Şimdi Ara

r9 380 e darboğaz yapmayacak işlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam paranın büyük çoğunluğunu ekran kartına harcayacagım , o yuzden ıslemcıye cok para kalmıyor.
    amd fx6300 dusunuyordum ama korkularım var. mıllet darbogaz yapar sorun olur dıyor.
    i5 onerıyorlar en ucuzu 600 lira. bana yüm oyunlarda stabıl performans sağlayabılecek en uygun fıyatlı ıslemcı nedir.
    illede intel kullanmak zorundamıyım bunun ıcın?

• Şu durumda amd işlemciye para verilmez,

Amd işlemci pazarında senelerdir pasif,yeni seri yakında çıkacakmış,gönlüm hep amd den yanaydı ama göz göre göre yanlış seçim yapamadım i5 aldım bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Şu durumda amd işlemciye para verilmez,

Amd işlemci pazarında senelerdir pasif,yeni seri yakında çıkacakmış,gönlüm hep amd den yanaydı ama göz göre göre yanlış seçim yapamadım i5 aldım bende

hocam çok pahalı 600 den başlıyor. amd 8350 bile kurtarmaz mı?
  • i3 6100 alabilirsin şu videoya bir göz at
    https://www.youtube.com/watch?v=V4dUCeF2jnU
  • quote:

Orijinalden alıntı: KristalMeth

hocam paranın büyük çoğunluğunu ekran kartına harcayacagım , o yuzden ıslemcıye cok para kalmıyor.
    amd fx6300 dusunuyordum ama korkularım var. mıllet darbogaz yapar sorun olur dıyor.
    i5 onerıyorlar en ucuzu 600 lira. bana yüm oyunlarda stabıl performans sağlayabılecek en uygun fıyatlı ıslemcı nedir.
    illede intel kullanmak zorundamıyım bunun ıcın?

2016 yılının neredeyse yarısına gelmeye başladık, artık nisan ayına girdik sayın. Şimdi tam olarak AMD'nin Zen serisi işlemcilerinin neler yapabileceği konusunda kimse bir fikre sahip değil, anca piyasaya çıkacak en az 1-2 ay aklınıza gelebilecek tüm testlerden geçecek, oyunlar oynanacak testler yapılacak, incelemeler okunacak vesaire derken yine yol sonunu bulur gibi duruyor o iş, kesin bir tarih olmadığı için.

Ekran kartını satın aldıysanız ve sistemi kurmak zorunda iseniz bir işlemci almanız şart haliyle. AMD'nin eski seri FX6 ya da FX8 serisine artık yatırım yapmayın. En temizi, ileri de kafanızı duvarlara vurmamak için 6.nesil i5 serisi işlemci alın, biliyorum fiyatlar 600 liranın üzerine ama en azından faturalı, garantili bir ürün alır, uzun bir dönem canınız sıkılmaz.

Haa gidip ikinci elden 3.nesil işlemcilere de göz atabilirsiniz tabii, bu da bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 29 Mart 2016; 18:24:27 >

• hocam 6100 çift çekirdek olduğu için geri durdum.
    gta 5 veya witcher 3 gibi işlemciye yüklenen oyunlarda sorun olur mu. Eğer mutlaka 6. nesil i5 gerekliyse.
    bir şekilde artık onu da alırım mecbur.
    çok teşekkür ederim
  • quote:

hocam 6100 çift çekirdek olduğu için geri durdum.
    gta 5 veya witcher 3 gibi işlemciye yüklenen oyunlarda sorun olur mu. Eğer mutlaka 6. nesil i5 gerekliyse.
    bir şekilde artık onu da alırım mecbur.
    çok teşekkür ederim

Ben " 6.nesil bir i5 gereklidir " DEMEDİM. Hazır almışken yeni bir ürün alın, hem faturalı, garantili olur anlamında söyledim. Almışken mis gibi 6.nesil bir i5 alın temiz 4 sene arkanıza bakmazsınız. Millet kaç senelik i5 2500K ile neler neler oynuyor, siz bir i5 6500 ile falan çok rahat edersiniz emin olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim , i3 6100 ne durumda idare eder beni?
  • Bugünün kuru ile Vatan'da i3 6100 446 lira, i5 6400 678 lira imiş. Arada 232 lira fark var, az değil ama öyle " öeh " denilecek kadar da fazla değil. Maddi açıdan riske girip i5 6400 alın bence. Her türlü avantajda olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Bugünün kuru ile Vatan'da i3 6100 446 lira, i5 6400 678 lira imiş. Arada 232 lira fark var, az değil ama öyle " öeh " denilecek kadar da fazla değil. Maddi açıdan riske girip i5 6400 alın bence. Her türlü avantajda olursunuz.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. dediğiniz benim de aklıma yattı.
  • i3 6100 yeter veya ikinci el 2500k alabilirsiniz ille de 4 çekirdek olsun derseniz.8350 oyun için berbat bir işlemci ve hiç de ucuz değil.
  • Digital foundry incelemesinde stok haliyle oyun için i3 6100 daha iyi ama, aynı fiyata yakın, i5 2500k'yı overclock edebilecek bileşenler de alınabiliyor. Oda bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 29 Mart 2016; 18:58:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ghz görürsün, hadi eskidiği için oc performansı biraz düşsün o zaman da en kötü 4.7 filan görürsün.Bence 6100den daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 29 Mart 2016; 19:17:32 >
  • Bencede hemde gerçek 4 core.

• O fiyatlara gidip sıfır İ3 alma dostum ikinci el güzel işlemciler bulursun daha uzun süre götürür hem 2500K veya 2600K gibi işlemciler daha iyi olur.
  • i7 2600k lar bile var piyasada 2.el 500tl civarında i7 2600k alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 29 Mart 2016; 20:36:57 >
  • i3 6100 var.Çok performanslı.Sıkıntısız tüm oyunlarda r9 380 ile akıyor.Tavsiye ederim.
  • ikinci elde paketi açılmamış bir çok i5 işlemci ilanı var. kontrol edebilirsin.
  • teşekkür ederim hocam tavsiyeler için. ancak bir de şunu merak ediyorum
    skylake 6. nesil işlemcilerin avantajlı var mıdır 5. nesile göre.
    Diyorum sistem ddr4 olsun , bunun için de galiba 1151 soket skylake işlemci gerek bana. çarpan kilitsiz i5 ler de neredeyse bin lira.
    acaba eski nesil ikinci el 2500k veya benzeri çarpan kilitsiz işlemci ddr4 sistemde kullanılır mı. veya ddr4 e göre geride mi kalır sıstem genel manada merak edıyorum
  • quote:

teşekkür ederim hocam tavsiyeler için. ancak bir de şunu merak ediyorum
    skylake 6. nesil işlemcilerin avantajlı var mıdır 5. nesile göre.
    Diyorum sistem ddr4 olsun , bunun için de galiba 1151 soket skylake işlemci gerek bana. çarpan kilitsiz i5 ler de neredeyse bin lira.
    acaba eski nesil ikinci el 2500k veya benzeri çarpan kilitsiz işlemci ddr4 sistemde kullanılır mı. veya ddr4 e göre geride mi kalır sıstem genel manada merak edıyorum

Uygun fiyatlı bir 2500k da işinizi görür. Ben oyunlarda pek fark görmedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.