Şimdi Ara

R9 FURY X mi GTX980Tİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar performans testlerinde gtx980ti bir adım önde fakat serinliği ve sessizliği ile fark yaratan fury x bu avantajları nedeniyle almaya değer mildir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: peaceforever

Arkadaşlar performans testlerinde gtx980ti bir adım önde fakat serinliği ve sessizliği ile fark yaratan fury x bu avantajları nedeniyle almaya değer mildir?

980ti sıvı soğutmalı model vardı aslında. Bakabilirsin yani.

Birde fury x'i deneme diye düşün. Adamlar sıvı soğutmayı felan tek kartta kullanıyorlar.
    Çok küçük bir kart yapmışlar.
    Hbm çok yeni.
    Dahada artar gider. Birde ram 4 gb o kötü.

Bence alınmaz.

Bir dakika. Aslında şuda var. Kartın hiçbir sorunu yok. Birde şimdi hatırladımda 4 gb olması sorun çıkarmaz. Çünkü 295x2 'de 4gb bellekle oluşan 2 kart ile yapılmış idi. Yani 295x2 ne kadarsa buda o kadar.

Tamam yeniden değerlendirdim. Gerçekten görünüşünden bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCOMING -- 15 Kasım 2015; 21:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oc yapmicaksan kesin fury x al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peaceforever P kullanıcısına yanıt
    Ucuzunu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peaceforever

Arkadaşlar performans testlerinde gtx980ti bir adım önde fakat serinliği ve sessizliği ile fark yaratan fury x bu avantajları nedeniyle almaya değer mildir?

doğruyu söylemek gerekirse 2000 - 3000 tl bir ekran kartına verilip, Yok cw sesi yok, bilmem ne gibi sorunlar yaşanıyorsa birde üstüne ısınma sorunu olacaksa iki ekran kartıda alınmaz.

ama illa cevap istiyorsanız fury x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 15 Kasım 2015; 23:47:24 >
  • 980ti bir adım değil baya bir depar önde diyelim.
  • 4k oyun oynayacak isen 980ti
    Altı için fury x

Sesizlik önemli ise İtx te fury nano
    derim

980ti nin 2 gb ram farkı 4k da avantaj sağlıyor

• nvidia akrtlar için video işlemede güzellikler olsada performansı konusunda pek fikrim olmadığı için ve fiyatları üyksek olduğu ,çin hep amd aldım.
  • hbm ilk jenarasyon da maalesef maximum 4gb bellek kullanılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 980ti öneririm. Oc yaptığın zaman 1300mhz rahatlıkla çıkar diye düşünüyorum, 6gb vram var birde.

• 46/36=1.27; Fury X 980Ti'den %27 önde.
     R9 FURY X mi GTX980Tİ Mİ?
  • Gtx 970,980 için 4gb ram yeterde artar diyen nvidia fanboylar fury x için 4gb yetersiz diyor ne diyeyim.4gb yetersizse iyi o zaman 2 tane amd r9 390 alsın crosfire yapsın

Bence ikiside alınmaz. Bir kaç ay daha bekle Nvidia pascal al. Yada r9 400 ama pek bir farkı olmayacak r9 390dan ikiside 4k için yeterli değil alırsın1,2 sene sonra kasmadan 4kyı oynayamaz 1080pye düşersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 16 Kasım 2015; 19:37:38 >
  • HERKESE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.UZUN DÜŞÜNME SÜREÇLERİ SONUNDA MSI GTX980 Tİ SEA HAWK'TA KARAR KILDIM. BUGÜNE KADAR HEP AMD KULLANDIM BU SEFER DE NVIDIA OLSUN İSTEDİM AMA SIVI SOĞUTMA KAFAMI KARIŞTIRDI HEP. SONUNDA BU MODELİ ALMAYA KARAR VERDİM. HAYIRLISI BAKALIM.
  • peaceforever P kullanıcısına yanıt
    Çok güzel seçim hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.