Şimdi Ara

R9 Spring Hararet ve Hava Problemi (Yardım Edinnnn)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arabamda bir problem peydah oldu çıldırıyorum işin içinden çıkamaz oldum.. Sorunum Şu : Bir kaç ay evveli aracı rampada zorlamama müteakip conta yandı. Çektim sanayiye Conta, (Kapak Taşlaması yapıldı) Devirdaim pompası, Termostad yazlıkmış değişimi yapıldı. Sorunsuz oldu derken Beyin donmaya başladı. Hava yapmaya Başladı. Ben gidiyom havasını alıyo ertesi gün birdaha :( Ustam Lpg beyninde bir problem olduğunundan şüphelendi ve yenisi ile değiştirildi. Araç halen hava yapıyor beyin ısınmyor. Hararet bir anda tavan yapıyor bir anda düşüyor. Rolanti giderek zayıflayıp stop ediyor. Contada birşeyin olmadığını ama sorunu kendi çabalarıyla onardığını söyleyip sürekli gönderiyor. Ama sıkıntı aynen devam ediyor. Başına gelen birisi yada konu hakkında yardımcı olabilecek birisi varmı... ????

• gurkanweb G kullanıcısına yanıt
    Sorun Çözüldü Her ne kadar Cevap yazmasanızda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanweb

Sorun Çözüldü Her ne kadar Cevap yazmasanızda :(

Nasıl çözüldüğünü yazarsanız en azından benzer sorunla karşılaşan bir arkadaşa siz yardımcı olmuş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yine conta mı ? Kabul etmeden el altından conta mı değiştirdiler
  • Sorunu Şöyle Çözdük; Tamirci contanın tam oturmadığını düşünerekten bana contanın tekrar değiştirmek gerekebileceğini söyledi. Bende kafayı takmıştım artık sorunun çözümüne kadar uyku haram oldu. Gittim beraber söktük kapağı. En baştaki silindirin üstü ve kapakta hafif ıslaklık oldunu görünce kapağa yoğunlaştık. Biraz inceledik ve sorunun ne oldunu görüverdik. Kapak üstündeki yanyana duran iki sibab arasındaki birleşim yerinde 1 mm kadar bir çatlak gördük ama dikkatli bakınca görünüyor sorun bundan kaynaklanıyor dedi. Bu çatlaktan egzoz havası motorun içinden su dolaşım sistemine kaçak yapıyor ve zamanla çoğalarak hararet yapmasına sebebiyet veriyor. Sonuç: Bir Sıfır Kapak ve sıfır sibablar alarak taktırdım sonuç 10 Numara motora sahip oldum... Resmini çektim yakın bi zamanda Sizlerle paylaşırım...
  • Tam conta ve kapak sorunu demeye gelmiştim. Konu eskiymiş. Daha önce gorseydim sitem ettirmezdim size

Geçmiş olsun tekrardan. 1000 km sonra üst kapağı sıktırmayı unutmayın ustaniza.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.