Şimdi Ara

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.021
Cevap
3
Favori
203.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kardeşim deneyecem bakalım oyunun patch indirdim bakalım
  • TOZU DUMANA KATTIĞIM BİR AN...
    Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar oyunu oynadım sonunada geldim ama arkadaşın momo yu bugün alıp taktım birazda direksiyon keyfi yapayım diye ama oyun direksiyou görmüyor,sistem Vista acaba vista olduğundan dolayı bir kıllık yapıyor olabilirmi.ayarlarında filan testlerde herşeyi çalışıyor ama oyuna girdiğimde gözükmüyor ,çalışmıyor.kafayı yiyecem:(
  • hocam o gece şehir içi yarışındaki grafikler nedir, gerçeği sönük kalırdı sanırım
  • daha yeni bitirebildim oyunu gerçekten çok iyiymiş
  • sonunda bnde yükleyebildim oyunu harika bir oyunmuş
  • grafikler muazzam ötesi...başında vakit geçirdikçe daha da anlaşılıyor.drift sonrası replayi izliyordum öyle dalmış gitmişim salya akıyor falan o dereceyalnız değinmek istediğim bir kaç nokta var aydınlatırsanız çok sevinicem
    şimdi kariyere yeni başladım henüz takım falan yok avrupa japon falan o 3 takımdan birisine yönelip yarışıyoruz paso.menüde sağ üst köşede gereken para miktari gibi bir şey var sanırım.o paraya ulaşınca kendi takımımızı mı kuracağız - yoksa kendi arabamızı mı alacağız..
    bunun yanında grid world seçeneği kariyerle uzaktan yakından alakası olmayan quick race modunda bir şey değil mi?kafamız estikçe oynayabiliyoruz ve reputationa ve paraya bir etki göstermiyor???

• @disast3r, evet o puan tamamlandığında japonya, america ve avrupa yarışlarına atakımını kurup katılıyorsun...

grid world asıl kariyer modu...takımını kurduktan sonra orda yarışıyorsun...
  • oyunu bitirdim sonunda
  • arabayı kontrol edemiyorum.Acaba ayar sorunu falan mı var? Klavyede oynuyorum bu arada
  • Arkadaşlar şu AutoSave problemini çözebilen oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

TOZU DUMANA KATTIĞIM BİR AN...

o an fps eksi kaçlardaydı merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

@disast3r, evet o puan tamamlandığında japonya, america ve avrupa yarışlarına atakımını kurup katılıyorsun...

grid world asıl kariyer modu...takımını kurduktan sonra orda yarışıyorsun...

teşekkürler hocam
  • havalarında ısınmasıyla oyunda 3 saat falan durduktan sonra kasa ateş gibi oluyor.yan kapağı açtım vantilatör falan dayadım ama hak getire.oyunda ufak donmalar olmaya başladı tabi kaçınılmaz olarak.sağlam bir soğutucu almak farz oldu.alana kadar da soğutup soğutup oynucaz
  • Arkadaşlar uzun bir süre bu oyunu oynadım sonra 1 hafta kadar ara verdim. Bugün tekrar oynamak istedim ama simgeyi tıklayınca oyun açıklmıyor hiçbir hata iletisi de almıyorum.

Sırf bu oyun için kaspersky i silmiştim.

Oyunu tekrar yükledim değişen bir şey olmadı,

Patch i yükledim yine aynı sorun.

Ne yapmalıyım?
  • beyelr calısır mı benm sistemde bu oyun ? core2 duo 2,66 , asus 8600 gt 512 mb ama bi driver deişikliği yaptım 2 gb gosteriyor , 4 gb kington ram 667 mhz , p35c ds3r anakart
  • quote:

Orjinalden alıntı: dghans45

beyelr calısır mı benm sistemde bu oyun ? core2 duo 2,66 , asus 8600 gt 512 mb ama bi driver deişikliği yaptım 2 gb gosteriyor , 4 gb kington ram 667 mhz , p35c ds3r anakart

çalışır merak etme.
  • Drfit yaparken sert bir kaza yaptım...Araç ikiye katlandı...Arka sol teker kopmadı ama sola dönük kaldı yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 24 Haziran 2008; 17:38:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

arabayı kontrol edemiyorum.Acaba ayar sorunu falan mı var? Klavyede oynuyorum bu arada

Oyunu bitirdiysen save game sini atabilirmisin.Ben bu oyunu sadece yarışmak içi oynuyorum anlıyacağın.Atarsan sevinirim.
  • beyler bir de oyun aldıgım yerde bu oyun 1,18 gb , uharc yapmıslar acılınca 9,6 gb oluyormus . bi sorun olurmu her yer 12,5 gb diyorken ?
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.