Şimdi Ara

R9 380 hangi marka secmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd r9 380 4g sapphire marka ekran kartini vatan bilgisayardan aldim kart bozuk cikti vatana geri goturdum bu sirada sistemimi de yuksettim kart geldikten sonra taktim ve oyunlardan hepsinden hata aliyodum (csgo.exe calismayi durdurdu, gtaV exited unexpectedly , h1z1 hata vermeden oyundan atmalar gibi) yarin vatana goturcem ve baska bir kart talep edicem yardimci olurmusunuz ne yapmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben anlamadım kartı bir kere değiştirdiniz yenisi de mi bozuk çıktı?ekran kartlarının hata oranı bu kadar yüksek değildir sorun karttan olmayabilir ama yeni kart lazımsa vatan'dan bunu alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-380-gaming-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

Eski kartta oynuyordum yenisini alınca bunlar oldu diyorsan o zaman eski kartın driverlerini tam anlamıyla kaldıramamışsın demektir. Kaldırdıysanda ortada bozuk dll yada sistem bileşeni var kanımca.

Bence kartı iade etmekten ziyade sisteminizden kaynaklanan sorunu bulmanızı, olmadı format atmanızı öneririm.
  • Dostlarim bir daha anlatayim durumu ilk karti aldigim zaman windows acilirken renkler birbirine giriyordu ya anakartta yada ekran kartinda sorun var dediler bazilari da psu yetersiz olabilir dedi (500w) bende durumu garantiye aliyim dedim ekran kartini garantiye gonderdim bilgisayari da bilgisayarciya anakarti 2015 model bi gigabyte in yeni modeli ile degistirdim psu yu da 700 w cooler master 80 plusla ve bilgisayari da windows 10 yaptim ekran karti da degisti en son çagre technopat da recep baltasa sordum teamwiewer ile bilgisayari ma bakti ekran kartin agrizali dedi amd nin seyleri kaldirdi tekrar kurdu falan dorun devam edincede ekran kartini degistir dedi

Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • Ekran karti driver i guvenli modda kaldirilir, teamviewer ile baglandiysa guvenli moda nasil girdi? Tam kaldirmamis olabilir driver ları yanlisim varsa duzeltin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 23 Kasım 2015; 1:07:33 >
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Ekran karti driver i guvenli modda kaldirilir, teamviewer ile baglandiysa guvenli moda nasil girdi? Tam kaldirmamis olabilir driver ları yanlisim varsa duzeltin hocam

team ile güvenli mod'a bence de girememiştir.

bu programı offical download here yazan kısımdan indirip winrar ile bir yere açıp çalıştırırsanız güvenli kip'e alayım mı diye soruyor.evet denip geçildiğinde en üstteki tuşa basılıyor amd seçip o siliyor baştan açıp normal windows'a geliyor.sonrasında istenilen sürücü kurulabilir.

http://www.wagnardmobile.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=131

• Driverlar tam olarak kaldırdığından eminsen format atmakta fayda var

Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • Sapphire

o dediğiniz hatalar kartdan olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.