oyun güncellenmiyor. Sanırım rip olduğu için.Ekran driverım güncel. Şimdi de full sürümünü indiriyorum. Rip 1.8 gb idi bu indirdiğim ise 7.1 gb... İnşallah 5.3 gblık farka değer!

Değmez. RIP hiçbir zaman tam sürümün yerini tutmaz.

• patch i yüklemeniz lazım acılması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegamehell

Arkadaşlar Race Driver Grid açılmıyor. Oyunu açtıktan sonra yükleniyor sayfasına gelince takılıyor. alttaki yuvarlak sürekli dönüyor. Üstteki dereceler sürekli gidip geliyor ama oyun açılmıyor. Crack değiştirdim yine olmadı.

windows 7
    4 gb ram
    1 radeon hd ekran kartı
    intel i7 2.00 ghz işlemci
    var.

Xp deyken böyle sorun olmadı ama ; şimdi W7 ile kurdum dediğin gibi oldu yani benimde başıma geldi. Şİmdi bakalım nasıl çözecez...
  • Hemen çözümü yazayım.
    Patch 1.3'ü indir ve crackini yapınca oyun açılıyor kolay gelsin
    iyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS Heat açılmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Hemen çözümü yazayım.
    Patch 1.3'ü indir ve crackini yapınca oyun açılıyor kolay gelsin
    iyi oyunlar

Yukarıda da belirttiğim gibi oyuna patch yapılmıyor Herhalde rip olduğu için. Ama oyunun full sürümünü indirip yükledim sorun giderildi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.