Şimdi Ara

R9 290X TRI-X ekran kartı sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.yaklaşık 1 ay kadar önce vatan computerden almış oldugun ekran kartımı servise vermiştim.bugün kartımı aldım ve değişim şeklinde geri dönüş yapıldı.kartı taktım ilk 20 dakika boyunca ekranımdaki herşey normal renkde idi.
    fakat ne zaman driver güncelledim gri renk tonundan başka hiç bir şey kalmadı önümde.bunun nedeni nedir.sanırım yeni gönderdikleri kartta problem yoktur...nasıl bi problemle karşı karşıyayım bilgisi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runchy -- 14 Ocak 2015; 12:00:11 >

• hocam driverdan sonra oldugu icin driver problemi. suanki driveri sil. eski driveri yukle.
  • eski driverıda yükledim driverıda sildim problemim aynı hala...
  • O kart da sorunlu şansınıza. Aynısı benim başıma geldi. 2.kez değişim yaptım. Şu an kullandığım kart Canavar gibi. Tamamen şans işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri yükleme noktası oluşturdum.geri yükledim ve renk geri geldi.fakat son cıkan 14.12 sürümünü yükleyince böyle bişey tetikleniyo sanırım.ne yapılmalı?
  • Program ekle kaldırdan kaldırdınız heralde birde Driver sweeper,driver fusion tarz,ı driveri komple temizleyen bir programla driverleri temizlemeyi deneyin ardından 14.12 yi kurmayı deneyin.
  • Runchy R kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda DDU adlı programla eski driverları silip dener misin bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar dün akşam en son format atıp en son güncel olan 14.12 yi kurdum.sorun görmedim.fakat benchmark testine girdigimde minimum 25 maksimum 60 olarak gözüktü.
    acaba başka bi şeyde sıkıntı olabilirmi.karta bahane bulmak istemiyorum yazılımsal bi sorun olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runchy

Arkadaşlar dün akşam en son format atıp en son güncel olan 14.12 yi kurdum.sorun görmedim.fakat benchmark testine girdigimde minimum 25 maksimum 60 olarak gözüktü.
    acaba başka bi şeyde sıkıntı olabilirmi.karta bahane bulmak istemiyorum yazılımsal bi sorun olabilirmi?

bu nasıl bir soru ben anlamadım.

Hangi benchmark, hangi sahne, hangi çözünürlük? Hem niye benchmark? oyunlarda sorun yok da benchte mi sorun var? Siz oyun performansına bakın.

bu kadar da yüzeysel soru sorulmamalı.
  • heaven benchmark programında aldıgım fpsler.ben genelde ordan test ederim.akşam tekrar oyun performanslarını denicem.
  • quote:

heaven benchmark programında aldıgım fpsler.ben genelde ordan test ederim.akşam tekrar oyun performanslarını denicem.

Unigine Heaven mı? AA ve AF full ise bench alırken ilk sahne düşük fps den başlar bu da genelde min fps yi verir.

Hani örnek olamaz da şunu diyebilirim, zamanında gtx 470 ile min fps 4 gibi bir değer alıyordu, bunun sebebi saat hızlarının çat diye tavan yapmayıp gpu nun tam kullanılmaması.

Programın benchi bitirir bitirmez yeniden bench alırsanız min fps daha yüksek cıkacaktır, keza kart istenilen saat hızlarında seyretmektedir.
  • teşekkür ederim.akşam geçtigimde detaylı testlerimi yapıp tekrar sizlerle paylaşacagım.yardımcı olan arkadaşlara cok teşekkürler
  • quote:

teşekkür ederim.akşam geçtigimde detaylı testlerimi yapıp tekrar sizlerle paylaşacagım.yardımcı olan arkadaşlara cok teşekkürler

Kardeş istersen başlığı değiştir. Bitmeyen çile yazınca sanki çözülemeyen bir durum var gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

teşekkür ederim.akşam geçtigimde detaylı testlerimi yapıp tekrar sizlerle paylaşacagım.yardımcı olan arkadaşlara cok teşekkürler

Kardeş istersen başlığı değiştir. Bitmeyen çile yazınca sanki çözülemeyen bir durum var gibi duruyor.

sende 1 aydır problem çek sanada çile gelir dostum
  • merhaba arkadaşlar.an itibari ile bütün sorunları geride bırakmış durumdayım.
    windows 7 64 bit kurup hiç bir güncelleme yapmadan.gerekli bir kaç şey yükledikden sonra omega 14.12 yi kurdum.lol,maxpayne,farcry ve crysis gibi oyunlarda denemelerimi yaptım minimum 45 fps ye düştüm.
    lol deki fps çakılı hiç düşmedi.ilerleyen zamanda w8 ile denemeyi düşünüyorum umarım onda sorun cıkmaz.herkese ilgisi için teşekkür ederim
  • Hocam bari başlığı değiştirin sorun yok diye. Sizin sisteminizdeki yazılımsal sorun. Kartın kabahati yok bu durumda.
    Kart alacakların aklında sorunlu kart diye kalıyor, sonra kartı kullanmayanlar bile bir sürü çamur atıyorlar kartlara.

Bu arada sorunsuz kullanmanıza sevindim. Yüksek fps'li oyunlar ;)
  • battlefield 4 oyununda 64 kişilik haritda 2 saat oyna vram ısı sorunu var mı bir bak?
  • gpu kullanımını test ettim hemen hemen hiç bir oyunda sabit değil.örnek;http://i.hizliresim.com/PYGD67.jpg 40 20 50 60 arası değişip duruyor gpu.sebebi ne olabilir?
  • valla bende de var aynı karttan bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

valla bende de var aynı karttan bir sorun yok

o zaman sorunlar bana yapıştı bırakmıyo.birde kart değişim görüp geldi çözemedim ben sorunun kaynagını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.