Bildirim
R9 380x ile R9 380 CF yapılır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
x olması şart değil ama işlemcin yetmez aşırı işlemci ister cf.ben yaptım zamanında komik bir artış oldu öyle 100 alıyordum cf yaptım 200 gibi çalışmıyor zaten.%20 mi 30 mu ne artmıştı bende uğraştığına değmez.ikinci el 1070 ti veya 1080 al geç elindekini satıp. _____________________________ -
1070 ti ve 1080 çok pahalı kartlar ama. ben ikinci el r9 380i 650 700e bulabiliyorum. _____________________________ -
yaptım verim alamadım fps bile artmadı 1080p'de işlemci yüzünden ve zaten verimli bir şey değil diyorum ama dersen ki çöpe atacak 700 liram var bence mesele yok.850w 80+ psun vardır?öyle şöyle böyle çekmiyor o model 190w TDP. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler