Şimdi Ara

R9 390x Crossfire mı Titan x mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartıyla ekranın kendisini yanlış sırada kararlaştırıyorsunuz, bilginize.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Önce hangisini kararlaştırmamız gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

Önce hangisini kararlaştırmamız gerek ?

Siz yazılanları okuyor musunuz, yoksa sadece mesaj mı kasıyorsunuz?
  • Emin oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Bence monitörü unut :) İleride alırsın. ( Display Portu olmasına dikkat et :) )
  • Dostum sen normal birinin ihtiyaçlarına göre ekran kartı tavsiyesi veriyorsun. Benim bilgisayar kullanma amacım %40 oyun %10 iş %50 etrafa hava yapmak. Bu ihtiyaçlara göre tavsiye verirsen sevinirim.
  • Sanırım bana laf ediyorsun ama ben ciddi olma ihtimaline karşı birşey sormak istiyorum. Monitör olmadan nasıl bilgisayarı kullanmamı bekliyorsun ?
  • Trole fıstık atmayın.
  • Kardeşim bütçem fazla. Kullanamasamda iyi bir ekran kartı istiyorum. Günde 1-2 saat ancak bakacağım. O yüzden monitöre para vermekten ekran kartına para vermeyi tercih ederim.

Olay amacindan iyice sapmis. 400 liralik monitorun sistemi max 2000 liralik sistem olur. Siz olayi tamamen yanlis anlamissiniz.
    Sistem monitor uzerine kurulur. Sizin 390x cf dediginiz sistemin monitoru en az 2k 144 hz olmasi lazimki simdiden 10 bin lirayi gecti sistem. Yoksa 400 liralik monitorde titanx in 390x cf in ne isi var? Siz once ne kadar bir butce ile pc toplayacaksiniz ona karar verin. Kaldiki oyun oynayacagim diyorsunuz, oynadiginiz oyunlar nelerdir mesela?
    Tek kartta 6600k oynadiginiz oyunlara yetmezmi mesela?
    Once bu sorulari kendi icinizde cevaplayin sonra ayri bir baslik acarak su kadar butce ile su oyunlara uygun pc tavsiyesi isteyin.
    O zaman arkadaslar size yardimci olsunlar. Cunku bu basligin altindaki sorularin hicbirinin mantikli cevabi yok.

980 ti alınır ama 2 ay beklemede fayda var amd polaris çok güçlü gelcek
  • titan x çok gereksiz 980 ti arasında kullanımda hissedilemeyen ufacık bi fark var 980 ti al kullan
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    O fark hangi 980ti pcb yi kullandığına bağlı (:
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarlar hakkında çok bilgili değilim o yüzden anlayamadım, açıklarsan sevinirim.
    Dostum bunu anlatan onlarca arkadaşımız var ekran kartı bölümüne gir şöyle bir göz gezdir istersen daha detaylı bilgilerde bulabilirsin.

980ti kartını üreten bir çok firma var ve bunların bazıları titanx den daha iyi performans veriyor.Mesela benim kullandığım Zotac 980ti Extreme modeli gibi.Şayet almak istersen tabiki tavsiye ederim.

Ama yukarıda arkadaşların bahsettiği şeyler doğru şeyler.Kartın güçlü olup bunun karşılığını alamayacağın bir monitor alman tamamen sistemini engellemek olur.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    980 Tİ dan max performansı almak için hangi monitörü kullanmam gerekli ?
  • 400 TL'lik monitöre 280x al yeter. Paranı da dolara yatır koy kenara.İlerde de monitör + ekrankartı için toplam en az 2.000 $ biriktirince bunların daha iyisini alırsın. Hem monitörler de oturmuş olur. Ekran kartı ile hava atmak nedir onu anlamadım. Bilgisayardan anlayan birine hava atmaya kalkışırsan, monitör 400 TL ama ekran kartı titan x falan, arkadaşının gözünde aptal konumuna düşersin söyleyim. Şahine ferrari motoru sana mantıklı geliyorsa bu da öyle.
  • Şayet oyunlar bellekten okuma yazmaya iyice yüklenmeye başladığında - tabii eğer bu çözünürlükleri gerektirecek hatırlı bir monitörün varsa şayet - 390X'in rakibi şimdilik yok,

Arkadaşın biri simdilik 390x rakibi yok demiş bellek isleme falan filan sonrada uzun sure kullanacam diye kart alinmaz demis suan icin 390x alinirmi peki favori kart 980 ti de gec git niye kafa karistiriyon yok oled yok 20000 lik monitor neyin kafasini yasiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 29 Ocak 2016; 7:36:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.