Şimdi Ara

R9 380 Tüm Oyunlarda Kasma Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim iyi olmasına rağmen tüm oyunlarda kasma sorunu var fps 150 vsync kapalıyken ekran kırılması oluyor.Vsync açıkken 60 fps sınırlıyor fakat gene oyunlar kasıyor.
    Fifa 16'da vsync kapalıyken fps 150 fakat ekran kırılmasından kasmaktan beter oluyor.
    İkinci resimde vsync açık fakat fps 40'a düşüyor ve 33 ms gibi gecikme yaşanıyor ve oyun aşırı kasıyor.
    En basit grafikli fifa 9'da bile oyun kasıyor 60 fps görmesine rağmen.Sorun monitörün 59 hz olmasındanmıdır yada hz desteği daha düşükte ondan mı yada ekran kartından mı veya başka bir parçadan yardımcı olabilirmisiniz
    Sistemim;
    Ekran Kartı: AMD R9 380
    İşlemci: i5 4460
    Anakart: H97 Pc Mate
    Ram: 8 GB
    Psu: 600 watt
    Monitör: Aoc E2470Sw 59 Hz.
     R9 380 Tüm Oyunlarda Kasma Sorunu!

• Yardımcı edicek kimse yok mu
  • Sürücü problemi olabilir hangi sürücüyü kullanıyorsun .
  • Hacı senin sisteminle neredeyse aynısı bende var r9 280 vardı bende çok ısınyıor die garantiye verdi aide yaptılar sende bir garantiye var fps sorunu diye bir yandada araştırmaya devam et yani 2 işi birlikte yap kısa yoldan ulaş sonuca
  • Msi yetkili servisi çok yavaş çalışıyor vatan computer keza öyle anakartta sıkıntı vardı yenisini verene kadar neler çektim.Sürücüler güncel eski versiyonları vs herşeyi denedim değişen bişey yok malesef arada ekran kartıda cızırdıyor sorun ekran kartında sorun varken 150 fps verir mi orda tereddütte kaldım yoksa servise gönderirdim.
  • ayni sistem r9 280 ile fifayi bende kasarak oynuyordum ekran kartini gunceleyince sorun krtadan kalktj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.