Şimdi Ara

Ra pidShare'in kendi programı 'RapidUpload' sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programa premium bilgilerimi yazıyorum daha sonra dosya up edicem ediyorum ama benim up listeme dosya gelmiyor neden acaba mozilladan up ederken korkuyorum kapatıcam diye RapidUpload programı ile up etmek isteiyorum ama neden premium zone listemde up ettiğim dosya görünmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YapışkanKağıt -- 23 Mart 2009; 11:38:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Network94

Programa premium bilgilerimi yazıyorum daha sonra dosya up edicem ediyorum ama benim up listeme dosya gelmiyor neden acaba mozilladan up ederken korkuyorum kapatıcam diye RapidUpload programı ile up etmek isteiyorum ama neden premium zone listemde up ettiğim dosya görünmüyor?

programda sorun var kardeş bende upload yapamıyorum aslında upload yapıyorum 100 de yüz oluyo ama link vermiyo öyle ben ona oda bana bakıyo bunun için rapid kendi linkini kullana bilirsin :

http://www.rapidshare.com/

• rapidin kendi sitesinden up ediyorum ama bazı forumlara girdğimde reklamlar çıkıyor bilirsiniz telefon numaranız yaz şarkılar gelsin vs. bunlar çıkıyor kapataıyorum onun üstünden 5 sn geçiyor mozillla otomatik kapanıyor anlamadım ben bunu :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.